![]() |
#681 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: b-stok/ny
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() i co smieszy cie to ?
gdyby jakis 80 lvl mial ten opis to wkeilbys go tutaj ?
3:44 Azzel Atte [27]: Where in kaz.. has druid guild ? 23:44 Thadev [53]: there is no 23:44 Azzel Atte [27]: ? 23:44 Azzel Atte [27]: lol ? 23:44 Azzel Atte [27]: Where i can buy spells + 23:44 Thadev [53]: why lol 23:44 Thadev [53]: u cant in kazo 23:44 Thadev [53]: lol 23:44 Azzel Atte [27]: shut the fuck up xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#682 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Na pvp servie mdw osiagnal by max. 250 lvl
![]() Sam gram na non pvp i żałuje...60 lvl skiluje 10 lvl podchodzi i bije Ci potworki jak go nawet BŁAGASZ by zostawil a on : daj 100 gp to se pójde...Takie kozaki...Na pvp by mialy 6 lvl-e za takie cwaniakowanie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Wyjście.? Lurowanie;d Ale spoko, takim znudzi sie niemożność zabijania innych słabszych graczy.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Użytkownik forum
|
![]() Omg wy tak gadacie to idzcie na swiat non pvp i wbijcie ten 300 lvl to puznie sie pogada.. omg zal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Da Old school.
![]() |
![]() @up
Taa.. odwieczny argument który jest juz nudny.. Spoko, mogę wbić ten 300 ![]()
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Non pvp to jeden chodzacy bot! nie Sztuka wbic 200 lvl na bocie i na dodatek na non pvp. Sztuka to wbic 100 na pvp i nie padac przez swoja własna głupote
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Goth Tresh
Profesja: Elite Knight
Gildia: Gangster
Świat: Refugia
|
![]() Moim zdaniem MDW by niegral ale gdy usłszał o update znów powraca do gry LOL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Guest
|
![]() No ciekawy jestem czy będzie grał. Bo jak narazie jest podwójny exp
i to ja więcej wbiłem niż mdw. ![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2007
Lokacja: Rybnik
Imię: Genam Mintensil
Profesja: Knight
Gildia: ~Nima Ale bydzie ja ?~
Świat: Harmonia
Poziom: 13
Skille: 36/23
![]() |
![]() Mati Ządzisz na Harmoni może sie spotkamy bo mam cie na vipie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#691 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
|
![]() Mdw Juz Niejest Najwienkszym Lvl Bo Przegonil Go Seromontis Sprawdzie Sami:d
![]() |
#692 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
|
![]() Od teraz wszyscy beda sie pocic gdy zobacza ze seromontis wbija lvl a nie Mdw
![]() A tak przy okazji duzo ludzi gada ze mdw sharuje konto a sero albo Eternal Oblivion nie sharuja ? sa jakies pogloski ![]() Przeciez nie sztuka jest grac w 2 a w 3,4 to przeciez mozna byc 24h zalogowanym i caly czas expic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#693 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Ab'Dendriel nie no tak naprawde to w świecie Tibji
Imię: Bloody Elwina
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Skille: Skiluje
![]() |
![]() A czyszczenie serwera? raczej nie 24 godziny. Ja mam tak ze mnie po paru godzinach automatycznie wylogowuje
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Da Old school.
![]() |
![]() @up
SS trwa ok. 10 min..
![]() |
![]() |
![]() |
#695 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Ab'Dendriel nie no tak naprawde to w świecie Tibji
Imię: Bloody Elwina
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Skille: Skiluje
![]() |
![]() Ja sie moge zalogowac po 20 minutach dopiero. ALe nie zmieniajmy topicu. Wiecie na czym expi [CHAR]Mateusz Dragon Wielki[/CHAR]?
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2007
Świat: Nerana
|
![]() Po 1. Zal
Po 2.Zal Po 3.Zal Po co robicie tematy o kims ? gdyby MDW chcial zeby istanial taki temat sam by go zalozyl.A nie Wy zakladacie tematy o kims zeby sie podniecac ze ktos pada,wbija lvl,nie gra przez upa i co najwazniejsze wymyslacie wlasne plotki na temat MDW ktore nie sa prawda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 11 2007
Imię: Demenfairis
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 10
Poziom mag.: 4
|
![]() MDW zginął od Demona.......widać to w Charaters Deaths
|
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Grudziądz
|
![]() przykre
![]() i co teraz idziecie sie powiesic ?
![]() |
#699 |
Tibia.pl Support
|
![]() Wszystkie nowinki o waszym pro idolu MDW prosze zamieszczać w tym temacie. Każdy kolejny temat o MDW zostanie usunięty, a autor ukarany.
Dziękuje ![]()
Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). |
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wow on ma 300 lvl + , on jest fajny , ej jak moge zostac jego KOLEGOM prosze POMUSZCIE mi PLS PLS PLS , eMDeWu dzieki Tobie jestem dumny ze jestem polakiem ! Dodam cie do vip bo jestes extra , pozdro kolego , ej spotkajmy sie na tibi , masz tyle PIENIENCY , dasz mi cos ok !!#$!$$!
Post ten nie mial na celu obrazic Mateusza tylko dac do zrozumienia coniektorym ze sa zalosni .. xD |
![]() |
![]() |