Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Titania

Notki

Titania Wydarzenia ze świata Titania

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-08-2007, 09:57   #681
Martinesz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: EASTSIDERS

Stan: Zbanowany
Imię: Zbigniew~
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sorrow
Świat: Pandoria
Poziom: 140
Poziom mag.: 72
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scroopy Pokaż post
Ja w przeciwienstwie do was moge lvl odrobic Wam sie nie uda mnie niestety zabic ile razy juz probowaliscie? 8? :>
bilion kur**

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-08-2007, 11:21   #682
Miku
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek

Stan: Na Emeryturze
Gildia: Heat
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl Pokaż post
Co do Pontona to padł bo sie zrobił frajerem i już nie potrzebuje nas kolegów bo ma swoją jedną koleżankę, która jak widać zapewnia mu wszystko : O Pozdro Pontonowa > : O
zamknij juz pysk bo napinasz sie na forum, a nic nie robisz w grze. i nie bluzgaj jej tak, mimo ze to nie zadna moja kolezanka, to troche szacunku do dziewczyn.

Ostatnio edytowany przez Miku - 14-08-2007 o 11:22.
Miku jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-08-2007, 12:59   #683
*Wube*
Użytkownik Forum

*Wube*'s Avatar

Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: St.Lucia

Domyślny

No wlasnie troche szacunku do niego i do niej ; o i sie nie dziwie ze niechce miec takich kolegow... ; o
stary 14-08-2007, 13:56   #684
Lockhart
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 08 2006
Lokacja: Chełm

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dill
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 158
Skille: 17/25
Poziom mag.: 80
Żarówka

Zemsty Nadejdzie Czas
16:53 Dano Rivi [136]: i kill all guild
Lockhart jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-08-2007, 14:46   #685
yongg
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Świnoujscie

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 112
Skille: 95,67
Poziom mag.: 21
Domyślny

Sezon łowiecki na mojego sorka otwarty kto pierwszy go upoluje i wykmini jaki nick ma moj sorek dostanie nagrode ;] Sezon trwa tylko 2 tyg
yongg jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-08-2007, 01:17   #686
Kikossss
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez yongg Pokaż post
Sezon łowiecki na mojego sorka otwarty kto pierwszy go upoluje i wykmini jaki nick ma moj sorek dostanie nagrode ;] Sezon trwa tylko 2 tyg
Lili yong ;<
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-08-2007, 01:48   #687
yongg
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kikossss Pokaż post
Lili yong ;<
Jeszcze pozostało go upolowac ;]
stary 15-08-2007, 02:17   #688
albert0
Użytkownik Forum

albert0's Avatar

Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Warszawa

Imię: Drings
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
Domyślny

@up

Ujebalismy ci 113rp jak kaczuszke, co za problem z 50msem? :>

Edit:

chlopaki, zbierajcie szybciej ekipe bo Holy Elements/Crysis/reszta noobcharow siedzi w pz'tach

@Lockhart

Też zbieraj koleszkóff, chyba ze zamierzasz gadac jak Vilum: "ZOBACZYCIE ZA MIESIAC " 'OKEJ' !

Ostatnio edytowany przez albert0 - 15-08-2007 o 02:21.
albert0 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-08-2007, 12:17   #689
yongg
Użytkownik Forum

Domyślny

UP Jak ja się tym przejąłem wbiliście mi palka w mapkę, pz był zrobiony specjalnie bo mi się nudzilo więc nie pierdol tylko baw się zemną bo ja gram i się świetnie bawię, i nie bądź taki hardy, trochę szacunku do ludzi, i dystansu.
Tak się dziwie czemu podchodzicie z taką złością i agresja do tej gry już wam się głowach pierdoli od tego, mniej pierdolenia więcej ruchu to wam dobrze zrobi.
stary 15-08-2007, 14:37   #690
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
Domyślny

Cytuj:
UP Jak ja się tym przejąłem wbiliście mi palka w mapkę, pz był zrobiony specjalnie bo mi się nudzilo więc nie pierdol tylko baw się zemną bo ja gram i się świetnie bawię, i nie bądź taki hardy, trochę szacunku do ludzi, i dystansu.
Tak się dziwie czemu podchodzicie z taką złością i agresja do tej gry już wam się głowach pierdoli od tego, mniej pierdolenia więcej ruchu to wam dobrze zrobi.
Targowek, nigdy nie slyszales o tym?
Madreth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-08-2007, 16:19   #691
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005

Imię: Widakey
Gildia: Evernight
Poziom: 125
Skille: 97 Dist
Szczuru.pl ma numer GG 2228428
Domyślny

Oj Miku I Wube.....

Wydaje się wam, że te istoty zasługują na szacunek, owszem było tak przed pól roku ale czasy sie zmieniły i ich zachowanie również. Ja uważam, że po prostu piszecie takie rzeczy bo to JA je napisałem. Nie przekonaliście się nigdy do mnie i skoro nie udało Wam się to do tej pory to chyba jest już za późno. To co do mojej wypowiedzi na temat pontonów. Po drugie nie pi****l za przeproszeniem, że nie udzielam się w grze, bo do tej pory moja gra polega na codziennej, jednogodzinnej wizycie w kafejce....

Mimo wszystko mam nadzieje, że więcej nie będziecie mi wytykać moich komentarzy bo szanuję Was i was nie krytykuję : ) Pozdro

@Young

Pierwszy raz słyszę o tobie i wypada się mi Tobie przedstawić : Cześć, jestem Widakey znany jako Szczuru, idziesz do pieca Miło było

Na razie pracuję do końca Sierpnia i na Wrzesień komp będzie już na bank i zacznę odrabiać deda na rocie Till the next time
stary 15-08-2007, 16:33   #692
yongg
Użytkownik Forum

Domyślny

Jeśli o mnie nie słyszałeś to tylko nasuwa mi się jedna myśl<nowy nabytek albo jakiś kumpel ci chara oddal >moja pamięć mnie niemylni miałem z tobą styczność w przeszłości. Zima się zbliża więc w piecu będzie ciepło i przytulnie.
A ja jestem znany jako Yogi aka Marcin i jak ci sie znudzi to tez cię ugoszczę w moim piecu MIło było Brun brun

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Madreth Pokaż post
Targowek, nigdy nie slyszales o tym?
Dzielnica jak każda inna na każdej szerokości geograficznej rodzą się idioci, normalnie kojarzącego człowieka tez tam można znaleźć.

Ostatnio edytowany przez yongg - 15-08-2007 o 16:37.
stary 15-08-2007, 18:38   #693
*Wube*
Użytkownik Forum

*Wube*'s Avatar

Domyślny

Szczuru nawet nie chodzi o te wyzwiska i wogole ;p Seq to nasz rl ja go bardzo lubie i nie wiem dla czego go tak gnebicie, rozumiem macie jakies tam zale do niego no ok, ale jak juz go raz zabiliscie za saperowa to moze wystarczy a nie potem jeszcze Skrz go zabil i robi mu wielki pa... mieliscie tego pinga jak kazdy od niego oczekiwal? wydaje mi sie ze nie ; o
stary 15-08-2007, 18:49   #694
Scroopy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 09 2004

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
Scroopy ma numer GG 4008792
Domyślny

Cytuj:
Oni nie podchodza ze zloscia do gry tylko do Ciebie, bo maja bardzo duzy powod ale nie bede sie wypowiadac na ten temat.
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi
Scroopy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-08-2007, 20:07   #695
Martinesz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: EASTSIDERS

Stan: Zbanowany
Imię: Zbigniew~
Gildia: Sorrow
Świat: Pandoria
Poziom: 140
Poziom mag.: 72
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scroopy Pokaż post
Oni nie podchodza ze zloscia do gry tylko do Ciebie, bo maja bardzo duzy powod ale nie bede sie wypowiadac na ten temat.
najwiecej gadasz, a gowno robisz :|
stary 15-08-2007, 20:34   #696
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005

Imię: Widakey
Gildia: Evernight
Poziom: 125
Skille: 97 Dist
Szczuru.pl ma numer GG 2228428
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez *Wube* Pokaż post
Szczuru nawet nie chodzi o te wyzwiska i wogole ;p Seq to nasz rl ja go bardzo lubie i nie wiem dla czego go tak gnebicie, rozumiem macie jakies tam zale do niego no ok, ale jak juz go raz zabiliscie za saperowa to moze wystarczy a nie potem jeszcze Skrz go zabil i robi mu wielki pa... mieliscie tego pinga jak kazdy od niego oczekiwal? wydaje mi sie ze nie ; o
Checz to mogę Ci dać własnej produkcji ssa jak Seq mówi, że mnie ojciec bije w domu. Is it not enought to die? pozatem o tym dedzie się dowiedziałem w chwili kiedy scroopy mi puścił filmik u siebie i o ile mi wiadomo to nie padł on z mojego powodu bo z mojego powodu skrzat by go nie zabił, bądźmy szczerzy wystarczył mój mały błąd a wyzywał mnie od pojebów to nie sądze aby za mojego ojca zachciało mu się go zabijać : ) Nie jestem od was, niedawno to sobie uświadomiłem, że poprostu dla was jestem obcym który was poznał na rl Muszę z tym żyć, mając nadzieje, że kiedyś się zmieni : ) Spadam z kafejki. Bye

@Young

Gram Widakeyem od dawnaaaaa i szczerze mówiąc nie pamiętam abyś się w tej grze jakoś mi uwidocznił. Pewnie jesteś jednym z nolifów, którzy : RL - NO, FRIENDS - NO, TIBIA - YES

Ostatnio edytowany przez Szczuru.pl - 15-08-2007 o 20:36. Powód: @Young
Szczuru.pl jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-08-2007, 21:51   #697
yongg
Użytkownik Forum

Domyślny

No co to coś cienko było z tym moim noliferowym hardkorowym graniem w tibie ze sie nie uwidoczniłem, 3lata na marne ;p bo miałem taka cichą nadzieję ze mnie zauważysz aż idę sobie coś zrobić, parówki na ciepło zastąpią mi twoją niezwróconą uwagę na moją osobę ;]
Jak mi teraz smutno ze mnie nie zauważyłeś - NOT ;]
stary 15-08-2007, 22:26   #698
*Wube*
Użytkownik Forum

*Wube*'s Avatar

Domyślny

No dobra mniejsza o to nie mam checi tracic nerwow przez Was ; o dopki mnie nie zdenerwujecie na rl to jestesmy kumplami ;p

p.s Yong nie wiem z czego sie cieszysz ; o jestes juz skoczony na tym swiecie mnie by to nie bawilo

tyle narazie.
stary 15-08-2007, 22:53   #699
Check_yourself
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 08 2007

Profesja: Rookstayer
Gildia: -.-
Świat: Tibia
Poziom: 1+
Skille: 1+
Poziom mag.: 1+
Domyślny

Cytuj:
Checz to mogę Ci dać własnej produkcji ssa jak Seq mówi, że mnie ojciec bije w domu. Is it not enought to die? pozatem o tym dedzie się dowiedziałem w chwili kiedy scroopy mi puścił filmik u siebie i o ile mi wiadomo to nie padł on z mojego powodu bo z mojego powodu skrzat by go nie zabił, bądźmy szczerzy wystarczył mój mały błąd a wyzywał mnie od pojebów to nie sądze aby za mojego ojca zachciało mu się go zabijać : )
* Drogi Szczuru. Nie wnikamy jakie sa stosunki pomiedzy Toba a Twoim tata ale, jak jest coś nie tak to sa takie osrodki albo centrum pomocy. Tam napewno Ci pomoga jezeli masz jakies problemy w domu.

Cytuj:
@Young

Gram Widakeyem od dawnaaaaa i szczerze mówiąc nie pamiętam abyś się w tej grze jakoś mi uwidocznił. Pewnie jesteś jednym z nolifów, którzy : RL - NO, FRIENDS - NO, TIBIA - YES
* Tak grasz Widakeyem od dawna. Ale moj kolega co Ci go dawno temu sprzedał postapil jak kompletny deb** sprzedajac go takiemu idiocie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SeQ_PL Pokaż post
Huh? Kto zaczol pierdolic od samego poczatku "ponton ponton ponton~" i tak w kolo. Widac ze albo masz jakis kompleks albo jestes niewyzyty. Ty uwazasz ze jestes super elo pro? Screen: http://img177.imageshack.us/my.php?image=szczuruvv4.jpg
Zauwarz ze wy*******asz sam z tekstem do niej ona nic ci nie odpisuje.
* No prosze jaka cicha woda .... Nie ładnie czyli widać ze roztrzasasz problemy o nic ... Wida nie badz na drugi raz taki pewien siebie bo kazdy kij ma dwa konce

Cytuj:
Widakeyem grasz od dawien dawna ale kto wbil 91-100 to nie wiadomo czarna dziura nie?
* Co do tego powiem Ci Szczur mało to ze kopiłeś postać to jeszcze koledzy muszą Ci pomagać grać. Porażka ......

Cytuj:
Pisze tutaj ostatni raz poniewaz jak zwykle do szczura nic nie dotrze on wie najlepiej i moze nam pozucac swoimi tekstami piec.
* Przeglądając forum zauważyłem ze słowo "piec" stało sie bardzo popularne. Szczególne w ustach TGK TEAM (jak to groźnie brzmi). Uwaga żeby w czasie dokładania do niego nie włożyć raczek za daleko bo sami wylądujecie w PIECU

Btw: Moze przezwisko "Szczuru" pochodzi od Twojego nazwiska ale jakos kojarzy mi sie z Malym, chudziutkim, wystraszonym (kiedy ma klopoty) chłopcem, ktorego w szkole kolezy nie darzyli wieksza sympatia. Mozna wrez powiedziec gnembili go.
Sory jak nie mam racji nie widzialem cie nigdy na RL.

Made by Check_yourself ^^
Check_yourself jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-08-2007, 23:13   #700
yongg
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez *Wube* Pokaż post

p.s Yong nie wiem z czego sie cieszysz ; o jestes juz skoczony na tym swiecie mnie by to nie bawilo

tyle narazie.
A co mam płakać ? nie przywiązuję większej wagi, a mówiąc ze jestem skończony co masz na myśli? Przed ostanie dni logowałem się pogadać a tego mi jeszcze nikt nie zabrał i ten wątek gry dla mnie nie jest skończony. Domyślam się tylko ze związałeś sie uczuciowo z tą grą i ciężko by ci było zrezygnować a plotka o furorze mi całkiem ładnie wyszła chris dostał chyba szału ze szuka z kim zrobiłem WT ;] kupa śmiechu jak ten człowiek się wczuł.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania