![]() |
#681 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Wałbrzych
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mindozinhu
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Twin Brothers
Świat: Empera
Poziom: 142
Skille: 95/71
Poziom mag.: 22
|
![]() @calaprawda Alus wszyscy wiedza ze to ty co do twojej wypowiedzi to zamknij kurwa ryj bo sam w huja poleciales hackujac kumpla z ktorym walczyles zostales wyjebany z wojny i masz hunta od calej ekipy empery to teraz myslisz ze jak napiszesz posta o takiej tresci to ze cos ie zmieni ? tak naprawde huja wiesz synek -.- gdyby nie rafal to mind nie mialby 95 lvla blas 120 i nie byloby polaka z lvl wiekszym niz 50 bo brazole wszystkich by wytepili poza tym my mamy Realne zycie i nie jest nigdzie napisane ze musimy byc online 24/dobe 7dni w tygodniu bo jest wojna .... to tylko gra i jak masz pisac cos o kims to najpierw dowiedz sie wszystkiego a potem pisz a nie, wiesz gdzie dzwonia tylko nie wiesz w ktorym kosciele ....
![]() GL all friends \o/ Own3d
![]() ![]() 14:55 Night Argorn [152]: ded 14:55 Skai Neton [115]: padles? 14:56 Night Argorn [152]: nie kurwa wbilem lvl w druga strone |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#682 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Justin Drummer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Radical
Poziom: 84
Poziom mag.: 62
|
![]() Ja tam nie znajac okona wbilem 60lvl
![]() KONIEC TEMATU!! kazdy kto po mnie napisze posta bez fotki ma hunta -.-
![]() |
#683 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
|
![]() hmm ja pisze bez fotki hunt me plx ^.-
nie ale ludzie nie bedzie gry jak kazdy bedzie sie bal wyjsc bo sie boi rst albo high lvli a okon jako pierwszy polak sie nie bal i dobrze na tymwyszedl potem daris i blas teraz reszta ja mam noobowaty 65 lvl ale chetnie pomoge jak cos i tyle |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szprytne bestie ;]
![]() tzreba ich utemperowac ![]() dzis przed ss zaliczylem pierwszy fix roku 2008 ![]()
![]() |
#685 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Kocipencior
Profesja: Elder Druid
Gildia: :O
Świat: Astera
Poziom: 108
Skille: Stufa
Poziom mag.: 65
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm ja pisze bez fotki hunt me plx ^.-
nie ale ludzie nie bedzie gry jak kazdy bedzie sie bal wyjsc bo sie boi rst albo high lvli a okon jako pierwszy polak sie nie bal i dobrze na tymwyszedl potem daris i blas teraz reszta ja mam noobowaty 65 lvl ale chetnie pomoge jak cos i tyle |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Imię: Kenti Tiger
Gildia: Triple Alliance
Poziom: 117
Skille: 90/62
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() KEMEZRP WIDZE ZY WYLOCILES RED DRAG SCALE
Z CHECIA KUPIE ^^ tak samo fire swordy i holy orhids ^^
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
|
![]() Ja rafała znam od 20 lvl jak grałem swoją 1 postacią i myśle że dalej niż 30 bym nie wyszedł gdyby nie on.... Tyle razy mi pomógł że omg...Na 100% gdyby nie on i jego udział Millki by nie było teraz a Michałka to już wogóle na emperzy tylko pod monopolem
rafał;* |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Kocipencior
Profesja: Elder Druid
Gildia: :O
Świat: Astera
Poziom: 108
Skille: Stufa
Poziom mag.: 65
|
![]() przestaje pisac i dawac ssy na forum dopuki pewna sytuacja sie nie wyjasni
jeżeli macie nadal pisac na mnie rzeczy typu ty skur kur etc bo powiedzial wam tak *** to mozecie dac se spokoj nic o mnie nie wiecie nie rozumiem was i tyle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiesz o co chodzi.... zastanów się przez chwilke i może Ci się przypomni
Pozdrawia Millek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#691 |
Użytkownik Forum
|
![]() ~~ Dla wyjaśnienia nie napisałem jeszcze na ciebie ani jednego złego słowa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Użytkownik Forum
|
![]() LoL lOl Lol loL lol
15:05 Maxwell Richmond [77]: How long? 15:05 Foxy Hawk [123]: 5 cm when standing |
![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Lokacja: Markuszów
Imię: Hodoku
Profesja: Elite Knight
Poziom: 103
Skille: 82/78
Poziom mag.: 7
|
![]() Dacie wszyscy na loooz
Polska Rulezz ;] Ostatnio edytowany przez Hodoku - 19-01-2008 o 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja powiem tylko TAK OMG nigdy wiecej banshee z banda noobow
zeby robic od 12 i skonczyc po 20 to to jest kiiiino ssy wkrotce teraz ide sie najebac bo mam dosc tego sleczenia przed monitorem ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: W-wa
Imię: Maly Stas
Gildia: Twin Brothers
Poziom: 123
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 20
|
![]() no panowie to jest wojan i Insanity nie rusza naszych to prosze kurwa :
![]() damy rade cos z tym zrobic ? badz co badz 50k ze mnie spalo ....
20:20 Maly Stas [47]: how long ? 20:20 Scroll of Empera [63]: very time |
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: HST
Imię: Trad Laveron
Gildia: Final Dreamz
Poziom: 115
|
![]() IUEHiehUIEhei...Wiedzialem ze tak bedzie na tym waszym banshee...
Ostatnio jak robilismy tez tak bylo...Lee padl i sie banshee skonczylo ![]() Ja je sobie kiedys zsoloje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Nottingham
Stan: Niegrający
Imię: Archeox Knight
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 165
Skille: 98/91
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() W zwiazku z tym co zrobiliscie bez powodu i bez zadnych konkretnych przyczyn:
![]() Macie czas do jutra na spłatę tego co straciłem jezeli nei musicie sie liczyć z konsekwencjami swojego czynu. Macie się ze sobą dogadac. Jezeli nie sprawa bedzie wygladać zupelnie inaczej.Mysle ze moja propozycja jest sprawiedliwa. @Millka: ostatnie fragi: ![]() ![]() Byłoby mi niezmiernie miło gdybyś chodz czasem mogł sie wykazać odrobina kultury i porozmawiał ze mna po ludzku. Co do tego ile osob zabiłem i dlaczego nie tobie to oceniac bo jest to tylko i wyłacznie moja sprawa.Tak zabiłem wiele osob takze bez przyczyny ale nie był to nikt z naszej ekipy ani zaden Polak który sobie na to nie zasłuzył. Prawda popełniłem wiele błedów, ale ja w przeciwieństwie do Ciebie potrafie sie do tego przyznac i wyciagnąć pewne wnioski. Co do twoich kolegów jezeli ich az tak bronisz to hmmm uswiadom im ze jezeli nie zrobia tego o co ich grzecznie prosze musza sie liczyc z konsekwencjami. Gdybys chciał ze mna pogadać o tym chociaz mysle ze twoja duma Ci na to nie pozwala to czasem nie ja gram kentim tylko Szczurofon(Ponur) A teraz ide sie najebac bo mam jzu dosc tego dnia. Without Regard.
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch |
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Użytkownik Forum
|
![]() GZ BANSHEE!
![]() ![]() @kenti sytuacji jak Cie ubili nie widzialem ale przyszedlem chwile pozniej do tuska i na kanale default widzialem cos w stylu "Arth Xedriony [60]: zabijcie mnie " i zaraz po tym bodajze mort hur od Irda... i sie wszyscy zaczynaja klocic o loot oO nie wiem ocb no ale cos tu nie tak ...-.- Odjaazd... ![]() @Kenti zalatwcie to na prv, lub napiszcie do mnie jutro oboje w grze i ja juz to zalatwie-.- @Stas wydaje mi sie ze pomoglem na tyle ile moglem ![]() @Keme spokoj z kazdej sytuacji sa conajmniej dwa wyjscia, ja nie wiem ocb wiec jutro tez to bedziemy zalatwiac. @ALL - KURWA, NIE DOSC ZE PRAWIE POLAKOW NA TYM PIERDOLONYM SWIECIE NIE MA, TO W DODATKU WSZYSCY SZUKAJA POWODOW DO ZACZEPKI- LUDZIE KURWA APELUJE OPANUJCIE SIE BO JA JUZ NIE MAM NA TO WSZYSTKO SILY -.-!
Wałbrzych team.... Ostatnio edytowany przez Koras616 - 20-01-2008 o 00:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mory Knight ma savekanalu default.
Racja jest nas malo wiec powinnism ysie szanowac ale jak tu takie akcje od*******aja to sam nei wiem co otym mam myslec. Powiem tak jak Rafal(Akira) wroci od kuzaja to bedzie na mnie w*****ony jzu nei mowiac o jego bracie a ja nei mam ochoty wykladac pieniedzy za jakiegos ****a bo inaczej sie tego nei da nazwac
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch Ostatnio edytowany przez Kenti - 20-01-2008 o 02:38. |
![]() |
![]() |