![]() |
#681 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jak narazie, zeby nie zepsuc planu (:<), ogladam Ouran High School Host Club, i w rzeczy samej, fajne. Na poczatku moze sie wydac odrzucajace, ale juz po 1 odcinku wciaga.
![]() Co do Flyffa, moze jak bede mial wiecej czasu (znajac zycie, po maturach)... ![]() Pzdr |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#682 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Cytuj:
Więc niewiem skąd ty je bierzesz. ![]() I co nieznacie żadnych mang o stylu tych co wymieniłem? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Dobra juz przestancie gadac o flyffie (straaaasznie duzo zalezy od tego, ile rl pieniedzy zaplacisz za przedmioty z item mala). Temat o nim jest w dziale RPG.
----------------------------------------------------------------------------------------- Czy ogladal ktos "Tengen Toppa Gurren Lagann" ? W nagrodach Anime-reactora mialo duzo nagrod za rok 2007 ![]() To samo pytanie odnosnie "Seirei no Moribito" - wg mnie screeny z anime wygladaja przepieknie ![]() Czy naprawde sa takie dobre ? :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() a widzieliscie ile dostał Notesik ^^ <błyszczy oczami> aż 5 ^^ ja przymierzam sie do Clannad ale tego Toppa nie pominę raczej..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=fxKqTiKNuHg
mi o mało płuca nie wypadły parodia DN ryuk:Go to texas and the fuck shot him! R:why i cant use DN? ryuk:ya hear me Right?
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 22-06-2008 o 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ep 11 Soul Eatera - PERFECT!
Nigdy jeszcze nie dostałem takich dreszczy podczas walki w anime. Aż płakać mi się chce... Jak ktoś niema bassów w hacie , to lepiej niech se idzie i kupi tylko poto żeby obejrzeć ten 11 ep. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widziałem przez moment nawet chciało mi sie płakać xD,a potem tylko wielka radość ze ost. minut ^^,świetny odcinek...
kiedy następny?
![]() |
![]() |
#688 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niewiem , ale to takie świetne jest że postanowiłem nie oglądać dalszych odcinków puki nie bede miał wszystkich. Prosze wiec nie spoilować jeżeli chodzi o Soul Eatera.
![]() Moge czekać nawet 2 lata na ten maratonik co se zrobie. Btw , pewnie macie tapety na pulpicie z anime co nie? Pokarzcie swoje , zaras dam swoja z przed 5 min , i nową. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Użytkownik Forum
|
![]() soula jest dopiero 11/51 odc. wydanych
![]() |
![]() |
#690 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Ja oglądam SE po kilka naraz :P Co jakieś 2 tyg. sprawdzam veohtv i oglądam. Zresztą dziewiątka mi się najbardziej podobała :)
![]() |
#691 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Moja nowa tapeta która bede miał przez kilka tyg. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja dziele kompa z ojcem wiec średnio mam ochotę na nowa tapete [rotfl]
i jak aż tak nie zawalam kompa,tylko robie skróty w foxie zamiast zapisywać na kompie
![]() |
![]() |
#693 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() aż normalnie ::: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale też japoński!!! Subaruu <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() pierw to prawojazdy zdaj ;]
btw moje mondeo rox xD a co do tematu do zaczalem ogladac d gray man i powiem ze ciekawie sie oglada choc mozna by troszke skrocic serie usuwajac nie potrzebne odcinki (zapychacze).
![]() |
#698 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() szukalem i nie znalazlem. Podajcie jakas dobra strone z tapetkami na pulpicik z anime! ploseeeeeeeeeeee
|
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Wyniki 1 - 10 spośród około 570,000 dla zapytania anime desktop. (Znaleziono w 0,21 sek.)
Cos slabo szukales. |
![]() |
![]() |
![]() |
#700 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
i VuaLa ~desu. |
|
![]() |