![]() |
#682 |
Guest
|
![]() Siemano, dzisiaj spam fotek xD No Armix, Ty też byś coś dał ;p O to moje
Crus helm quest z moim ziomem z gildii ![]() Pro lol chodzący po PoHu z dwoma monkami (cyce i mino) ![]() WoI z wyvy ![]() Drugie WoI z wyvy xD ![]() Trzecie WoI ale z draga ![]() ![]() 5kk expa ![]() Silk z GS'a ![]() ![]() Wkońcu odrobiony lvl ![]() Nagle dist wskoczył ![]() Silk number two ![]() ![]() Lootpic po 3h expa na PoHu ![]() I tzw. balance ![]() ![]() Więcej komentów proszę, bo coś ich mało ![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 105
|
![]() Padłem znów przez kompa i nie mam już siły grać :/ a te obiecane fotki już wrzucam
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok, obiecane fotki
![]() ![]() ![]() Na początek chciałbym pochwalić się moją pierwszą użytą exetą ![]() ![]() Następnie po wykupieniu wszystkich czarów postanowiłem wybrać się na smoki ![]() Aby nie tracić many na levitkę postanowiłem przynieść parę parcelków ![]() Były przydatne także na wyższe piętro ![]() Następnie zapuściłem się w głębsze siedliska smoków. Niespodziewanie do walki ze mną stanęły również dzieci tych wielkich zielonych stworzeń ![]() Nie pozostawili mi wyboru i aby przeżyć musiałem ich szybko zlikwidować... Zaraz po tym, znalazłem wejście do głębszego siedliska smoków ![]() Niespodziewanie do walki ze mną stanęły małe, czerwone stwory ![]() A następnie trochę większe... ![]() ![]() Walka z nimi nie była prosta... ![]() Często ryzykowałem życie, ale udało mi się wyjść cało z opresji ![]() Następne nie były już tak śmiałe do walki i uciekały z przerażeniem widząc ostrze mojego miecza ![]() Ale ja i tak je dopadłem ![]() Zostało mi jeszcze tylko jedno miejsce w które zapuszczają się tylko najodważniejsi łowcy ![]() ![]() Wracając napotkałem jeszcze jednego zielonego stwora, lecz powaliłem go bez najmniejszego trudu ![]() Call me paint mastah ;D ![]() A oto wynik mojego huntu ![]() To by było na tyle. Wklejający męczą się żeby przygotować zdjęcia więc ogladający commentować ;P
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2008
Lokacja: Konin
Imię: Fraiter
Profesja: Knight
Świat: Samera
![]() |
![]() Noo nareszcie fotki
![]() ![]() ![]() A tak przy okazji to mam pytanie , bo chciałem zmienić server bo gram na Samera ale to jest świat Pvp i co chwila mnie ktoś zabija ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Fraiter - 19-07-2008 o 19:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andran Emeus
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 18
Skille: 56/41
Poziom mag.: 6
|
![]() Super foty
![]() Gz lvl i dista oczywiscie odrobiles lvl teraz googo to 100 ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Lokacja: Łagów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Madib
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() 22:09 Odin Kamo [61]: mozesz sie odwiedzczyc komentem
No to komentuje... Gz ![]() ![]()
![]() |
#689 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2008
Imię: Paul Swordmaster
Świat: Celesta
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() gz, niezłe screemy, ale coś cienki loot z tych dragów
![]()
17:14 Aurede Samix [35]: dzisiaj na wosie tibie rysowalem 17:15 Aurede Samix [35]: i byles w vip |
![]() |
![]() |
![]() |
#691 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Btw Armix - edytuj posty =/
Ostatnio edytowany przez Aggro - 20-07-2008 o 09:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Imię: Gladiatrus
Gildia: Boom Boom
Świat: Julera
Poziom: 83
Skille: 84/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Jak ma 90lvl, to jaki sens, zeby zmienial teraz swiat? -.-'
@Edit Zapomniałbym - bardzo ładne ss'y, gz wam, Aggro, tibia to chłam, nie warto grać, sam już przestałem, zaglądam tylko na forum z nudów :d Ostatnio edytowany przez Gladiatrus - 20-07-2008 o 14:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() @up - Nie gram z powodu braku czasu. Tibia może byc jak dla mnie, tylko czas trzeba miec;]
![]() |
![]() |
#695 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Lublin
Gildia: Innomin8s
Świat: noobtional pvp
|
![]() @Armix
Dzięki za ten styl RPG, dużo ciekawsze są ssy, kiedy je komentujesz w tym stylu. ![]() Tak trzymaj! Pozdro
![]() |
#696 |
Guest
|
![]() @up
Ja tak jak Armix nie potrafię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() :*:*:* Cytuj:
![]() ![]() Dzięki wszystkim za komentarze i wpadajcie tu częściej coś napisać ![]()
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Lokacja: Babice
Imię: Nancy Dragonslayer
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 44
Skille: 73/51
Poziom mag.: 11
|
![]() Elo ema siema Xynox widze że twardo xpisz
![]() ![]() reszcie też gz mam pytanko moge dodawać swoje screeny?. Pzdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Guest
|
![]() |
![]() |