![]() |
#681 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2 pytania.
miałem hack, ktoś kupił domek na hacku tzn przelicytował i ja nie wiem który... w dodatku nie mam kasy żeby kupić ten domek, a nie chce mieć bana na kupowanie domków - co mam zrobić ? 2 pytanie: Już wyrobiłem rec keya, czy powinien mi on przyjść na maila? Na tibia.com znikła ta tabelka o zmianie danych. MSG me fast . thx |
![]() |
|
![]() |
#683 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() @MarS
2. Po wyrobieniu reckey, pojawia się on tylko raz w ostatnim oknie. Musisz go wtedy sobie zapisać na karteczce/przekopiować do Notatnika i wydrukować. @Oskar111 http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=12866
![]() |
#684 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja miałem dośc dziwną sytuacje...
nie wyrabiałem rec keya na początku po hacku ktoś podał tam swoje dane... ja zmieniłem na swoje.. już jest na mnie ACC, ale rec keya nie mam... co robić? |
![]() |
![]() |
#685 |
Born to Ban
![]() |
![]()
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 23-02-2005 o 11:47. |
![]() |
![]() |
#686 |
Guest
|
![]() Mam 8 poziom i jestem jeszcze
![]() ![]() Lub na gg: 2530218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma możliwości powrotu do rooka. Załóż nową postać......
A co do mojego rec keya, gdzie moge znaleść ten dokument, w którym moge wydrukować ten list z prośbą o new rec key. !! Albo gdzie jest button "Print Request" ? Ostatnio edytowany przez MarS - 23-02-2005 o 17:15. |
![]() |
![]() |
#688 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1 musisz sie zabijac do 5 lvl (sorry za poprzedni blad ![]() 2 jezeli chcesz caly eq to go zostaw u kumpla dobrego i jak sie wtedy zdecydujesz wyjsc na maina to on ci odda 3 ta opcja powrotu jest dla tych co chca zachowac nick a nie licza sie z niczym innym bo jezeli w ten sposob wrocisz na roka to tracisz wszystkie skille mlvl bron wszystko wiec po to pkt 2 Ostatnio edytowany przez Oskar111 - 23-02-2005 o 19:32. |
|
![]() |
![]() |
#689 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#690 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() w options -> graphics -> advanced
![]() |
![]() |
![]() |
#691 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Szczecin>Moj dom>Moj pokuj>krzesło przed kompem
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#692 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2005
|
![]() Właśnie zostałem shackowany i ziom zmienił moje haslo na które była postac i nie moge odzyskac postaci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2005
|
![]() Siemka Mam pytanie czy jak z rooka wyjde na 9-10 lvl to strace cos na mainie ? bo moj kolega mowi ze skille ?
|
![]() |
![]() |
#694 |
Born to Ban
![]() |
![]() Stracisz dużo. Posłużę się przykładem :wybierasz profesja Knight.
Knight dostaje 15hp/poziom. Na rook dostajemy 5hp/poziom. Jeżeli wyjdziesz na 10lv stracisz 20hp w stosunku do tego ile byś miał na 10lv gdybyś z rooka na 8lv. Taka sama sytuacja jest z magiem/druidem-tyle, ze on traci na manie. Paladyn traci i na manie i na HP.
![]() |
#695 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2005
|
![]() aha, dzieki za pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
Imię: Stra Moldas
Profesja: Sorcerer
Gildia: Octopus
Świat: Lucera
Poziom: 18
Skille: 18/22
Poziom mag.: 25
![]() ![]() |
![]() Co to jest Honey Flawer? Słyszałem, że można go wymienić na Studded legsy ale gdzie?
|
![]() |
![]() |
#697 |
Born to Ban
![]() |
![]() RE: WF
Podawanie takich informaci to Quest spoilling. Nikt na tym forum ci nie odpowie.
![]() |
#698 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2005
|
![]() Eloo od kilku dni mam problem z zalogowaniem sie na tibie i niewiem co zrobic by bylo tak jak wczesniej!!! a wiec tak
jak wpisze acc i pass to pokazuje sie okienko z napisem :Your character list in being loaded.Please Wait. poczym po chwili ukazuje sie okienko z napisem : Cannot connect to a login server. Error:Connection Timeout For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com. Prosze pomuz niech ktos pomoze bo chce pograc w tibie a juz od kilku dni niegrma ![]() Edit: Sorka ale niezabadzo umiem angola wiec sie nidoczytam mugl bys poczytac i mi potem powiedziec ?? i soraka za to ze nie edytowalem postu. Edit:i nternet tez niemugl sie zepsuc bo kilka dni temu mialem modem wymianiany ;] ani tez admin niemugl mnie odlonczyc. Ostatnio edytowany przez Lord Adius - 25-02-2005 o 12:14. |
![]() |
![]() |
#699 |
Born to Ban
![]() |
![]() 66A nie łaska użyć słownika i przetłumaczyć sobie to cam jest napisane??
Albo zajżeć do FAQ na tibia.com zgodnie z tym co radzi napis?? Jeżeli podłanczanie do servera trwa zbyt długo to cię automatyczne rozłanacza. Winą może być wolne łącze, przeciążone servery itp. Edit: @Down Poczytaj FAQ na tibia.com...ciężko pomuc na odległość. Skąd wiesz, że net nie jest popsuty. Może przekroczyłeś limit transferu i ci pojechali po szybkośći?? Albo Admin sieci osiedlowej odłączył cie, bo potrzeba mu więcej przepustowości na Kazze/eMule. Kto to wie. Jak zadajesz pytania Techniczne miłe są informacje na temat twojego kompa i neta.
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 25-02-2005 o 11:56. |
![]() |
![]() |
#700 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2005
|
![]() ale niewiem co zrobic nigdy mi sie tak nierobilo a internet na bank niejest zawolny!!
![]() ![]() |
![]() |