|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
Pokaż wyniki sondy: Jak myślicie? Czy nasze posty mogą zakwiestionować ,że EXCALIBUG żyję? | |||
Tak... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
498 | 40.59% |
Nie... |
183 | 14.91% |
Wszystkie posty nie dały rzadnych rezultatów |
212 | 17.28% |
Heh, ja już wiem o co ci chodzi... (Już wiem jak to zrobić według naszych postów) |
115 | 9.37% |
Nie mam zdania |
219 | 17.85% |
Głosujących: 1227. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#681 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Lokacja: Giżycko
Stan: Aktywny gracz
Imię: Colonell
Profesja: Knight
Gildia: All Saintss
Świat: Secura
Poziom: 14
Skille: 67/63
Poziom mag.: 4
|
![]() Witam. Znalazłem na jednym z forów to: 15:41 You see an oragad (Arm:60).
It's one of the part of mystic sword. Like kawałek excalibuga? Ja cos w to nie wierze.. Mejbi rl?
|
![]() |
#682 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Imię: Shaman Doi
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 23
|
![]() Excalibug jest na Edron ukryty,przynajmniej tak powiedział NPC koło Dark Catedry.Jesli ktoś już to napiał to przepraszam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Darashia
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Bazyliszek Team
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 19/23
Poziom mag.: 45
|
![]() @up
taa... a jeden z npc na edron mówi że jest ukryty pod PoH'em ![]()
![]() |
#684 |
Użytkownik forum
|
![]() 09:58 Shaman Doi: hi
09:58 Lorbas: Be greeted, dear traveller. 09:58 Shaman Doi: excalibug 09:58 Lorbas: It is rumoured to be hidden somewhere beneath Edron. ![]() ![]() ![]() Tłumaczenie Ja: cześć Lorbas: Pozdrawiam cię drogi podróżny JA: Excalibug Lorbas: Plotka głosi że jest ukryty w podziemiach Edron Tłumaczenie własne więc może zawierać sporo błędów ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Trevor, na którym dokładnie forum?
Poszukałbym na ASCII ale niezabardzo wiem o co chodzi ![]() Ostatnio edytowany przez Pawio - 04-06-2006 o 11:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Chyba żadna częśc SWORDA nie powinna miec osobno defa lub ataku, co nie? To bez sensu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2006
Lokacja: Różowy śmietnik przy placu Gruppensexu
Imię: Paczus Pogromca
Profesja: Knight
Gildia: Reckoning
Świat: Eternia
Poziom: 13
Skille: 49/51
Poziom mag.: 3
|
![]() to bardziej z historia tibii zwiazane ale poszukiwaczy excalibuga zaciekawic moze. otoz gadalem z NPCami i pare fajnych wnioskow:
- excalibug nalezal pierwotnie do Banora (albo pozniej byl w jego posiadaniu bo przeciez to jak powstal ex~ to taka gmatwanina i nie chce mi sie laczyc tego w calosc ![]() - po rozmowie z NPC Lynda (czy jak jej tam) dowiedziec sie mozna o bogach (good, evil...) ale jest tez wzmianka o Banorze (heavenly warrior - niebianski wojownik) - potomkowie Banora byli w posiadaniu exa~ - Krol Tibianus posiadal excalibuga ( walczyl nim z demonami i w czasie bitewki z krolem demonow wzial i se rzucil w tego demonsa i goscia zamrozil ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Guest
|
![]() A czy znaczy coś to, że w zamku Tibianusa jest zejscie do podziemi?? Może tam można znalesc odpowiedź na dręczące pytania... Również znalazłem ( w tym samym zamku) pokoj z szafkami. W jednej z szafek była książka napisana dziwnym językiem. A oto treść:
"Royal Archives Asmalat ovrir gogenol amabat hulut a sese sokol. Gogenol faresmal a sese ican." |
![]() |
![]() |
#689 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#690 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
|
![]() Cytuj:
Pewnosci to niemasz i chyba niebedziesz mial . ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#691 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Użytkownik forum
|
![]() @ Ej a czytaliści wszystkie posty ??
Bo to co mówicie bylo już pare razy powiedziane |
![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Keenow
Gildia: Orange Crush
Świat: Harmonia
Poziom: ~20
Skille: -.-' xX
Poziom mag.: 39
|
![]() OMG !! Gdzie znalazłeś te forum, co było o tym ARM: 60 ... Czytajcie posty wczesniej ... Ten excalibug miał 80/60 atk/def ... omg ... gdyby ktos gral w tibie wczesniej ( mam na mysli pierwsze wersje), to by wiedzial jak to wszystko wygladalo i wyglada nadal ...
Dajcie tylko adres to tego forum ... Pozdrawiam Non'ajbi ;]
W wojnie nie chodzi o to, żeby oddać życie za ojczyznę, tylko żeby to ten drugi skur***n zrobił to za swoją .... ====================================== Excalibug Quest - in progress [||||||----] 60% ![]() ![]() ====================================== Basilisk Riddle - in progress [|||||||---] 70% ![]() ![]() ====================================== Tomes - Done (translated) [|||||||||] 100% ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#695 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pOzdrO 8 ![]() Signed, Keel |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmmm ... tak "dla przykładu" to napisałem ja, bo to nie jest przykład. Gdyby na tym forum, byla chociaz jedna osoba, ktora grala w tibie, kiedy ona zaczela powstawac, to wiedzialaby o co mi chodzi ...
Popytajcie sie ludzi, którzy grali w Tibie od początku, a dowiecie sie, ze wiedzą co to za miecz i (możliwe, że) pamietaja statsy... Pozdrawiam Non'ajbi
W wojnie nie chodzi o to, żeby oddać życie za ojczyznę, tylko żeby to ten drugi skur***n zrobił to za swoją .... ====================================== Excalibug Quest - in progress [||||||----] 60% ![]() ![]() ====================================== Basilisk Riddle - in progress [|||||||---] 70% ![]() ![]() ====================================== Tomes - Done (translated) [|||||||||] 100% ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Łódź
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
|
![]() Nie chcialo mi sie czytac wszytskich stron.. ;p
Rozmowa z krolowa... 23:16 Osks of Fortera: hail queen 23:16 Queen Eloise: I greet thee, my loyal subject. 23:16 Osks of Fortera: excalibug 23:16 Queen Eloise: A mans tale ... that means 'nonsense', of course. 23:17 Osks of Fortera: king Tibianus 23:17 Queen Eloise: Soon the whole land will be ruled by women at last! 23:17 Osks of Fortera: Noodles 23:17 Queen Eloise: This beast scared my cat away on my last diplomatic mission in this filthy town. 23:17 Osks of Fortera: Kruzak 23:17 Osks of Fortera: dwarfs 23:17 Osks of Fortera: warlord sword 23:17 Osks of Fortera: quest 23:17 Queen Eloise: I will call for heroes as soon as the need arises again. 23:18 Osks of Fortera: reward 23:18 Queen Eloise: If you want a reward, go and bring me something this silly King Tibianus wants dearly! 23:18 Osks of Fortera: what? 23:18 Osks of Fortera: what want tking tibianus? 23:18 Queen Eloise: Soon the whole land will be ruled by women at last! Specjalnie wszedlem moim noobish char ! ![]() Widzimy , ze cos jest z tym questem ![]() @edit: Byłem jeszce w ab i pytalem sie wszytskich elfow i nic ciekawe nie bylo ;/ . Chyba tylko swoch odpowiedzialo na pytanie excalibug... Ostatnio edytowany przez Osks - 12-06-2006 o 00:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
|
![]() Niewiem czy to ma cos wspulnego z ta sprawą ( wdług mnie ma)
"INTERESTING FACTS ABOUT KAZORDOON issue 1 Author: John Barrel Once upon a time there came a horrible snakelike beeing to the deeper mines. It killed many miners, because that 'snake' was a bassilsk horrible beeing with a gaze that could turn living beeings into stone. Many heroes tried to kill it but none suceeded, some fled, most died. One day a wise man which name is forgotten. (I did many studies but i looks like for some reason none wrote down his name) He had some knowledge about theese horrible creatures. He advised the miners to cover the minewalls with torches and lamps. Scared by the dispised bright light the basilisk retreated deeper and deeper into the mines until the mines managed to create a cave in behind him. If the miners I talked to did not make fun of me we have to assume that the bassilsk is still there..." Ksiązka z kazo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#700 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam Non'ajbi
|
![]() |
![]() |