![]() |
#681 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Imię: Luckasik of Sanok
Profesja: Knight
Świat: Zanera
Poziom: 9
Skille: 37/32
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() tez jesst zwiazane z avkami ale zrobilem gifa spelnia wszystkie wymagania a nie moge go wkleic tak samo jak innych zwyklych obrazkow ktos mi pomoze?
nawet nie wiem jak je tutaj wkleic zeby wam pokazac zebyscie powiedziali co jest nie tak wyskakuje:You may not upload animated images. a na zwyklym obrazku:This is not a valid image file. http://images3.fotosik.pl/92/f6a2f318265f727c.gif to chcialem dodac
![]() Ostatnio edytowany przez blontmatys - 26-06-2006 o 11:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#682 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() poprostu nie mozna wzucac gifow (?) dziwne bo widzialem ludzi z gifami w avatarze spróbuj jeszcze raz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Guest
|
![]() Witam!!!
Moglby mi ktos zrobic jakis fajny napis B4ss na tym avq http://www.imagic.pl/files//156/./avatar1.jpg i jakos sygnaturke do tego zawierajaca obraz z avatara ![]() Z gory dziekuje !!! Ostatnio edytowany przez B4ss - 27-06-2006 o 14:16. |
![]() |
![]() |
#684 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 01 2006
Imię: Kardes
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Terrorist (No Official)
Świat: Xantera
Poziom: 17
Skille: 18/22
|
![]() Wiec ja poprosze zeby dodac mi w tym obrazku napis GOBI taki zolto-pomaranczowy.
I jak mozna to zmienic Tlo zeby jakos fajnie wygladalo ,ale nie mam zaadnego fajnego pomyslu jak mozecie to wymyslcie jakies fajne tlo. ![]() ![]() Tutaj link do obrazka. http://img502.imageshack.us/img502/1821/avatar9zi.jpg Z gory THX. Ostatnio edytowany przez Gobii - 27-06-2006 o 13:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
jak ktos moze to niech mi pomoze ![]() ------------------------------------------ Ale zemnie poeta ![]()
![]() |
![]() |
#686 | |
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() od teraz przez czas nieokreslony nie zamiezam wykonywac jakis "wiekszych projektow" tj. robienie calych podpisow od nowa, dokladania grafik do istniejacych obrazkow itp. itd. nie bede tu raczej wchodzil za czesto wiec jezeli ktos bardzo pragnie abym mu wykonal jakas prace niech pisze na gg i pamietajcie o regulaminie a szczegolnie o punktach wymienionych ponizej
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() szkoda ze nie będziesz tutaj właził poniewasz robisz najleprze avki i sigi razem z mafusem a on wogole sie tutaj juz nie pokazuje ehh a szkoda
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Macarton
Gildia: Black Company
Świat: Harmonia
Poziom: 194
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() Wszyscy to wszyscy ...
otóz... chcialbym avatar do mojego nicka (Macarton) wiec ... tak jakies fajne tlo , postac .. jakis potwór moze byc , obojetnie byle by pasowalo ![]() Reszte pozostawiam dla tych co robią ![]() I jeszcze chcialbym , jakies fajne podluzne logo do podpisu (niewiem jak to sie zwie chyba sygnaturka ![]() ◘podobne jak na 1szej stronie ktos mial chyba Aevin ~◘ z góry thx Love from, SoNgO Ostatnio edytowany przez Songo gohan - 28-06-2006 o 07:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a czytasz czasami 2 posty wyzej lub chociasz jeden praktycznie nikt juz ci nie zrobi chyba ze poprosisz na gg emilio ale tez musisz spelniac jego wymogi co do dawania zgloszen
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
|
![]() Mósze przyznac, ze robicie calkiem niezle avatary i sygnaturki, tak trzymac.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#691 | |
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() zrobilem go bo straaasznie sie nudzilem a co do avatara to ja bym nic nie zmienial btw. tez gram na harmonii ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moje zlecenie proszę aby jakiś grafik zrobił dla mnie avatra chciałbym aby to byl jakiś fajny elf a pod nim napis z moim nickiem zrobionym jakąś fajną czcionką.
![]()
![]() |
#693 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() tylko cos ci chyba nie idzie 14 lvl pacc masz a zginoles sporo razy w tym więkrza częśc od rat'a =/
on topic jak byl bys tak dobry to zapodal chociasz obrazek wymiarowo dobry na siga jakos scene batalistyczna z wladcy pierscieni najlepiej tako co jazde rohanu zaczyna szarżę na polach pelenoru był bym bardzo wdzięczny
![]() |
![]() |
![]() |
#694 | |
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
te deady byly celowe a czemu tak sie stalo to juz inna historia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() prosze jestcze raz, moze ktos wie dlaczego nie moge dodac sobue avatara
probowalem wiele razy mam gifa i obrazek, spelniaja wszystkie wymagania i mi nie wchodza
![]() |
#696 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolbas:
Co do tych figurek to trudno z tym ziga zrobic. Jak dodaje napis to wyglaa jak kaszanka. Moze cos innego da sie wykombinowac. ![]() A tu sig dla pana Gobiego, jak mnie prosil na gg : ![]()
![]() |
#697 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Wohyń
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Witam.Chialbym poprosic o jakis ladny avatar ,na ktorym bedzie widoczny napis "LorDZIQ".Prosze aby napisl widnial na jakims tle ognia lub cos podobnego.Z gory dziekuje.
![]() P.S. O ile to mozliwe poprosil bym rowniez o podpis ,na ktorym bedzie widnial napis "STOP RASISTOM" (chcialbym aby ten napis byl na tle podobnym do znaku drogowego "stop"). Z gory dziekuje i pozdrawiam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to fajnie by bylo mafuss jak bys zrobil tak jak w moim ostatnim pomysle(jezeli to mozliwe i mial bys czas) bym się bardzo ucieszył
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Ja bym poprosil Legolasa, mierzacego lukiem do sygnaturki, moze byc na fajnym tle jakims, no i prosilbym o jakis fajny napis: Legolas has you...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
|
![]() o mafuss widze ze sie pojawiles zrobisz mi tego avka wreszcie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |