![]() |
#681 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() ehh, dobijacie mnie...
jest was z 80+. 3 osoby odeszly, a yw sie juzzalamujecie, poddajecie, zmieniacie swiaty itp... jednym slowem idziecie na latwizne.. a co macie tu do stracenia? zorganizujcie siewreszcie porzadnie, i pokarzcie ze z taka grupa ludzi mozna cos zrobic! demi i reszta@ ludzie wam zaufali, poszli za wami, zaryzykoawli sowje chary, to teraz podejmijcie odpowiezdialnosc i walczcie ile sie da, bo wyi tak macie hunta i mielsicie, nic do stracenia, a oni bedam usieli gruba kase placic ![]()
![]() |
#682 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Hehe co prawda to prawda , Valliants chce 25k za moją wolność to mało niż w innych przypadkach ale dla mnie duża suma
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hehe co prawda to prawda , Valliants chce 25k za moją wolność to mało niż w innych przypadkach ale dla mnie duża suma
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Post pod postem bo wyskakiwał mi jakiś error
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Imię: top secret
Gildia: tajne
Poziom: 51
Skille: 74/70
Poziom mag.: 5
|
![]() ale jak nic nie zrobia to co im z h lev jak gdzie sie rusza a tam jakis pats sie czaji i ni expic a jak podgonisz konde z lev zaloze sie ze dednie jak szmate
|
![]() |
![]() |
#686 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() ja to powiem tylko tyle chcesz tu grac to sie nie wychylaj a pats cie nie dorwie swoja droga dalej mam nadzieje ze US wygra ale jak tak patrze to coraz mniejsze szanse sa. Co do Rain~ mysle ze moze zorbic w pats to samo co w US i wtedy koniec jego bedzie
#687 |
Użytkownik Forum
|
![]() Raina i tak zabija... przeciez nikt mu nie ufa... a patsow nie zdradzi bo zabil Bona!!! wiec nie ma po co wracac...
a co do wojny... to racja... trzeba cos porzadnie zorganizowac(ale szybko - kazda kasa sie kiedys konczy^^), jesli nie wyjdzie to wtedy faktycznie pakowac manatki;/ ale szanse zawsze sa... ![]() a co do patriotow... to z tym "wychylaniem sie" nie do konca... ja mam przecietny lvl, a i tak co chwile ktos na mnie poluje... zupelnie za nic... dzis tez... ![]()
#688 |
Użytkownik Forum
|
![]() i wlasnie teraz mnie cos roz*****o Atnaz doszedl do patsow....
pats maja juz tylu ludzi w gildi ze dalsza walka jak dla mnie nie ma sensu najgorsza lipa w historii sie stala -.- zeby nie rain~ i inni jeszcze jakos by bylo z tym wychylaniem sie jakos zle sie wyrazilem sam mialem sytuacje ze nie robilem nic a np pan X z pats nagle mnie klepie i kaze placic mazim mial tak samo
Evul power of Zambrów city xD ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tarnos - 23-03-2006 o 22:23. |
![]() |
![]() |
#689 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#690 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
![]() A ja mysle ze to tylko część planu patriotow dolaczenia rainfangera do gildii , oni tak latwo mu nie wybacza ze doszedl do gildii i juz jest free , minie troche czasu skonczy sie kondzie ban i go poprostu dedna , on im bedzie ufal a oni to bezlitosnie wykozystaja i kto bedzie wtedy sie smial ? :> rainfanger zostanie na lodzie
juz to sobie wyobrazam jak go zabijaja : sa wszyscy w gh razem z rainfangerem , nagle wychodza wszyscy szykuja sie do trapa , konda daje kicka rainfangerowi z gh , rain~ zostaje automatycznie wyzucony a patsi zaczynaja go bic , trap i dead a potem kick z gildii i hunted musi placic ![]() takie jest moje zdanie hehe :> szkoda tylko ze tak sie uwzieli na demiego , hunted forever ;/ bez mozliwosci placenia ![]() |
![]() |
![]() |
#691 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() ale k***y z tych szwedow... rainfanger czlowiek w ktorego wierzylem i mu ufalem to ona nas zachecil do wojny ale w c***a polecial z nami ... nawet nie wiem dlaczego bo od poniedzialku moj komputer ma spalona plyte glowna i teraz czekam na nowa i wracam i mam nadzieje ze wszyscy nie odejda z gildii i ze beda jakies szanse na wygranie z patriotami ... dorze ze zrobilem jakiegos chara na innym servie
![]() ![]()
#692 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#693 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zgadzam sie z tym ze Rain~ padnie i to szybciej niz mysli nawet w wojgo nie wykozystaja bo w pats tyle ppl juz jest ze tej jeden nie zrobi im roznicy a zwlaszcza po jego wybrykach co do demiego to on i tak oddal chara bratu w sumie mu sie nie dziwie...
![]() |
#694 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() 4 hlvl'e (bądź więcej) postacie z Galany: Bon Devil (hm, trenowaliśmy i robiłeś runki na swoich druidach, ale teraz cię złapali jak robileś anni.
![]() Siła UB starci dużo i wojna jest już przegrana. Żegnaj Galano ![]() POZDRO SZKODI~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#695 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Gdzies Na Dolnymslasku...
Profesja: Paladin
Świat: Galana!
Skille: -/-
|
![]() ale to jest juz poj***** ,Rainfanger ponoc ma hunta forevera od Kondy ,a dochodzi do jego gildi ... n/c
|
![]() |
![]() |
#696 |
Guest
|
![]() Gran Deah chętnie powrócił bym Na Galane ale kejisey z kumplami chca mi zniszczyć życie.A do Rainfangera n/c.Dziwny z niego kolo.Przypominam se wojne na senji ze szwedami jak to było ubilismy kilku szwedówna Senji on wpadł tam popatrzał się.Ja pobiegłem do Carlin i chciał mnie uibć i mnie uderzył z sdk'a za 150 no to ja mu oddałem za 115 z gs ;] przy dobrych skilach .Co ja wam bede mówic. I tak yego nie pamietacie :|
|
![]() |
#697 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Barad dur
Imię: Dark lord sauron
Profesja: Sorcerer
Gildia: Goblins of moria
Świat: Galana \m/
Poziom: <?>
|
![]() Heh ta wojna tylko upewnila konde ze jest niepokonany...
![]()
#698 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#699 |
Użytkownik Forum
|
![]() a wiec to juz koniec Bon Devil i jego trojka towarzyszy z anni zbanowani za macro nic tylko pogratulowac moze za miesiac nie beda mieli az tak duzo placic jak inni teraz.....
Evul power of Zambrów city xD ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tarnos - 24-03-2006 o 20:17. |
![]() |
![]() |
#700 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |