![]() |
#681 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() Look plx nasz deep fibula quest \/
http://rapidshare.de/files/16001338/...Quest.rec.html Comments plx (film mojego autorstwa oczywiscie ![]() |
![]() |
|
![]() |
#682 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Zaczyna mnie juz troche to wszystko denerwowac, kazdy sobie chetnie popatrzy na ssy ale tylko popatrzy zacznijcie kur*** WKLEJAC SSY!!
Gz questa ![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Film fajny, szkoda tylko, ze nie krecil jakis bloker wtedy moze lepiej byloby widac jak potworki padaja. No ale Lady i tak pchal sie wszedzie choc to nie bloker (Rekin zrob cos z tymi lagami bo ciagle z tylu jestes
![]() ![]() ![]()
#685 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Hiho
Sprawa pierwsza - trzeba zacząć się przymierzać do naginaty & dwarf hell quest ^^; OF już mam za sobą-nie chcę do tego wracać XD Sprawa druga. Robertto musi zapłacić okup w wysokości 20k Lady Dram, inaczej Moonchildren ma hunta. Czemu ma hunta? Humm... Może dlatego, że Robrtto jest w Immortal Dragons ;D @Lady Jeśli Robertto ci zawinił, to te problemy rozwiązuj na priv, a nie przeze mnie xD przy okazji wkręcając w to Moonów. @Robertto - my nie zrzucamy odpowiedzialności na Ciebię. Po prostu ty zawiniłes - ty ponosisz konsekwencje. Inna sprawa gdybyś był w Moonach - Wtedy dałbyś ile byś mógł, a na resztę byśmy sie złożyli. Ale widać, że zgubiła Cię myśl, że nasz szanowny lider (pozdro Klukens ^.-) zadaje się z takim (ZAPEWNE według Ciebię --->) "zwyrodnialcem" (hyhy) jak Lady (pozrdo Lady ^.-) Sprawa trzecia - Strażnik Gaju odszedł na dobre i sellnął chara. Gra na Harmonii (non-pvp hehe). Nicka nie zdradzę. @Dennis GZ magiclevela ;] Sprawa ostatna - CZY KTOŚ NAGRYWAL FILMIK Z NASZEGO OFA!!! Miał każdy nagrać, a wyszło na to, że nie nagrał nikt ;D PS. Recruting all 35+lvl polish people to guild called "Moonchildren" ;] Pozdro! <---- Jaki gayowski kolor omg.
#686 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
![]() cyyyya
![]() |
#687 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Jelonka
Imię: Everlasting Mercy
Profesja: Knight
Gildia: On The Edge
Świat: Silvera
Poziom: 61
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Hmm zacheciłeś mnie do obejżenia filmiku
![]()
#688 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Jakis koles na trade napisal: 21:53 Rzadzek on Silvera: Padlem na dragu porazka omg
no to ja.. 21:54 Michael Rzotkiewka: jaki masz lvl? 21:54 Michael Rzotkiewka: 21:53 Rzadzek on Silvera: Padlem na dragu porazka omg 21:54 Michael Rzotkiewka: lvl skille profesja? 21:55 Rzadzek on Silvera: druid 38 21:55 Michael Rzotkiewka: Oo 21:55 Rzadzek on Silvera: mlvl 40 21:55 Michael Rzotkiewka: ![]() 21:55 Michael Rzotkiewka: nie znalem Cie wczesniej ![]() 21:55 Rzadzek on Silvera: a ty? 21:55 Michael Rzotkiewka: w jakim miescie w tibi? 21:55 Michael Rzotkiewka: 35 royal palek 21:55 Michael Rzotkiewka: 75 dista 21:55 Rzadzek on Silvera: vanore -.- 21:55 Rzadzek on Silvera: ej 21:55 Michael Rzotkiewka: mial bym juz 37 lvl i 76 dist 21:55 Michael Rzotkiewka: ale za duzo 21:55 Michael Rzotkiewka: deadow 21:55 Michael Rzotkiewka: ? 21:55 Rzadzek on Silvera: przeslij mi jakies itemki kk? 21:56 Michael Rzotkiewka: lol? 21:56 Rzadzek on Silvera: bo potrzebuje 21:56 Rzadzek on Silvera: ale ja nie padlem ta postacia 21:56 Rzadzek on Silvera: to jest 10 lvl 21:56 Rzadzek on Silvera: ;p 21:56 Rzadzek on Silvera: ****a 21:56 Rzadzek on Silvera: apadasz za lola 21:56 Michael Rzotkiewka: o lol 21:56 Rzadzek on Silvera: Padasz za Loola noobku ! 21:56 Michael Rzotkiewka: w jakiej jestes gildi tym 38 lvl? 21:57 Rzadzek on Silvera: nie mma guildii ale bylem leaderem 21:57 Rzadzek on Silvera: bo guildia mi jest nie potrzebna 21:57 Rzadzek on Silvera: mam dobrych kolegow 21:57 Rzadzek on Silvera: z danubi 21:57 Michael Rzotkiewka: eeee ja bym gildie zakladal dopiero na 40-45 lvl 21:57 Michael Rzotkiewka: za niski lvl 21:57 Michael Rzotkiewka: zeby liderem byc 21:57 Rzadzek on Silvera: *** mnie to obchodzi i tak padasz 21:57 Michael Rzotkiewka: ale to jest silvera 21:57 Rzadzek on Silvera: wiem ze silvera 21:57 Rzadzek on Silvera: ale oni maja postacdi na kazdych servach loL? 21:58 Michael Rzotkiewka: ja mam na antice tez duzo kumpli 21:58 Michael Rzotkiewka: i **** 21:58 Michael Rzotkiewka: to jest silvera 21:58 Michael Rzotkiewka: nie antica 21:58 Rzadzek on Silvera: i paadsz nabie 21:58 Michael Rzotkiewka: ? 21:58 Michael Rzotkiewka: **** a nie padam 21:58 Rzadzek on Silvera: ale ****a moi kumple z danubi maja chary na sil;verze loL? 21:58 Rzadzek on Silvera: padasz ? 21:58 Michael Rzotkiewka: taa na 1 lvl 21:58 Rzadzek on Silvera: padasz J****a jutr 21:59 Michael Rzotkiewka: i pomoga ci goscie na 1 lvl? 21:59 Rzadzek on Silvera: lol? 21:59 Michael Rzotkiewka: tez mam kumpli ale jak graja na antice 21:59 Michael Rzotkiewka: to **** 21:59 Rzadzek on Silvera: spadam jutro masz hunta albo 2 ;d 21:59 Michael Rzotkiewka: taa? yyyy gosc z 38 lvl napisal mi zebym mu wyslal jakies eq a ja lol i padam za to? eeee kto go zna? ktos cos z tego w ogole wie? bo ja sie nie lapie ![]() Ostatnio edytowany przez Michael Rzotkiewka - 21-03-2006 o 22:18. |
![]() |
![]() |
#689 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Katowice
Imię: Lord Robertto
Gildia: Abaddon
Poziom: 89
Skille: 20/27
Poziom mag.: 61
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#690 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @michael~
wtf??co to ma byc, ja *******~ gosciu ma deda-noob ***any za****ie go!!
#691 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Rekin wyluzuj
![]() ![]()
#692 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() A u mnie dzis, zero lagow za to totalna amatorszczyzna
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
#694 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() @Robertto
Konsekwencji nie znam i nie mam zamiaru ich poznawać ![]() A te "konsekwencje" to właśnie hunt Moonów i Okup Robertta. Jak zawiniłeś, to jako człowiek honorowy, zapłać. Jeśli szczerze uwarzasz że nie zawiniłes, to rozwiązuj problemy na priv (nie ze mna -.-). @Rekin Chyba naprawde se ściągne ten filmik :> Sell Spike Sword, Fire Sword, Knight Armor <<<Thais or Kazordoon>>> /\ na sell /\ Za to chętnie zakupie dsm ;] Moja oferta to aol + bs + cash ;] PoZdRo Ide pisać o Cystersach na histe ;s
#695 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Heh leo to dobrze ze ludzi nie bijesz bo wiadomo ze prawie wszyscy h lvl naduzywaja swojej wyzszosci
![]() ![]() ![]()
#696 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Posmiac zawsze sie mozna...
Mar 22 2006, 18:03:15 CET Killed at Level 40 by a dwarf guard Hi, Dead, Yes, Retired, Yes, Bye. |
![]() |
![]() |
#697 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Katowice
Imię: Lord Robertto
Gildia: Abaddon
Poziom: 89
Skille: 20/27
Poziom mag.: 61
|
![]() Wojny nie ma i nie bylo wyjasniam ku..a po raz ostatni byl se taki gosc zwal sie warrior da first i jego widzi misiem bylo wywolac wojne ale mu nie wyszlo!!
Rycerski nie bylo zadnego powodu to raz, nic nie bede placil-.- to dwa, a ja w tej sprawie nic do ciebie nie pisze, miej pretensje do Lady bo ja jemu nie kaze pisac do ciebie maile! ty wiesz wogole co to jest honor? LOL nie qmam cie najlepiej nie pisz juz nic w tej sprawie jesli nie wiesz o co chodzi, a jesli wasza gildia ma hunta "niby" przeze mnie to niech wam to Klukens zalatwi przyjaciel Dram, a nie ja bo mnie to nie interesuje co Lady pisze do mnie czy do ciebie!! troche to zagmatwane ale nie wiem jak inaczej to napisac ![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() Ja sie smialem z goscia o niku Ong Botero(lub cos w tym stylu)Killed at lvl 63 by a bug
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Qwez a ty tak co deda bedziesz miał retired?
![]()