![]() |
#681 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 70
|
![]() Cytuj:
Wanted jest chyba szczególnie wrażliwe na osobę Corsa, więc słowo "zabawne" rzeczywiscie pasuje tu lepiej niż "żałosne".
|
![]() |
#682 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2006
Lokacja: Sulechów
Imię: Sathan Bell
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Boom Fight
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Shinjix - 10-05-2006 o 15:34. |
|||
![]() |
![]() |
#684 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Fangorn
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#685 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Imię: Horrigan Macduff
Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
PS Kiedy egzamin gimnazjalny? Rotfl. |
|
![]() |
![]() |
#686 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Imię: Horrigan Macduff
Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#687 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Cytuj:
Jak je zarobiłem? wpadałem na kopalnie- sd w wantedoludka co tam siedzi i " Boh- Gimme Boh or die" i Bohy lezaly na ziemi, po czym i tak zabijałem i wyciagalem np Rh i backpaczek z runkami. generalnie przy milionach ludzi co byly w WA to byla robota jak zabrac dziecku lizaka ![]() a ty do konca azury nie przestaniesz sie podniecac ze masz moja kaske - zrób sobie comment " i got cors ent's 110k !!!!, i Pwnd him !! " stales sie legenda azury w tym momencie. jak dla mnie to "Prawie jak Sossar" @bosiak a tytul topicu cos tobie mówi pomyliłes tamaty z deka Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 10-05-2006 o 16:30. |
|
![]() |
![]() |
#688 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2005
|
![]() kurde niechcacy nowy post
ale zeby nie marnowac miejsca dam link do filmu ze wspanialej TV TVN ;] http://www.maxior.pl/?p=index&id=18189&0 Ostatnio edytowany przez bosiak - 10-05-2006 o 14:12. |
![]() |
![]() |
#689 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mioduch
Profesja: Sorcerer
Poziom: 45
Skille: 20/26
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
pytanie: Ty z kolegami mnie trapnołes na cycach ? :s Trap był ale Grimni mnie z niego wyjoł ;s |
|
![]() |
![]() |
#690 |
Użytkownik forum
|
![]() Pollbull to prze ciebie cale dof ma teraz prze^^ bo jak ty sie przniosłes do vision to heg musial wkroczyc do akcj i teraz dof academi musialo PŁACIĆ
![]() a teraz sie wogule nie logujesz... Dtazharm jak mozna mowic ze jak zaplacisz to juz nie jestes hunted a 3 dni puznej kazac huntowc tego co ci zaplacił... Cors Ent ty .... poco placies 500k ja teraz znowu walczysz... ![]() |
![]() |
![]() |
#691 |
Użytkownik forum
|
![]() Pollbull to przez ciebie cale dof ma teraz prze^^ bo jak ty sie przniosłes do vision to heg musial wkroczyc do akcj i teraz dof academi musialo PŁACIĆ
![]() a teraz sie wogule nie logujesz... Dtazharm jak mozna mowic ze jak zaplacisz to juz nie jestes hunted a 3 dni puznej kazac huntowc tego co ci zaplacił... Cors Ent ty .... poco placies 500k jak teraz znowu walczysz... ![]() Lesiu qr.. ty nie jetes Ar'sol to sie odemnie odwal ![]() Ostatnio edytowany przez kani maly - 10-05-2006 o 17:11. |
![]() |
![]() |
#692 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2006
|
![]() Cors czy ty jestes pojebany najpierw placisz 500k a 2 dni pozniej juz znowu w wojnie grasz -.-
i tak ci nie uwierze ze 500k to dla ciebie nic pomysl ile bp uhuw draz se za to kupil i ty mu w tym pomogles idz sie lecz |
![]() |
![]() |
#693 |
Użytkownik forum
|
![]() sry za bledy -.-
|
![]() |
![]() |
#694 |
Użytkownik forum
|
![]() Dawidekkk jestes hunted na tibia
![]() A kto wie jak sie teki obrazek wciska zeby byl kolo twojego imnienia?? |
![]() |
![]() |
#695 |
Użytkownik forum
|
![]() ty tam cicho ;p
a te obrazki to ni huja nie wiem ![]() a nie wspomne o twoim huncie od lesia -.- |
![]() |
![]() |
#696 |
Użytkownik forum
|
![]() A ja NIewzpomne otym czo ma kazdy meszczyzna w kaciach a ty nie
![]() Ale ja niewspomne o tym ze zara bedzesz mial CHACKa mam twoje pasy zapomniałes ???????????????? ![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Fangorn
|
![]() omg.... co do tematu Corsa to juz mi sie zygac chce. Po co wam wiedziec czemu, czemu?... to jego crystale, jego decyzja, jego char i co was to obchodzi czemu robi tak, a nie inaczej. Znow jest w wojnie bo chcial i tyle......... w Tibii jedna wada jest to, ze graja w nia dzieciaki, ktore zamiast chodzic do szkoly to expia, oddaja sie calkowicie grze i nic poza nia nie widza, nie maja zycia osobistego tylko chary w Tibii.
|
![]() |
![]() |
#698 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Jaka to juz róznica?
wróciłem wtedy z imprezy była 2 czy 3 w nocy- byłem po wódce i spalony i mi chec na hazard przyszła. to sie zabawiłem z wanted co za róznica skoro juz nie gram i grac nie zamierzam? co za róznica ile backpacków za to kupia? skoro i tak nikt z NG juz wracac na azure nie zamierza? jaka mi robi róznice czy draz ma 150 czy 170 czy 200 lvl jak i tak juz z nim wiecej nie bede walczyc? co do ilosci backpacków to sam mam wiecej UH i SD niz nawet walczac z nimi jestem w stanie wystrzelac - i co z tego? z chwila powstania NG chciałem naprawde ostro zawalczyc i wrócic, ale niestety dof znow podcioł mi skrzydła. czesc kasy co jeszcze mam to rozdam paru znajomym swe~ prawdopodobnie, a reszta tyle coby domek ładnie wygladał. co do walk to ja juz nie planuje wiecej na Daramie to była "ostatnia podróz" ![]() do tego jakies fatum ze padlem z przemem u boku - ale to juz inna bajka ![]() |
![]() |
![]() |
#699 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
BRAWO DLA CORSA!!! Jedyny kury sie qwa nie boi ze padnie ![]() Gdyby na poczatku cale dof tak zrobilo to juz dawno by wygralo wojne ![]() oki CyA Wasz dofoludek;] |
|
![]() |
![]() |
#700 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2006
Imię: Sathan Bell
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Boom Fight
|
![]() Cytuj:
Po 2 do Corsika sam toczysz ten temat o twojej kasie hehe a ja sie tylko ztego smieje jak bys nie widzal bo smieszne to w ... Po 3 Juz nie mam twojej kasy zycie sorca jest drogie musze rodzine dzieci utrzymac ![]()