![]() |
#682 |
Użytkownik Forum
|
![]() Właśnie dowiedziałem sie o kolejnej wojnie ; o
[guild]Honour[/guild], [guild]Unlimited[/guild] and the Hawk Family vs. [guild]Lucky Strike[/guild]
#683 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
Świat: Obsidia
|
![]() Co do mojego deleta to napewno poprawil humor wielu graczom z Obsidi szczegolnie tym mieszkajacym po drugiej stronie Baltyku
![]() Ale plakac nie bede mam nasze kochane spamerskie forum,na ktorym flaming i spam powinien byc tutaj dozwolny ![]() ![]() Drogi Nirvy ten serwer jest bez przyszlosci to niestety prawda moglbym nawet powiedziec ze jest to jeden z najgorszych w calej tibi [male zaludnienie, pa&pk tez niemalo plus beznadziejna sytuacja polityczna- tak kochamy nasza Next Generation ![]() ...Ale niestety bezemnie ![]() Ostatnio edytowany przez Ghost111 - 16-08-2006 o 16:30. |
![]() |
![]() |
#684 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za to kochamy obsidie xD Bo jak by nam sie to nie podobało to byśmy tutaj nie grali xD Niedlugo przyjdzie czas na Suva zapewne chodzi mi o to ze zawitaja do niego "ludzie z rugiej strony Bałtyku"
#685 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() co ? przyjdą po mnie za PG ? a Anga sie cieszy bo stracił dużo mniej swojej pracy, niż straciłby grając samemu
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 16-08-2006 o 16:44. |
![]() |
![]() |
#686 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() I niewazne jest dla nich to czy ktos osiagnal to sharujac accounta czy pgiujac samotnie po 10h/dziennie.Zakladam sie o "piatala" ze Suv bedzie nastepny ![]() Ps: Anga wcale sie nie cieszy poprostu nie robi wielkiej tragedi z tego ![]() Ostatnio edytowany przez Ghost111 - 16-08-2006 o 17:41. |
|
![]() |
![]() |
#690 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehh, jak narazie mam czas : )
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#691 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
|
![]() Powiem tak
Nie czytalem tego forum bo jest niekonstruktywne a z poradnikow chyba wyroslem. Ale dzisiaj kolega napisal do mnie smsa zebym przeczytal i moze skomentowal wiec ok, wrocilem po dobie z pracy i pisze : - Najwazniejsze- Suv jest moim zdaniem OK ma swoje wady i zalety jak kazdy ale nie jest toksyczny ze tak powiem i jak ktos go grzecznie poprosi to napewno pomoze a to jest wazne. (oczywiscie nieznam go natyle zeby go oceniac ale takie jest moje zdanie) i niekazdy 15 latek musi wyglkadac jak sterydziarz, bedzie starszy to zmeznieje. - To ze odszedl od Kooler and The Gang, odszedl bo tak mowilo mu jego sumienie uwazal ze ta gildia jest zla albo przegrana to odszedl nie tylko zreszta on, odszedl Angatevon, Vallena, Muator i wielu innych. Czy zrobili cos zlegi - NIE. - Co tam jeszcze, nie omawiajcie strategii i sojuszy na publicznym forum bo to kazdy czyta jak to powiedzial madrze zreszta Ryba.(chocby ja moge czytac choc tego nie robie). -Suv nie denerwuj Hawkow bo nad nimi jest naprawde ciezko zapanowac, podpadniesz to niepograsz i nikt na tej planecie Ci nie pomoze- radze szczeze bo darze Cie sympatia! Poprostu gadasz za duzo ( jak zwykle zreszta) do niewlasciwych ludzi a to sie pozniej niesie po kanale gildi i nie tylko zreszta. Wez pod uwage ze mozesz niemiec racji lub sily. I pamietaj wojna to wojna i niema kolegow bo moja ojczyzna jest Banished ![]() Odnoscie Angatevona szkoda szkoda szkoda tylko to powiem - mozemy walczyc ale musimy sie szanowac. ps Czekam na obelgi ![]() I spadam spac bo mialem naprawde ciezki dzien poczawszy od wpadniecia na stalowy slupek jadac okolo 30 na godzine rowerem, dobrze ze zyje ale rower do remontu :/ . Doba w pracy tez robi swoje. Mam nadzieje ze stwory dadza mi pospac. Piotrek Ostatnio edytowany przez Dodi Brae - 16-08-2006 o 21:11. |
![]() |
![]() |
#693 |
Zbanowany
![]() |
![]() @suv
dla mnie twoja gra to juz strata czasu ;< @up 2 mala poprawka ;d suv ma 14 lat nie 15 ale to juz maloistotny sczegol ![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() Do Dodi Brea
Ty nie swe ? myslalem ze wszyscy polacy ewakuowali sie z tej gildi i teraz z nia walcza no coz zdrajcow nie brakuje jak widac ^.^ Urzekla mnie twoja historia o rowerku, i pracy, doba to pewnie cieciem jestes ![]() ![]() No nic ja wyjezdzam na tydzien pod namiot mam nadzieje na pogode, i nie rozwalcie sie nawzajem ![]() pod namiotem nie ma tibii ![]() ![]() i jeszcze jedno lepiej odejdz sam z baniszed i przylacz sie do wojny bo ja mam tam swoich ludzi ktorzy moga cie usunac a wtedy mozesz miec hunta u szwedow i u polakow ![]() Ostatnio edytowany przez strazak - 16-08-2006 o 22:40. |
![]() |
![]() |
#695 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
Lokacja: I co z tego że nie USA?
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ehh... szkoda mi Anga strasznie ... moze i on mnie nie pamieta do konca ale sporo mi na obsidii pomogl (male plecy robil), sam odchodze z obsidii z powodów raczej osobistych...hope ze z Angiem jeszcze gdzies bede mial stycznosc... porzadny czlowiek z niego i oby wiecej takich jak on
Pare postów wyzej ktoś skrobnął, ze obsidia nie ma przyszłości...jest w tym ziarnko prawdy bo...jak na roczny swiat deczko malo tutaj "setek" glownie dzieki kochanemu NG...no ale zycze wam połamania mieczy (bo powodzenia pecha przynosi ![]() ![]()
Ludzie myślcie, to nie boli ![]() Ostatnio edytowany przez Duriel - 16-08-2006 o 22:51. |
![]() |
![]() |
#696 |
Zbanowany
|
![]() Strazak akurat co Dodiego to nie slusznie sie rzuciles na niego bo to naprawde spoko ziomek i nie ma co go flamowac
![]() ![]() A ty Durielku moglbys ujawnic swoja tozsamosc tak samo jak Strazak bo jednak caly czas nie wiem kim jestescie pomimo licznych podpowiedzi ![]() Wogole zakaz anonimowych forumowiczow bo jak sie dowiem to hunta zalatwie ![]() Ostatnio edytowany przez Ghost111 - 16-08-2006 o 23:00. |
![]() |
![]() |
#697 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dodi
z całym szacunkiem, ale troche bardziej obawiam sie calego NG niż jakichs smiesznych hawkow, bo Gnir'Hawk jest pożądny, Anubis Demoniac, który ponoć jest "Hawkiem" też jest świetnym facetem, a problemy zaczynaja sie przy Evo i reszcie pro sexy zajebistych sorców trzęsacych Obsidią ![]() Bardziej obawiam się tego "hunta za level", no ale nic. @strazak postem do Dodiego udowodniłeś jaki z Ciebie idiota ![]() po 1. co Cie to obchodzi jaki zawód wykonuje ? po 2. Dodi nie będzie miał hunta u nikogo, bo NG nawet jakby sie dwoiło i troiło to nawet gównianego powodu nie znajdzie, takiego jak level, krzywy uśmiech czy używanie cavebota (tak, za to też już było) po 3. ja się z gildii nie ewakuowałem - nie podobało mi sie co robią te "gorsze Hawki" czyli wojny za nic, paymenty za nic, random pk z nudów i wymyślanie powodów po fakcie Pozdrawiam, Kotku ![]() PS proszę, niech ten lizodup, który powiedział o tym co tu piszemy Merazowi wygadał się też Hawkom ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 16-08-2006 o 23:37. |
![]() |
![]() |
#698 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zdrajcy są wsrod nas widze ... ciekawe ile ten ktos zarobil na informacjach... btw Meraz to idiota i nie boje sie tego mowic otwarcie na forum, jest on conajwyzej 12 letnim dzieckiem ktore wyzywa sie na tibii... niedojrzaly emocjonalnie dzieciak.... koniec kropka -.-
P.S. A moze by tak zrobil "bramke levelową" dla ludzi ponizej IQ 90?? Odrazu mniej idiotyzmu by bylo na swiecie ...(nie chce tu nikogo dyskryminowac)
Ludzie myślcie, to nie boli ![]() Ostatnio edytowany przez Duriel - 17-08-2006 o 09:38. |
![]() |
![]() |
#699 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up
co do iq sie zgadzam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Jego wiek oceniam wlasnie na podstawie zdjecia ... wyglada jakby go mam nie kochała ... btw. co wam nagadał?? Typowe wiejskie "hunted"?