![]() |
#7041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Walbrzych / Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akkoin / Akoinn
Świat: Obsidia
Poziom: 263
Skille: 106/102
Poziom mag.: 81
|
![]() A prosze ja ciebie: 13:54 Aquin Eteon [102]: w zyciu aquina na bota nie postawilem
@ Nikt ciebie nie prosi abyś w to wieżył, ale Aquin nie był ani razu stawiany na bota nie chcesz nie wież twoja sprawa ![]() Oświeć mnie,dlaczego cie złożyli? Bo za szybko lvlowałeś? @ Zabili mnie bo wbił mi się na respa 60lvl, więc przyszedłem z Fast'keffem żeby go wypłoszyć- okazało się, że to był jakiś Hiszpan z którym Niklasy akurat miały wojnę. Nie,zostałeś podsumowany,przez kogoś kto przez kilka lat gnił na serverze pełnym brazoli,którzy ni huj potrafili angielskiego.Chcesz to siedź na Emperze,ale nie waż sie k***a w*******ać w to co sie dzieje na Obsidii bo jesteś za cienki w uszach. @ Mówiłem, że mam wyjebane na waszą wymarzoną Obsidie i na to co się tam dzieje, czytałeś chyba, że chcieli mnie wmieszać więc tylko wtedy się wtrąciłem, ale po chuj roztrząsasz tę sprawę znowu? Jak to jest,że zawsze miałem jakieś tam poszanowanie wśród polaków,a z ciebie sie śmiali? Co ja mówie,nawet teraz lubimy sie z ciebie posmiać,że wklejasz foty z każdego pk,stojąc z tyłu.Aquin Eteon-111 RP @ Po pierwsze nie RP, a EK albo ED ewentualnie MS, chcesz zróbmy podsumowanie ile osób ja zabiłem w 1 wojnie, a ile ty w ciągu ostatnich 2 lat. Dlaczego mnie akurat nie szanowali brazole na Emperze? Bo nie lizałem nikomu dupy,bo nie używałem bota na 'batlach',bo nie dałem im passów.Tobie zresztą też nie dałem a prosiłeś nie raz. @ Widzisz nie trzeba im lizać dupy, mi wystarczyło pokazać się na kilku openkach, pójść mejkerem jak był potrzebny, poblokować itp. Ale oczywiście dla was jest to lizanie dupy ![]() @ Co do Argorna to podsumowałem jego znajomość stanu rzeczy na Emperze, a nie jego osobę. Więc jak się poczuł dotknięty i obrażony to przepraszam ![]() I jakaś tam stara focia... ![]()
Widzisz ten obrazek nizej? Wez go sobie do serca ![]() ![]() Balar Freeman [66]:ja wwieku 5 lat wiedzialem co to naplet Balar Freeman [66]:bo latali za mna Balar Freeman [66]:i krzyczeli odryze Ci napleta zaraz 13:09 Tovit Scores [101]: i think u good pvp 20:14 Chayos Knight [35]: your my hero ![]() 03:16 Elack Arcus [208]: aquin = big penis 17:49 Lih'Druida [105]: what's dildo? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#7042 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Sanok
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hollow Point
Poziom: 150
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Dlaczego ja jestem już na Obsidii ponad miesiąc już i nie miałem do tej pory problemów? Bo gram według wyżej ustalonych reguł.Trzymam sie zdaleka,i patrze co się dzieje.Nie powiem,bo Mory mi pomaga,to samo Onvar i reszta byłej Empera Team.Teraz pojawia się pytanie,dlaczego tobie owej pomocy nie udzielili? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Stara słit focia: ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7043 |
Użytkownik Forum
|
![]() A to ciekawa sprawa,pamiętam jak dziś jak mi pisałeś raz na gadu coś w stylu 'Ja afk,Aquin gania na scarabach'.Ale naturalnie powiesz,że to jawne kłamstwo i każesz mnie zamknąć w swoim brazylijskim lochu,jak przystało na księcia Empery.
@Jawne kłamstwoi zamknij się w brazylijskim lochu <ale ja jestem przewidywalny> Nic sie nie zmieniłeś.Za to samo cie zabiliśmy jakiś czas temu,bo za bardzo kozaczyłes razem ze swoimi hajlefelofymi ziomami. @ Rozpisałem się trochę w tym pod punkcie, ale postanowiłem, że sobie odpuszczę wyjątkowo. Dlaczego ja jestem już na Obsidii ponad miesiąc już i nie miałem do tej pory problemów? Bo gram według wyżej ustalonych reguł.Trzymam sie zdaleka,i patrze co się dzieje.Nie powiem,bo Mory mi pomaga,to samo Onvar i reszta byłej Empera Team.Teraz pojawia się pytanie,dlaczego tobie owej pomocy nie udzielili? @ Aż do tej pory uważałem cię za inteligentnego, ale właśnie zmieniłem zdanie. Tak ogólnie powiedz mi po chuj się wypowiadasz skoro ciebie wtedy nie było? A co do pomocy to pewnie mi nie pomogli mi bo poprostu nie jestem tak fajny jak ty ![]() Wmieszać? Czy ty masz jakiś problem natury 'zbawca świata'? Nikt nie wspomniał o tobie słowem na forum,a ty i tak przyszedłeś i swoje musiałeś powiedzieć,bo tyś władca Empery,elo peker i jaki tam tytuł sobie nie wymarzyłeś. @ Wypowiadałem się na ten temat, ale widać do "króla Maciusia" nie dotarło W tym momencie potwierdziłeś,że jesteś wolno myślący.Nie będę ci tłumaczyć metafory.Domyśl się,albo poproś Nottinghstera. @ Już to zrobiłem napisał "pq?" <ironia, gdybyś nie nadążał> Zachowaj troche godności.Mam wyjebane na tą wojne.Nie dotyczyła mnie bezpośrednio.Jeśli mam ci przypomnieć to są ci sami ludzie,którzy zafundowali mi 8 miesięcy wakacji.I teraz pojawia się pytanie,po huj mam im pomagać? Ale ty wiesz przecież najlepiej,mam racje? @ Wyjątkowo masz racje ![]() P.S. I to by było na tyle, nie mam zamiaru się więcej produkować. Bez foci bo mam wyjebane ![]()
Widzisz ten obrazek nizej? Wez go sobie do serca ![]() ![]() Balar Freeman [66]:ja wwieku 5 lat wiedzialem co to naplet Balar Freeman [66]:bo latali za mna Balar Freeman [66]:i krzyczeli odryze Ci napleta zaraz 13:09 Tovit Scores [101]: i think u good pvp 20:14 Chayos Knight [35]: your my hero ![]() 03:16 Elack Arcus [208]: aquin = big penis 17:49 Lih'Druida [105]: what's dildo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7044 |
Guest
|
![]() Witajcie !
Ja też jestem z Wałbrzycha tylko gram na serwerze " Jamera " Serwer został opuszczony przez polskich graczy, więc teraz można ich na palcach zliczyc ... |
![]() |
![]() |
#7045 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2009
Lokacja: ostróda
Imię: gafty liziel urban
Profesja: Royal Paladin
Gildia: sycyliana
Świat: obsidia
Poziom: 175
Skille: spore :
|
![]() hehehehaha kocham te wasze klutnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7046 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Lokacja: Sanok/Londyn
Imię: Night Argorn
Poziom: 211
Poziom mag.: 26
|
![]() @Akoin
nie obrazilem sie ![]() quest od 23 do 5 rano ;d + ded makona w samej koncowce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() 18 Styczeń 2009 20:15:22 Okon: "Stales sie czlowiekiem legenda !" Ostatnio edytowany przez Night_Argorn - 02-07-2010 o 05:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7047 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7048 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Yalahar
Imię: Almighty Artur
Profesja: Elite Knight
Poziom: 200
Skille: 93/86
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7050 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7051 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spuść się ze szczęścia jaki to zabawny jesteś. Jak dla mnie temat zamknięty, chcesz to się baw dalej sam- argumentów brakło to błyszczysz dowcipem
![]() Sweet focia: ![]() Podziękowania dla Kaśki, która zrobiła z nami quescika, ale poszla spać zamiast przypozować ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7052 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cieszysz sie Aquin?
Przestałem używać argumentów,bo i tak snujesz bajki,a jak wiadomo nie od dzisiaj: "Nigdy nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona wcześniej zdobytym tam doświadczeniem. " ![]() Jak zwykle zapomnialem nacisnac przycisk,kiedy napis sie pojawił
![]() Lead me, Follow Me, Or get the f**k out of my way 21:48 Gondrion Arcus: Maacando roxxando!!!11 Ostatnio edytowany przez Hobler - 03-07-2010 o 10:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7053 |
Użytkownik Forum
|
![]() lvl
![]()
![]() 18 Styczeń 2009 20:15:22 Okon: "Stales sie czlowiekiem legenda !" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7054 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Artur4 - 03-07-2010 o 19:44. Powód: LevelUP Outfit |
![]() |
![]() |
![]() |
#7055 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7056 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7058 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2010
Stan: Początkujący
Gildia: Sparta Avengers
|
![]() Hiho Followers! here come updates
46 ![]() 47 ![]() 48 ![]() 49 ![]() 50 ![]() Then died by kick... it rox ;] 50 again... ![]() 51 (with thanks to liney) ![]() and i was happy that i got lvl and shit.... then while POH with Emaj... Jul 05 2010, 02:20:49 CEST Killed at Level 51 by Eldus Miller. Read Following SS to his reason ![]() ![]() ![]() Now, i show u, my Wife ![]() ![]() And DC quest ![]() ![]() This is all :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#7059 |
Użytkownik Forum
|
![]() Alisson go go 100 !!
lvl ![]()
![]() 18 Styczeń 2009 20:15:22 Okon: "Stales sie czlowiekiem legenda !" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7060 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |