![]() |
#7041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @koszyk
a po dręczyć cie za fbl? : 3 ja nie ty żeby cieszyć sie z każdej macki : /... @gro wiadomo : P tylko ten nie wierny nie wiedział! @milano thiz iz ril powah ! : (post z 00:39) http://animatsuri.pl/ForumA/index.ph...11725#msg11725
![]() |
|
![]() |
#7042 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Rayza
Zdjęcie z 0:39 na prawdę roxi ![]() @~Higurashi live. Z trailerów i 1 odcinka sądzę, że świetnie im to wyszło. Nie podobał mi się tylko Keichi... ale reszta jak najbardziej OK=]
![]() |
![]() |
#7043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() nudzi mi sie straszelnie. Obejzalem juz prawie wszystko co bylo mozliwie dobre. Jakies porady ? bo teraz akurat jestem w kropce. ogladam 6 anime ktore sa aktualnei wydawane i 2 z nich dzisiaj maja odcinek(bedzie w sobotke lub niedziele pewnie) a reszta w sobote sie pojawia. Moze byc cokolwiek jednak odpadaja wszystkie nieudolne klony lucky stara.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7044 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Jaki gatunek?
![]() |
![]() |
![]() |
#7045 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jak juz mowilem: cokolwiek. Moze byc typowe shool life moze byc walka na miecze i swietlne i zwykłe, moze byc wielki dramat i intrygi na dworach krollewskich, doslownie wszytsko!
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7046 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() kaze no stigma obejrzyj se, mimo ze znajdziesz cos tam z szaman kinga i pokemonow to i tak jest fajne dosyc... Tylko koncowka zjebana i nic nie wiadomo o 2 sezonie ;l
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7047 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
... KNJ?
![]() |
![]() |
#7048 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() @kołbaś
Jak coś dłuższego to polecam Kiba (o ile nie widziałeś). Taki nazwyklejszy shonen, 52 odcinki bodajże. Jeśli nie oglądasz to Soul Eater. Albo Ride Back, nowe anime, ale strasznie fajne (przynajmniej dla mnie). Jeszcze wychodzi, więc może ci to przeszkadzać, no ale jeśli wciśniesz to polecam ;d @Edit: A i jeśli nie widziałeś to polecam Black Blood Brothers (12 odcinków).
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." Ostatnio edytowany przez Xantro - 26-02-2009 o 14:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7049 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wlasnie Ride Back ogladam dopiero co jestem po 7 subbed odcinku, ale toto nie jest zbyt popularne i wychodzi w soboty wiec z tlumaczeniem jest roznie, ale anime jest swietne. Soul eatera ogladalem przez pare epow i mi sie nei spodobalo. Quel nie wie co oznacza skrot KNJ wiec prosze ciebei bardzo rozwijaj toto. Mysle ze z tego co podaliscie sproboje Black Blood Brothers(tytul mnie zaciekawil) a potem moze kiby.
![]() |
![]() |
![]() |
#7050 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
|
![]() Co wy na to zeby ponarzekac ze nie ma jeszcze naruciaka do sciagniecia?
![]()
![]() |
#7051 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wolalbym juz naruto na sukces na wbijam.pl ale trzeba czekac...
Mimo to nic nie przsebije claymore, zajebiscie mi sie podoba... wiec ide dalej ogladac |
![]() |
![]() |
![]() |
#7052 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Milano
Jak ci się Claymore podobało to zobacz Berserka. Tylko koniecznie ściągnij w MKV, bo jak ściągniesz byle jakie to mało co będzie widać. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7053 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Myslalem ze wroce do domu a tu bedzie nowy chap naruto a tu lipa.
Sry za brak polskich liter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7054 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7055 | |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
To mi się podoba wracam do domu i już jest nowy Naruto - anime. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7056 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Stfu. Po anime Claymore pierwszym co powinno sie zrobić jest sięgnięcie po mange, bo zakończenie pozostawia niewyborażalny niedosyt... A akcja w mandze jest wręcz prze ciekawa.
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#7057 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
@topic Hmmm ostatnio mnie wzielo na dokanczanie Bleacha. Pytanie do tych ktorzy ogladaja regularnie - czy nadal w anime sa te fillery (w new ep'ach)? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7058 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Mnie wzielo na jakas SUPERW****ANAWKOSMOS serie, po ktorej szczeka opadnie mi na ziemie. Jakies propozycje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7059 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() @Pacz
Jak na razie nie ma. Tylko trochę przedłużają odcinki, ale moim zdaniem dość umiejętnie, tak więc, dobrze jest.
![]() |
#7060 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Naruto anime, nie no dno dno dno co ten Pierrot odwala
Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |