|
|
#702 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
Cytuj:
@up - Nie bede. No dobra... jako że nie mam co robic, to gram do końca wakacji ;
Ostatnio edytowany przez Aggro - 21-07-2008 o 17:11. |
|
|
|
|
|
|
#703 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
Gildia: Naction
Poziom: 105
|
Będziesz, to tylko kwestia czasu
![]()
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
|
|
|
|
|
#705 |
|
Guest
|
Jako że nie mam żadnego awansu jeszcze to jebne stan chara na dzień 21.07.2008r
![]() ![]() Prosimy o więcej komentów ![]() |
|
|
|
#706 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2008
Imię: Paul Swordmaster
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
ładne skille masz nawet
daj też u mnie jakiegoś komenta![]()
17:14 Aurede Samix [35]: dzisiaj na wosie tibie rysowalem 17:15 Aurede Samix [35]: i byles w vip |
|
|
|
|
|
#707 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
Świat: Guardia
|
Tez mi sie wydaje ze Akro wroci ^^.Lapac moje PRO ADVANCE!!111
Szild(80) ![]() Sord ![]() Teraz sie biore do expienia ![]() KOMENTUJ,TO NIE BOLI!111 |
|
|
|
|
|
#708 |
|
Użytkownik Forum
|
Nieźle Odin
Bardzo Ci zazdroszczę twoich skilli, niedługo sam będę próbował takie wbić.Na razie nie dam zdjęć bo nie ma z czego, wieczorem może dam stan postaci. btw.- niedługo wyjeżdzam zarobić trochę kasy i chciałem sobie zakupić laptopa ze stanów przez ebay. Nie ma tu kogoś przypadkiem kto by wiedział jak to jest z tymi opłatami za cło itp?
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
|
|
|
|
|
#709 |
|
Guest
|
Siema... Nie chce mi się już tak wklejać ss'ów nałogowo xD Dam jedną, może dwie od czasu do czasu, żebyście nie płakali za mną ;]
![]() |
|
|
|
#710 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2008
Lokacja: Konin
Imię: Chip Demiurg
Gildia: Chip family xD
Świat: Danera
Poziom: 107
Skille: sux :P
|
witam niezle foty czesc
![]() |
|
|
|
|
|
#712 |
|
Użytkownik Forum
|
Nudzę się więc dam ss z hunta
![]() To i jak na razie 6,4k w kasie, a hunt dalej trwa, potem jeszcze coś powklejam ![]()
|
|
|
|
|
|
#713 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
Świat: Guardia
|
@up
Gz,lot na dworcach jest super,ale lipny exp ;< "Super" hit z explo,best to 54... ![]() battle field ![]() HAIL LIS'ANDER który lura i straszy banem+jest senior tutorem -.-' ![]() Dobry lot: ![]() DRAGON LAIR: ![]() ![]() Tak zwany ''lot'': ![]() Level: ![]() Zwiedzanie z kolega okolic OF'a: ![]() Lot: ![]() KOMENTUJCIE! |
|
|
|
|
|
#714 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2008
Imię: Fraiter
Świat: Samera
|
Gz 61 lvl , ale loot ci nie dopisał
![]() Następnym razem będzie wyczapiasty loot jestem prawie pewen ![]() No dalej dawajcie jakieś mega hiper uber hotki xD Ostatnio edytowany przez Fraiter - 24-07-2008 o 15:42. |
|
|
|
|
|
#715 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
|
Za 2 dni koniec remontu, jak się pofarci to walne nocke na ofie
![]() Btw - jeden z wielu ;] ![]() Niestety nie zdazylem go ubic bo sie obudzil-.- (tak wiem, źle go trapnąłem ;/)
Ostatnio edytowany przez Aggro - 24-07-2008 o 16:08. |
|
|
|
|
|
#716 |
|
Guest
|
Dobra, no to moja kolej ;p
Szilt namber siksty fri ![]() End lewel namber sewenti łan ![]() I czemu Wy kurwa nie komentujecie ?!-.- |
|
|
|
#717 |
|
Użytkownik Forum
|
Oj.. Bardzo dawno mnie w tym temacie nie było (tzw. Tibia błe) no ,ale nie będę tu zanudzał moją gadką powiem w skrócie.
Gz all zdjątek. A i specjalne podziękowania dla Xynoxa:* za to ,że pomogł mi zacząc znów grać.Dzia Xynox. Bb Metos~
Gdy matka cie wnerwia wypróbuj na niej krzesło. Efekt? Natychmiastowy. ![]() 14:12 You see Qurewka (Level 8). She is a sorcerer. 21:03 Catt Tirek [18]: kto sprzeda rozdzke dla sorka z pradu |
|
|
|
|
|
#718 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2008
Imię: Fraiter
Świat: Samera
|
Gz Xynox "Szilt namber siksty fri" "End lewel namber sewenti łan"
@ Aggro A co to był za Lvl ten typek co go źle trapłeś ?? Ostatnio edytowany przez Fraiter - 24-07-2008 o 22:33. |
|
|
|
|
|
#719 |
|
Użytkownik Forum
|
No to doszedłem do końca
Jutro wyjeżdzam do Francji więc dziś wklejam ostatnie ss przed wyjazdem macie tęsknić albo po przyjeździe nie będzie nowych! ![]() Moje dzisiejsze opowiadanie zacznę od zagłębienia się w najgłębsze podziemia zapinki do spinania szat... ![]() ![]() Nie zapowiadało się aby przywitali mnie tam gościnnie więc postanowiłem wziąść wsparcie ![]() ![]() Minotaury... Kiedy moc mięśni strażników i czary magów zawiodły, naszym oczom ukazały się groźniejsze bestie! ![]() Z coraz głębszej otchłani przychodziły do nas kolejne bestie... ![]() Nie dawaliśmy jednak za wygraną! ![]() Chociaż nie lękaliśmy się ich, nasze zapasy mikstur leczniczych były zbyt małe, więc musieliśmy znaleźć bezpieczne wyjście z tego miejsca. W pośpiechu zabraliśmy nasze nagrody i czym prędzej uciekliśmy z tego miejsca... ![]() ![]() ![]() Kolejnego dnia ruszyłem z pomocą mojemu koledze, który wybrał się w piekielne podziemia, ale był za mały aby wdrapać się na skałę prowadzącą pod depo. ![]() Nie mogłem jednak żyć tylko przygodami, ale musiałem też walczyć o przetrwanie... ![]() ...a w między czasie wykonywać misje dla kilku wpływowych osób.. ![]() Po tych wszystkich przygodach, zazwyczaj nadchodzi czas na coś przyjemnego, tak więc o to ten moment ![]() ![]() A teraz całkiem serio wam powiem, że po tym zakupie jestem totalnie spłukany, mam długi, ale jestem szczęśliwy, że mam mój wymarzony item na tym zdjęciu nie widać wszystkiego co dałem za ten armor, ale sporo tego było ![]() Pozdrowienia dla wszystkich (piszę to już jeżeli nie udałoby mi się wbić na kompa przed wyjazdem), pamiętajcie że mistrz jeszcze wróci, a wy za ten czas bijcie 100lvl'e!!oneonejedenjeden
Ostatnio edytowany przez Armix - 25-07-2008 o 01:15. |
|
|
|
|
|
#720 |
|
Guest
|
O wow Armix, nieźle, Demon Arm
Gratuluje ;] |