![]() |
#702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() pewnie zwykla butlel, ale mowi na nia kaczucha lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#703 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2008
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 58
|
![]() co do butli... "Poprosze jakąś czekolade... tylko taką ze sreberkiem... i odrazu poda Pani cole litrową..."
||
![]() |
![]() |
![]() |
#704 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Cytuj:
Jak ktoś ma jeszcze jakieś bardziej ogólne pytania (nie typu "jak palić", bo do takich dyskusji są inne fora, do jednego link był podawany w tym temacie kilkakrotnie), to zapraszam. Ostatnio edytowany przez Litawor - 25-01-2009 o 10:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#705 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2008
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 58
|
![]() Cytuj:
a widzisz, a widzisz ![]() @down no to swoją drogą :/ @Litawor no, wlasnie, wlasnie ;d mi tez kiedys wlasnie kolesie mowili, ze jak bede trzymac dluzej ten dym to bedzie lepiej.
Ostatnio edytowany przez Kikuslav - 25-01-2009 o 13:24. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#706 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
no butla.wiadro uzywam zamiennie, nie pomytslalem, ze to moze byc inaczej odebrane ;p Ostatnio edytowany przez Exodus - 25-01-2009 o 14:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ale to już butla z wiadrem. Ja tego osobiście nigdy nie próbowałem, nie zależało mi na mocnym kopie. Jak dopiero zaczynałem palić i wierzyłem, że trzeba dym bardzo długo trzymać w płucach, żeby się THC wchłonęło, to przez ten chwilowy brak tlenu mnie na początku mocniej kopało. Ale to pewnie na płuca bardziej szkodzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#708 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Skille: 13/37
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#709 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2008
|
![]() Cytuj:
co wy gadacie narkotyki jak ktos rozsadnie umiec brac sa dobre. legalize it! pozdro dla wszystkich cpunow ja wlasnie po acodinie jestem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Wroclaw
Imię: Jezus Chrystus Zbawiciel
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dragonhearts
Poziom: 131
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() a ja siedze zjarany i jest mi dobrze
ci co palili > ci co nie palili Ostatnio edytowany przez Corrnn - 26-01-2009 o 22:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Guest
|
![]() Jeżeli stan upalenia wywołuje u Ciebie dumę to; 'Ty < reszta'.
|
![]() |
![]() |
#713 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widzę, że to się temat ćpunów robi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Wroclaw
Imię: Jezus Chrystus Zbawiciel
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dragonhearts
Poziom: 131
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @2up spadaj, nigdy nie jarales wiec stfu & gtfo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#715 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Nie jadłem przeterminowanego jogurtu, bo wiem, że będę po nim rzygał. Czasami warto zaufać tym, co mówi większość ludzi. Niby dlaczego narkotyki są zakazane w dużej większości krajów? Od tak sobie, żeby zrobić Ci na złość i żebyś nie mógł sobie ''zajarać'' legalnie?
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#717 | |
Zbanowany
|
![]() Większość ludzi nie myśli, więc czy można traktować ich opinie poważnie?
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Wielkimanitu - 26-01-2009 o 23:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#718 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja inaczej, probowalem 'gorszych' od palenia przed paleniem. Potem popalilem, za kazdym razem mialem tetno, zimne poty i inne. Ale musimy ustalic jedno - czy to zielsko, czy lsd - zabawa jest przednia i sprawia to przyjemnosc.
Co do legalizacji alkoholu - w iranie jest zakazany kategorycznie (kara smierci). Nie wiem czy to kwestia religii czy wymyslu jakiegos mulatego przyjaciela ale opium przerzucaja tonami ;' ).
![]() |
#720 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Antidol zawiera kodeinę, to już jest opiat (opiaty - substancje wchodzące w skład opium). Oczywiście w działaniu przyjemny, ale lepiej z tym nie zaczynać, bo z opioidami jest tak, że apetyt rośnie w miarę jedzenia. A co do stwierdzenia, którym spowodowałeś nawrót dyskusji - chyba nie uważasz naprawdę, że ćpanie czyni Cię w jakikolwiek sposób lepszym od reszty? Lepszym to Cię może co najwyżej czynić otwartość umysłu w tej kwestii, ale to wcale nie musi mieć nic wspólnego z samym ćpaniem. Religii. Opium w Azji pali się dosyć powszechnie od stuleci i nie stanowi to żadnego problemu. To tylko pokazuje, jak istotny jest wpływ kultury, w jakiej zostaliśmy wychowani, na podatność na uzależnienie. My obcujemy z alkoholem od dziecka i traktujemy go jako coś normalnego. Skutek? Alkoholizm stanowi pewien problem, ale większość ludzi potrafi czerpać przyjemność z okazjonalnego picia alkoholu bez większych konsekwencji. Kiedy Europejczycy przywieźli alkohol Indianom, ci stracili dla niego głowy. |
||
![]() |
![]() |