![]() |
#701 | |||
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Nie dziwie się.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#702 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Ja za to budzę się pół godziny przez planowanym "wstaniem". Budzik mam ustawiony żeby dzwonił mi co 5 minut. Więc ciut jeszcze się prześpię, ale jestem już przebudzony. Testowane przez 5 lat. Nie, kierownica :\ Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() żeby nie było offtopa (: D): Czy wasze szkoły też mają ten śmieszny wirtualny dziennik? |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#703 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: Valhalla
|
![]() Cytuj:
![]()
Na rewirach kwiat młodzieży polskiej, Polska młodzież w której siła, W której chęć zaistnienia się rozwija, To tekst dla niej, który dla nas jest bezcenny, Dla wariatów z polskich trybun i osiedli ! "Dzisiaj roi sie od takich uliczników z przypadku, co jak siedzą sami w chacie w nocy to włączają światło wielcy ulicznicy, a wystarczy ze im zajdziesz drogę by zapytać o godzinę to ze strachu dają portfel." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#705 | |
Dinozaur
|
![]() Cytuj:
mamy swoją grupę wsparcia, jesteśmy zajebiści, ale nie piszemy na każdym kroku, że pijemy alkohol... ... i tak "ociekamy zajebistością". ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#706 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
nie rozumiem jak mozna miec tyle jadu w sobie, chyba niedawno wyszedles z piwnicy Ostatnio edytowany przez Exodus - 17-09-2009 o 16:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oczywiście, że można i to całkiem normalne. Ja także gardzę ludźmi, którzy nawet gimnazjum nie skończyli.
![]() |
#708 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Przeciwnie, trafiłem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() @Exodus: nie rozumiem, co masz na myśli z jadem. Moja sprawa, z kim się zadaję? Moja. Więc nie muszę zadawać się z bydłem, wśród którego znajdują się pojedyncze warte tego jednostki.
@Litawor: To gdzieś już pisałem, że nie gardzę kimś bez wykształcenia dlatego, że go nie ma, tylko dlatego, że jest idiotą (przypominam, że nie gardzę tymi inteligentnymi/wartościowymi jednostkami wśród ludzi bez wykształcenia - ja po prostu nie bawię się w szukanie ich).
![]() |
![]() |
#712 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Dziwne tylko, że niekiedy Ci ludzie potrafią sobie załatwić lepszą prace niż nie jeden "wykształciuch"
![]() |
![]() |
#714 |
Dinozaur
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#715 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Lepszą, nie lepszą, zazwyczaj potrzebną. Bo mimo wszystko ktoś musi machać łopatą, coby 'byznesmany' miały gdzie jeździć swoimi furami... Nie ma się co spinać czy rzucać, i pokazywać kogo to my nie pierdolimy ; ).
![]() |
![]() |
![]() |
#716 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja sobie to wyobrazam tak, spotkales sie z wieloma "ludzmi gardzacymi metalami" i zaszufladkowales wszystkich zachowujac sie tak samo jak oni. Z tego wynika, ze wcale nie jestes lepszy, a moze nawet i gorszy. Zreszta co ja sie produkuje za 2-3 lata pewnie sam to zrozumiesz i Ci bedzie glupio, ze tak sie osmieszales. PS. Troche wiecej dystansu do zycia i do siebie. Ostatnio edytowany przez Exodus - 17-09-2009 o 18:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Lublin
Wpisy bloga: 1
Stan: Zbanowany
Imię: Loffam tipje
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Tibia.br.swe.pl
Poziom: -23
Skille: 9/9
![]() |
![]() Bo większość z tych "wykształciuchów" to osoby po studiach humanistycznych które w większości nadają się do uczenia w szkole. Posiadają więdzę, nie zaprzeczę ale nie mogą jej nijak wykorzystać. Sam gardzę (może nie wszystkimi ale większością) ludzi który kończą swoją edukację na technikach, szkołach zawodowych czy liceach profilowanych albo potem idą na jakieś podyplomówki czy zaoczne studia na jakiejś słabej uczelni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#718 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
@edit: swoją drogą papierek papierkowi nierówny, mówiłem coś gdzieś chyba o tych wszystkich panienkach z dyplomem jakiejś uczelni humanistycznej/ekonomicznej niższego rzędu, za głupich na sekretarkę. Cytuj:
Nie sądzę.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 17-09-2009 o 19:01. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szczerze mowiac, to nie wiem o jakiej grupie wiekowej tu mowisz, bo jesli tylko o mlodziezy to wiekszosc jest glupia, a gdy zdobywa papierek to juz nie jest mlodzieza, ale z 2giej strony po 30tce to juz wiekszosc "tych bez papierka" zyje godnie i wyglada na inteligentna... wiec?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#720 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Argen - 17-09-2009 o 20:31. |
|
![]() |
![]() |