![]() |
#701 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() swiat gw jest maly, pozatym poszczegolne tereny roznia sie tylko akustycznie i wystepujacymy na nich potworami, nie ma na nich nic nie zwyklego, wlasciwie to raczej nie zwraca sie wiekszej uwagi na otaczajacy nas swiat bo nie ma on wiekszego znaczenia, tak jak jest to w tibi czy wowie(a swiat w wow czy tibi i tak jest wiekszy niz ten w gw;p). plusy, minusy, ciekawostki - www.google.pl
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#702 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() @up
Yea ale guild wars jest bardziej dopracowany niz WoW -.-'' Cytuj:
![]() 2. Tak warto ![]() + Przeczytaj recki w CDA albo w necie ![]() - Przeczytaj recki w CDA albo w necie ![]() XD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Poziom: 70+
![]() |
![]() Ale swiat i tak jest weeelki
![]() A tan na marginiesie twórcy Tibii moim zdaniem powinni zrobic swiat z 2x wiekszy -.- nie dosc ze trzepia taka kasiore z pacców a tworzenie swiata w Tibii jest o wiele prostrze niz w innych grasz mmorpg o lepszej grafie ![]() Tutaj teren powstawiac drzewka itd ale im sie pewnie nie chce ....
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Czy są jakieś dobre sposoby na zarabianie złota?
Handel z graczami? Nie orientuję się w tym za bardzo...
![]() |
#705 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Farmienie...
Odpowiedni build + Odpowiednie potworki i idz farmic... Ja moim R/Mo na 1 wyjsciu na moja farme (ice Impy) zarabiam 2-4k (jakies 30-45 minut). |
![]() |
![]() |
![]() |
#706 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Poziom: 70+
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Avager masz tylko GW : Factions ??
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Mam już Factions.
![]() + Nowy świat Nowe profesje Questy - Nie jest tak dobrze jak mówili... Na kontynencie wszystkie potwory mają 20 lvl+ Assassin małe obrażenia zadaje :/ Brak nowych terenów pvp Ogólnie: Dodatek (w sumie to coś więcej niż dodatek) nieco gorszy od podstawki, ale to akurat mnie nie dziwi. 8/10 (dopiero zaczynam grać, więc może się to zmieni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fimmyr Zeron
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() UP@ co ty mowisz assem az tak duzych sie obrazen nie zadaje? to jest kwestia buildu jak ma slaby to obrazenia beda slabe.tak przy okazji moj build: unuspecting strike,fox fangs,horned of the ox,falling spider strike,twisting fangs,shadow refuge oraz rez signet. I z takim buildem moge zabic woja (przy 75% zycia pada od obrazen,powyzej od trucizny lub innego gracza i w tym momencie moze przezyc)
Co do potworow to niewiem jak dla ciebie, ale dla mnie to jest plus bo z twojej postaci nie robi sie tibijskii heros co praktycznie kazdego potwora moze zabic
jezeli masz uwagi co do moich postow lub cie wkurzylem to wstaw notke Ostatnio edytowany przez Hydro - 25-08-2006 o 22:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie polecam assassina na pve.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() No cóż, dawno nie grałem w GW i nadal niewiele wiem.
W każdym bądź razie zmieniłem hammerka na sword+shield, skille, trochę builda ale...Nadal kiepsko idzie walka solo. Aktualnie z 16lvlem wróciłem sobie do Ascalonu i zmiatam wszystko. Kasy trochę z tego jest, trzeba przyznac. Ale mogłoby byc lepiej... Zastanawiam się, jak się leczyc. Healing Signet to w sumie szit. Natomiast spelle monka nie są raczej przystosowane do leczenia siebie i żrą dużo many... Gram W/Mo
![]() |
#711 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
5 Energii to dla wara duzo, to prawda... Jak chcesz sie leczyc...to polecam taki build dla Ciebie... (chyba takie skille sa dostepne dla low lvlowych warriorkow): Skille monka: Live Vicariously - Za kazdy cios jaki zadasz, dostajesz HP (Enchant - dziala poki go ktos nie usunie, lub sam go nie wylaczysz) Vigorous Spirit - na 30 sekund, gdy zadasz dmg. leczy Cie Balthazar's Spirit - Za kazdy cios jaki dostaniesz, dostajesz 1 Energii oraz odpowiednia ilosc Adrenaliny, im wyzszy smitting tym wiecej adrenaliny (smitting mozesz zostawic na 1 nawet ..albo 0 ) Skille Warriora, rob jak chcesz To powinno Ci starczyc. TOPIC: Ja chce nowego kompa ;/ bo gra dla mnie na arenie to rwanie nerwow, za kazdym razem bluzgam jesli Mapka sie nie wlaczy w ciagu 5 skenud -.- (wtedy zazwyczaj wybiegaja z zagrody ;/ ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
z zagrody wybiega sie po 30-50 sekundach, nie pamietam dokladnie. dla warka do leczenia wydajny jest wlasciwie tylko healing sygnet, przynajmniej w pvp, w pve zalezy na jakie potwory walczysz, jesli nie ma ich zbyt duzo to wtedy sygnet, jesli walczysz na przeciwka duzym grupka to najlepiej wziasc healing sygnet, lub ew. healing seed jesli nie chcesz tracic elita. |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Z tego co pamietam Healing Seed jest do uzycia WYLACZNIE na celach Sojuszniczych, ale nie na sobie ! Ale to jakos zalezy... Czasem mi sie odrazu wgra po wlaczeniu Loading Window... i zostalo 5 sekund, czasem 17 , a czasem jest juz 30 sekund gry... A jesli chce ten ktos walczyc na PvE (Farming), to bardziej polecam moj build, jest mniej zniszczalny (jesli chodzi solo...bo jak Mission robi, to raczej niech wezmie inny build), Twoj build jest taki ... zbyt amatorski (Healing Signet na PvE to tylko po walce...bo jesli jestes otoczony przez 5-6 potworkow to raczej na ch... Ci Healing Signet... ), Gdyby uzywal Axe, moglby zrobic Cyclone Axe, a co za tym idzie... zdobyc duzy zapas hp . Ja moim buildem rangera do PvE (farming) jesli atakuje 6 (Barrage) celow naraz, to za kazdy strzal otrzymuje (12 + 15)*6 = 27*6 = 162 hp (cos kolo tego) ...wiec pomysl, Essence Bond (Czyli cos podobnego do Balthazar Aura - tylko ze essence nie daje Adrenaliny) dostarcza mi nei skonczona energie... Barrage kosztuje mnie 2 energi... 6 Atakow na mnie dodaje mi 6 energi co sekunde... , wiec chyba tak zle nie jest, co ? Wiele buildow Warriora do Farmienia wlasnie uzywa podobnego systemu, uwierz mi, ze zaden Farmer nie idzie na farming z Healing Signetem . Topic: Dam swojego builda z PvP, moze komus sie przyda ![]() >>>>>>KLIKNIJ TUTAJ<<<<<<< |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Avager : do linii komend gw dodaj -perf i looknij ile masz fpsow. Potem dodaj -nosound. Ilosc fps powinna pojsc w gore
![]() @Val : na razie daj spokoj pieniadzom, przechodz gre, kasa sama wpadnie.
![]() |
#715 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kulek'Pall
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 55
Skille: xXx
Poziom mag.: xX
![]() |
![]() Ktoś gra w GW:Factions? ;P Jestem nie w temacie dawno mnie tu nie było
![]()
![]() |
![]() |
#716 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up up:
W tym ze FPSy mam dobre, nie musze ich sprawdzac (frapsem jak cos robilem...znaczy sie przed wlczeniem nagrywania = 30-40 na minimalnych, 15 na max z AA na 4)... Problem w tym, ze lokacje dlugo sie wgrywaja ! Np. Arena (po zalozenia checi walki) ... od 5 - 30 sekund a czasem i dluzeeeeeeeeeeeeeej ... EDIT: Zatrzymje sie na 100% i musze czekac te 5-30 sekund... |
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Guest
|
![]() @up
Ja tak samo mam ![]() Tyle że ja mam w tej chwili procek 700hz (me rox blz) bo qmpel spalił mojego nowego durona 1,8 ghz ![]() ![]() Ogólnie gierka jakoś śmiga ale czasami potrafi ostro zaciąć ![]() Jednak nie o tym mój post. Jako że widze iż jest w tym temacie wtajemniczonych kilka pojętych w tej grze graczy GW (skłon ku Avengerowi, Necromancie) mam pytanko(a): 1) Wybrałem R/E < czy dobrze zrobiłem? 2) Chciałbym korzystać z elementalisty z kręgu magii ognia jednak niemam pojęcia jak mam pakować punkty tak, by ich niemarnować... Chciałbym by ktoś opisał mi ile punktów mam rozdawać, w jakie atrybuty i ile tych atrybutów mam cały czas "upgrade'ować" bo wiadomo że niebede walil raz w pułapki, drugi raz w celność a pózniej we wszystkie szkoły magii pokoleji bo to raczej "waste" tychże punktów. Tak więc -=Halp blx=- Wiem że moja wypowiedz jest nieco chaotyczna ale mam nadzieje że ktoś ją zrozumie i pomoże mi ![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wiesz, rob jak chcesz...
ale.. zanim cos powiem ..to A-V-A-G-E-R Wiec, .. rob jak chcesz..hyhyhy no ale jesli jednak... to ... no nie wiem co Ci poradzic, na PvE takiego super build nie potrzebujesz, wez zdobadz Conjure Flame lub podobne (Conjure Lighting, Conjure Frost) ...jesli masz bron (luk) z dmg. od ognia to wez C. Fire, jesli od Lightining to wez C. Lightining, jesli Cold. to C.frost ... proste, to Ci starczy na PvE, moich tajnych PvE buildow nie zdradze, wybacz). |
![]() |
![]() |
![]() |
#719 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Kazde polaczenie jest dobre, jesli umiesz je wykorzystac. W dalszej czesci gry bedziesz mogl zmienic druga klase na dowolnie wybrana. Jesli rozwijasz ekspertyze, to kazdy 1 poziom tejze powoduje, ze kazdy skill kosztuje 4% many mniej, wiec przy 12 poziomie ekspertyzy skill zzerajacy 10 many pobierze ci niecale 6. Niestety, nie dziala to na czary, wiec czary beda kosztowaly "normalny" poziom many. Pamietajac, ze ranger ma dosc malo many, ze szkoly ognia polecam conjure fire (reszta jest droga, powoduje exhausted, albo jedno i drugie). Z air magic mozesz wykorzystac zwiekszajacy obrazenia conjure lighting (pamietaj o luku z lighting dmg!), blinding flash. Z water conjure frost, armor of frost/mist (zwieksza AL przeciwko physical dmg, drugi dodaje arm + speed), blurred vision na atakujacych warriorow, ew. cos do zwalniania goniacych cie przeciwnikow. Z earth ciekawy jest magnetic aura, silver armor, iron mist na goniacych cie, mozesz ward against foes/melee.
![]() |
![]() |
#720 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a najlepiej grac skillami samego rangera, po co sobie komplikowac zycie (przynajmniej na pve)
|
![]() |
![]() |