![]() |
#701 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() 11:25 Damoon: listen
11:25 Valais: utani gran hur 11:26 Damoon: my friend is a Gm 11:26 Valais: and? 11:26 Damoon: he will put us 11:26 Damoon: me and u 11:26 Damoon: 1 place 11:26 Valais: ok 11:26 Damoon: and we fight 11:26 Damoon: ok? 11:26 Valais: k 11:26 Damoon: noone can come 11:26 Damoon: no dpft 11:26 Damoon: no era 11:26 Valais: kk 11:26 Damoon: wait for him to log on msn 11:26 Valais: kk mowie do niego dawaj solo ![]()
103 Master Sorc Arcania Hail Era Zero ! Ostatnio edytowany przez Valais - 24-11-2005 o 10:35. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#702 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2005
|
![]() Witam, witam ^.^
Na poczatek taki rodzinny kawal; Koles posuwa typiare, jedzie ja, jedzieee , wszytko dobrze bylo, znala dobre pozycje, po stosunku mowi do niej >> fajna jestes, dupke masz fajna, dobrze sie ruchasz ale CYCKI masz male. Po chwili laska mowi : TATO ale ja mam dopiero 6 lat <male zdziwko & ryba>:| !!! ![]() Przejdzmy teraz do rzeczy z rl ---> wczoraj bylem na dysce szkolnej : Wymiatam tam nieziemsko, podobno bylem krolem parkietu, taniamm, wyrywam dupcie , jedna byla fajna dupcia taka z 1 gim (duze cycki miala). Potem podchodze do laski i powiedzialem jej, ze ma duzy biust a ta z kolanka wyciela mi w jajka ;/ ![]() To na tyle co bym chcial wam opowiedziec ! xD "Dla ziomow szacunek, dla LINDLAYow pogarda forever " !!! Lindlay nie wypowiadaj sie na forum bo wioche robisz noobie ;/ Cya... |
![]() |
![]() |
![]() |
#704 | |
Użytkownik forum
Imię: Keathor
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 101
Skille: 94/60
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Guest
|
![]() Keathor nie pier~ głupot, chcieliście walki mogliście poczekać dłużej lub przyjść (czekaliśmy na was), poprostu wystraszyliście sie gdy nas bylo juz 30+ online. To nie jest tak jak myślisz, że przyjdziemy w składzie o 20 mniejszym od was.. Też musimy mieć czas na zebranie ekipy? Nie jest tak? Po drugie gdy biegliście przed dp, niektórzy EZ co byli na przodzie zrobili PZ locka i co? Było tylko słychać jak wasi krzyczeli "GO PZ, PYRAMIDS" etc. n/c
Amas~ |
![]() |
![]() |
#706 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Keathor - 24-11-2005 o 14:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() OMG
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() WoW Realm: Auchindoun Name: Punish http://eu.wowarmory.com/character-sh...ndoun&n=Punish Ostatnio edytowany przez Medivh Shady - 24-11-2005 o 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Braniewo
|
![]() wez pomysl zrobniliscie mass i mowicie chodzcie sie bic
to chyba logiczne ****a ze trzeba zebrac sie wszyscy musza z expa wrucic i ****a w jednym miejscu sie spotkac to bylo trzeba chyba chwile poczekac co ? lol
![]() |
#709 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Guest
|
![]() Kilka osób musiało wracać? Mi sie wydaje że złapali cykora, ale tłumacz sobie jak chcesz. Nie rozumiem o co Ci chodziło z tym że połowa z nas daje loga?
No nie sądze, w 20 minut uzbierało sie nas 32 online, a was z 35 zostało ~20 :/ Prawda jest taka że walczycie gdy jest was przynajmniej o 10 więcej. I jeszcze jedno: kto robi afere? 1 post w twoich oczach wygląda na afere? Po prostu pisze sobie posta w którym wyrażam własną opinie.. :\ Amaseq :\ |
![]() |
![]() |
#711 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2005
|
![]() Dobra, kazdy wie, ze Turtle boja sie dupy zmierzyc sie jak sa rowne sily ...!
I nie tlumaczyc mi sie tu wiecej bo kazdy wie o co biega =] uheheh ! La Vanilla, la laska, la boska, szalona 16-stka, z kur_wikami w oczach !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pytanie do turtli:
Jak wy macie zamiar wygrac wojne nie walczac? Jesli chodzi o EZ to mamy plan jak, kiedy wygrac ta wojne. a wy? bedziecie ciagle uciekac? :| Ostatnio edytowany przez Morximal - 24-11-2005 o 15:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Guest
|
![]() Keathor, sugerujesz sie ciągle jednym przykładem, wam nie raz zdarzało sie uciekać, a spojrz na tą pechową dla nas bitwe w ank co dostaliśmy po dupie? Było was 2x więcej..ciągle sie uczymy na błędach a wy? W pz niczego sie nie nauczycie..wg mnie chociaż powinniście próbować bo zachowujecie sie jak tchórze \=
|
![]() |
![]() |
#716 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Out topic : Adoptowanie lądowego zółwia w pod Londyńskim Parku Narodowym kosztuje 20 Euro miesiecznie , chce ktos? ![]() Ostatnio edytowany przez Morximal - 24-11-2005 o 16:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Użytkownik forum
|
![]() @Amas Impio
A co nic nie robimy? Kur**a mac juz nie moge wytrzymac... Mi Chodzi o to ze jak my sie wycofamy to wy kur**a robicie z tego taka afere ze szok a jak wy 2 czy 3 razy chcieliscie battle my poplynelismy na ank i dupa to kur**a kazdy wtedy cicho siedzial nikt nic o tym nie pisze... i tylko kazdy *******i ze idziemy sie bic jak na 10 wiecej na tamtym battle w ank bylo chyba 2 nas wiecej... @Morximal Zdazylo sie... wiele razy.. wyzej napisane masz.. teraz pewnie powiesz ze takie cos nie mialo miejsca -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#718 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój/Zebrzydowice/Gliwice
Imię: Vorith
Poziom: 173
Skille: 108/79
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
Ta ogólnie nie wiem kogo to wina ale w sumie obejrzał bym sobie jakaś bitwe logiczne ze ktos musi przegrać. A co do bitwy a w ank by najmniej era starała się... No poczekamy zobaczymy może bedzie jakaś bitwa turtles vs era. I co widze to ostatnim czasy Era przechyla szale zwyciestwa... no ale czas pokaże ![]()
![]() |
![]() |
#719 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() Vorith jesli mozna wiedziec to czemu odeszles z wojny i ile za to placiles ?;D chcialbym porownac paymenty , na danubi to duzo kosztuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Guest
|
![]() Keathor haha, 22:30 Aeroxis: Fosfik chicken again
![]() ![]() PS. Skończmy juz tak gadać bezsensownie i przejdźmy do konkretów.. |
![]() |