![]() |
#702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
![]() |
![]() Sezu twoj lysol nawet fajny ale byloby fajnie gdybys przerobil mojego.Chodzi wlasciwie tylko zebys dal mu swoja glowe.
![]() Ent.Narazie z jednej strony bo nie wiem czy sie spodoba. ![]() Ostatnio edytowany przez Omega Ziom - 21-08-2006 o 09:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() @Up
A więc prosze mówisz i masz ![]() @Siekiet Mi jakoś Ent niewychodzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() chcialbym jakichs rycerzy byle jakis tylko zeby byli, moga byc potwory i ludzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Hm, to ja jeszcze bym poprosił o tego pana
![]() ![]() ![]() Ps. Ze wszytskich stron ![]() @Down Kusznika, chce zeby mial w ręce kusze. Ostatnio edytowany przez Zillek Edonek - 21-08-2006 o 10:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Zbanowany
|
![]() @Up
Zaraz zrobie tego lucznika... I ciesz się bo mam do niego Addona ;] @Kiriki Potem zrobie dla Ciebie... Ostatnio edytowany przez Sezu - 21-08-2006 o 11:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() a ja mam dla ciebie takie super zamowianko jak zwykle xp starego mezczyzne wlosy czarne/siwe ;] dlugie i lekko zgarbionywszystkie pozycje... Mlodego mezczyzne wlosy carno brazowe ... oraz starego mezczyzne w szatach z brazu i wlosach czarnych z kijem w reku ale nie zgarbiony ;] powadzenia i z gory dzieki xD!
@edit: wszyscy wszystkie pozycje najlepiej z chodzeniem tez ;]
![]() |
#708 |
Zbanowany
|
![]() @Zillek Edonek
Prosze oto twój Kusznik... ![]() @Kiriki Masz oto wojownicy jak checesz more to mów... ![]() Ostatnio edytowany przez Sezu - 21-08-2006 o 11:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Skawina
![]() |
![]() Ja zrobilem enta troche duży ale mi sie podoba
![]() Ent : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2006
|
![]() Hm, to ja bym poprosił o takie outy:
Tego pana ![]() Takiego pana ![]() z takim helmem z rogami kolory granatowe Takiego kusznika jak prosił Zillek tylko, że z łukiem Tego pana ![]() kolory zielono-brązowe a włosy blond Tego pana ![]() z jakimś turbanem i szablą przy pasie No to by bylo na tyle wiem , ze spore zamówienie ale chce mieć taką bandę barbarzyńców ![]() Aha oczywiście ze wszystkich stron. Ostatnio edytowany przez Nikt9 - 21-08-2006 o 12:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Ludzie, apel do was !
Jak już robicie z itemami postacie , nie robcie tego z itemami z spr ! Dorbocie recznie albo wklejcie cos z potworow. Porownajcie postac z kusza z spr z postacia ktora ma kusze z np. mino archera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Zbanowany
|
![]() @Veruis
Garbatego mi się nie udało zrobic :/ ![]() @Kraon Wiem, że głupio to wygląda... @Down Zależy jak kto woli... Może jak mi się niebędzie chciało dorabiac broni to Ci prześle ;> Ps. Ale nie jestem pewien ![]() Ostatnio edytowany przez Sezu - 21-08-2006 o 13:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() co do tego kusznika, to pozwoliłem sobie dodac kusze z mino archera
![]() Dla mnie to o niebo lepiej wyglada @Sezu Jakbyś miał jakieś zamowienia postaci z itemami to mi wyslij gotowego ludka ( jak ci sie bedzie chcialo)a ja dorobie przedmiot. Gotowego tzn. pokolorowanego, bo ja kolorować nie lubie |
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Skawina
![]() |
![]() A teraz moje zamowienie chcialbym spidermena batmana i kleszcza co do kleszcza to niechodzi mi o robaka tylko o supeboha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
![]() |
![]() Spider Man Kopera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() @Kraon
Masz rację wygląda lepiej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Zbanowany
|
![]() @Up
Spox dla mnie też lepiej tak wygląda ;P... Chciałem też zrobi z tą kuszą od Minosa ale mi się niechciało go szukac ;Pp @Nikt9 Sorki ale ja Ci tego niezrobie niemam wszystkich Addonów... @Topic Dajcie jakieś zlecenie nudzi mi się... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() no to teraz zobaczymy czy temu podolasz :
Smoka!! -malutkiego malego mniejszego sredniego :> -Niebieski/jasny niebieski/ciemny niebieski (jak szafiry) -tak jak sie zwieksza takie kolce na grzbeicie Ofkoz wszystkie formy :>>
![]() |
#720 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Ja chciałbym... gryfa. Wiem że to trudne, ale myślę, że podołasz.
jakby co - gryf to pół orzeł, pół lew. Głowę i przednią część tuowia ma orlą, ogon oraz tylnią częśćtuowia lwią. Z lwem problemu nie będzie, gorzej z orłem. I jeszcze: sępa. Nie wiem jak go zrobisz ale wierzę w ciebie. |
![]() |
![]() |