![]() |
#701 |
Zbanowany
|
![]() 1-0 Klemens Fischer (26)
2-0 Julian Piecuch (33) 3-0 Jakub Wojewódka (59) Mecz wygrany z wlasciwie druga najlepsza druzyna w lidze. Martwa mnie 2 rzeczy:kontuzja fiszera oraz niska ilosc kibicow na trybunach (u mnie 2,2k, zas u innych druzyn ligi 4,4k+) Ostatnio edytowany przez vaviec - 20-08-2006 o 14:15. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#704 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Dziś sprzedałem juniora, którego wypromowałem 2 tyg. temu.
20.08.2006 Twój zawodnik został sprzedany. Do kasy klubu wpłynęło 3 188 040 zł. ; ) Mecz wygrany 5-4, bo przeciwnik ustawił grę z kontry. Awans do 7 ligi murowany. 32.5 gwiazdki. Pomoc słaba (min.) ; )
![]() |
![]() |
#705 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2006
Imię: Nie Gram
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 117
Poziom mag.: 67
|
![]() Cytuj:
I jakie mial morale? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#706 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
![]() |
![]() Ehe 4;0 w przód
![]() ![]() I miejsce w tabeli po I-szej kolejce. Cóż, kontuzja solid. obrońcy 8tyg. :[ a solid. napadziora na 2 tyg. Ahh ![]()
![]() |
#708 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jutro puchar...
Wystawiam rezerwy i gram pic mam nadzieje ze nie dostane tak ostro po ryju ,moglbym wystawic max sklad i mots bo jest jakies 10% ze koles zagra rezerwami (tak jak w poprzedniej rundzie pucharu) ale za maly jest to procent a wiec gram rezerwami mam nadzieje ze nie przegram jakos ostro i chyba po tej srodzie bedzie mozna juz myslec o 2 edycji pucharu tibi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#710 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja ustawiam taktyke 4-3-3 i gre kontry na puchar. Moj przeciwnik ma solidna pomoc, wiec moje szanse są marne.
![]() |
![]() |
#711 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak sie zastanawialem i zastanawialem i doszedlem do wniosku ze... zagram taktyka monte i tez zrobie gre z kontry .Sklad bedzie mieszany bo bedzie troche typow z rezerw i troche z podstawowego moze da rade bo koles ma bardzo slaby srodek obrony (2 gwiazdki od lebka) a wiec moze siei nadzieje na jakas kontre
A takie pytanko z innej bajki jaki macie zamiar zrobic najblizszy powazny zakup? Ja kupuje niedlugo znakomitego obronce bo mojim zdaniem jak sie gra jednym srodkowym obronca to zadek nie wystarczy ;P Edit:Tak zaczolem mieszac w skladzie ze wymieszalem prawie caly podstawowy sklad do meczu i zamiast pic dalem normalny mecz ;P Ehhh nadzieja matka glupich ![]() Down:340k za solid obronce?! Co cie so tego sklonilo ?;P Ostatnio edytowany przez Straznik Monopolowego - 22-08-2006 o 22:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Moje ostatnie poważne wzmocnienia:
Alejo Ivan Ponce (87938154) Lat 26, zadowalający stan formy, zdrowy Jest kontrowersyjny, zrównoważony i uczciwy Poziom doświadczenia kiepski, przywódca zadowalający. Narodowość: Argentina Wskaźnik TSI: 870 Pensja: 3 744 zł/tydzień w tym premia 20% Właściciel: SC Wolves Kartek: 0 Kontuzje: zdrowy Kondycja: solidny Bramkarz: nędzny Rozgrywanie: kiepski Podania: nędzny Skrzydłowy: przeciętny Defensywa: solidny Skuteczność: fatalny St.fragmenty: przeciętny Cláudio Borges (87990917) Lat 25, zadowalający stan formy, zdrowy Jest złośliwy, zrównoważony i szlachetny Poziom doświadczenia kiepski, przywódca nędzny. Narodowość: Portugal Wskaźnik TSI: 2 870 Pensja: 4 512 zł/tydzień w tym premia 20% Właściciel: SC Wolves Kartek: 0 Kontuzje: zdrowy Kondycja: przeciętny Bramkarz: nędzny Rozgrywanie: przeciętny Podania: zadowalający Skrzydłowy: solidny Defensywa: kiepski Skuteczność: solidny St.fragmenty: przeciętny No i po sprzedaniu juniora kupiłem solid trenera ; )
![]() |
![]() |
#713 |
Użytkownik Forum
|
![]() czy ktos moze pomoc mi i powiedziec jak miec w tym druzyne ? piszcie na PW lub na GG
![]()
![]() |
#714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: 5:!
Stan: Niegrający
|
![]() Tam jest wszystko napisane wystarczy poczytac -.-" ale tobie zapewne sie niechce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() ROTFL
Moj rywal wyszedl w ustawieniu 3-3-3!!! bez rezerwowych a teraz wlasnie stracil jednego grajka. JEST szansa! ![]()
![]() |
#716 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja po 40 minutach przegrywam 0-2. I tak jest dobrze, mój rywal w ostatnich meczach miał solidną pomoc ; P
![]() |
![]() |
#717 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra zarejstrowałem sie ale nie dostałem kodu xD
![]() |
#718 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Muahahahaah... piatoligowiec pokonany 1-0. Konczyl mecz w 8
![]() ![]()
![]() |
#719 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() a ja wyszedlem maksymalnie rezerwowym skladem, zagralem PIC, i dostalem w dupe 0-7 ;] No nic, przynajmniej morale mam dosyc wysokie, teraz jeszcze tylko pewnosc siebie odrobic w najblizszych meczach i bedzie awansik.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Pierwszy mecz rozegrany i 6-0 w plecy . Koles mial conajmniej 3 graczy z tsi 1800+ ,a moj najlepszy ma 1240 ;/. No nic, moze z Fc Nalesnikami wygram.
|
![]() |
![]() |