![]() |
#701 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() a nie lepjej na Antice ??
|
![]() |
#702 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2006
Lokacja: Sulechów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yavk
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 22
Skille: 14/23
Poziom mag.: 27
![]() |
![]() segnis napisal -"Dallheim: Wlasciciel najpotezniejszej broni na rooku. Kiedy sie go zapyta o "weapon" odpowie nam w czasie present simple, co oznacza, ze nadal posiada spike, albo tak mu sie wydaje. Jednak o to co zauwazylem: O spike'u nie mowi "Spike sword" ale "Spikesword". Wiec moze chodzi tu a cos lepszego niz spike chodzi o warlord sword
srry edita dalem Ostatnio edytowany przez MatiXiX - 01-11-2006 o 12:59. Powód: bład |
![]() |
![]() |
![]() |
#704 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Ustron,
Stan: Aktywny gracz
Imię: Varior Lion
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lotus
Świat: Rubera
Poziom: 75
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() MatiXiX załamujesz mnie ....po co wprowadzasz ludzi w błąd on nie kupil spike sworda za piece of iron , mowi ze spike swordem siekał cyclopy na kawałki
MatiXiX wez zaglądnij do słownika ang. zanim cos napiszesz OMG !!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#705 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Cytuj:
-Lily -Amber -Lee'dehle czy jak jej tam xD -poszukać dalszego ciągu bo na rooko jest tak że prawie każda książka ma dalszą część (np CREATE HUMAN BOOK THREE). Reszta książek: Mitwalin i Isle King czy jak to się tma nazywa. Chodzi o jakieś wieże... ![]()
![]() |
![]() |
#706 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2006
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam Zombiakus Cya ![]()
![]() |
![]() |
#707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Ludzie, to co tu widzę przyprawia mnie o ból głowy. Warlord swordy, cyklopy, mainland... LOL! Knightmare mówił kiedyś że ludzie szukają już i tak za daleko. A wy jeszcze na main chcecie...
@sto... Tom the Tanner Ja ci mogę potłumaczyć. MSG na PW bądź GG. W grze nie pisz. @down I tuś mi ćwieka zabił. Otóż, w wielu filmach owszem, ale w Tibii... Cholera, nie wiem! //EDIT// Poczytałem tłumaczenie tej książki (raptem dwie strony wcześniej) i mnie zamurowało. Coraz więcej dowodzi że ta dziewczynka to Amber. Dlatego że: 1) Obi uważa że jest piękna (ja tego nie widzę, tylko kilka pikseli ![]() 2) Była w niewoli u Orków (mniejsza o to dlaczego po prostu nie zwiała); 3) Dallheim jej nie ufa (pewnie nadal pamięta to, co robiła...) 4) Outfit ma palka, co oznacza że ma łuk (Wiadomo. Ona też miała) Myślę że jeszcze parę dowodów się znajdzie. A ja wbijam w Tibię i do NPCów pytać o tą Kylindę. Zwłaszcza Amber ![]() @Tom Tej z Minohell to chyba trzeba szukać w Mintwalin, ja ją mogę przetłumaczyć. (Wbrew pozorom nie jest to tak daleko, skoro jest tam teleporter do Rooka, którym weszły tam minosy. O ile jest.)
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 02-07-2006 o 10:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Zbanowany
|
![]() [Dziwny głos] Maaam wizję! w ciągu 15 odpowiedzi od tego posta zostane zbluzgany minimum dwaa raazy [/Dziwny głos]
Teraz pytanie co do "Nie mężczyzna ani nie kobieta". A więc: Czy nieumarlaki mają płeć? (wiecie o co mi chodzi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Guest
|
![]() ejjj u mnie zniknol spike sword i te ognie sie pomniejszyly wokul niego to bylo o 10:35
|
![]() |
![]() |
#710 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Rydułtowy
Stan: Niegrający
![]() |
![]() To sie zdarza jak GM-owie sie bawią
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Nie rozmawiajmy o tym bo odbiegniemy od tematu. Albo ktoś rozwiązuje qest albo GM motywują do poszukiwań. Ja lecę poszukać jescze książek w Ab.
![]()
![]() |
#712 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Witam, przeczytałem cały temat (nie odzywałem się, bo nic ciekawego bym do sprawy nie wniósł). Nie jestem Rookstayerem, ale sprawa mnie zaciekawiła i mogę wam pomóc. Mam postać w Carlin (według książki to tu mogła trafić dziewczynka), po restarcie serwera przeszukam bibliotekę, popytam NPC i jak coś znajdę to dam znać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() To ze Amber nie ma dlugich uszu jeszcze o niczym nie swiadczy... Dlaczego? Jej uszy moga byc zakrywane przez wlosy. Widzimy tylko czesc jej twarzy, miejsce gdzie znajduja sie uszy jest zasloniete. Mimo wszystko to ona jest najbardziej prawdopodobna kandydatka do bycia ta dziewczynka, zwlaszcza ze w jej ubraniu mozna zobaczyc pojemnik na strzaly...
![]() |
#714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Rydułtowy
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A może tej dziewczynki już wogóle nie ma na Rookgardzie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Zbanowany
|
![]() Jestem teraz w ab, ale nie znalazłem tej księgi. Będe teraz pytał o to NPCów kobiet.
Edit: Chmmmm....Tylko jak odroznic elfa faceta od elfa kobiety. Chmmmm..... Ostatnio edytowany przez Michal9000 - 02-07-2006 o 13:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#716 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Ustron,
Stan: Aktywny gracz
Imię: Varior Lion
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lotus
Świat: Rubera
Poziom: 75
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Pytalem kazdego NPC na rooku o tą Kylindre czy jak jej tam ( we free area ) i nikt nie reaguje , nawet Cipfried
![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Glowa14 - 02-07-2006 o 13:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Zbanowany
|
![]() Coś sprawdziłem, i wykluczyłem możliwość, że spotkamy dziewczyne poprostu jako NPC Kylindra. Sprawdziłem w bazie postaci, i ktoś ma chara o takim imieniu. A więc są 3 możliwości:
1)Kylindra zmieniła imie 2)Posługuje sie imieniem i nazwiskiem. 3)Niema NPC Kylindry PS. Dalej nikt mnie nie zbluzgał za teorie o ghoulu -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#718 | |
Guest
|
![]() Ta książka, którą dla was tłumaczyłem znajduje się w AB'Dendriel wg. tibianews.net, a to tekst, który o tym mówi:
Cytuj:
Pozdrawiam Pell |
|
![]() |
![]() |
#719 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() Chcę się was o coś zapytać (trochę nie na temat)
Lugri: Leave now, Sir Parias. The gods of darkness will watch your soul! Sir Parias: hi Lugri: What do you want, Sir Parias? Sir Parias: job Lugri: I am a priest of Zathroth, the bringer of dark secrets. Sir Parias: Zathroth Lugri: Zathroth represents the true and unbound power of magic. He is the keeper of great secrets. Sir Parias: peoples Lugri: The people of Tibia are sheep, so be smart and strong enough to become their wolf. Sir Parias: bye Lugri: Leave now, Sir Parias. The gods of darkness will watch your soul! Kto to jest Zathroth? |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Zbanowany
|
![]() http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=731
Polecam jeszcze to (szczerze) http://www.tibia.pl/arty.php?art=2 |
![]() |
![]() |