![]() |
#7321 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Swoją drogą, popatrz na to, czym dysponuje Bischoff. Dopiero potem zaczynaj szczekać.
![]() |
|
![]() |
#7322 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Ty jestes taki durny czy nie potrafisz zrozumiec ze Arsenal przed Wengerem blakal sie przecietnie po srodku tabeli (mial pare sezonow zwyzki formy)
![]() |
![]() |
![]() |
#7323 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Od pięciu sezonów jest podobnie. 4te miejsce w sezonach? Wow! I co z niego? Skoro Wenger potrafił zbudować drużynę, która nie przegrała ani jednego spotkania w lidze w trakcie sezonu, a teraz od bodaj trzech lat z trudem łapie się na czwarte miejsce, to naturalną koleją rzeczy jest to, że trzeba wprowadzić świeżą krew, która pobudzi zawodników i odnowi im ten głód sukcesów. W końcu potencjał jest, a wyników ze świecą szukać. Czyja to wina? Przecież nie kierownictwa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7324 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ranking dziesięciu najbogatszych klubów świata (kwoty podane w GBP):
1. Real Madryt: 289,6 2. Manchester United: 257,1 3. FC Barcelona: 244,4 4. Bayern Monachium: 233,8 5. Chelsea Londyn: 212,9 6. Arsenal Londyn: 209,3 7. Liverpool: 167 8. AC Milan: 165,8 9. Roma: 138,9 10. Inter Mediolan: 136,9 Według mnie to jakiś ostro podchmielony koleś musiał to układać...
![]() |
![]() |
#7325 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7326 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#7327 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Cytuj:
Cleverley, Drinkwater, Derbyshire, Llajic Martin - skrzydłowy, pokazał się z dobrej strony na wypożyczeniu. Hewson - środkowy, będą z niego ludzie Possebon - zrobie ci na złość i cię nie oświecę! Gray - w sumie ciężko zaliczyć go do pomocy, rozpędziłem się. Cleverley, Derbryshire - to samo co Hewson. Drinkwater - moim zdaniem jeden z większych talentów grających w rezerwach. Llajic - HAHA XD Co do kasy... Dobrze wiesz, że gdyby nie Gill, to Manchester United po prostu niemiałby długów i kibice byliby zjednoczeni, więc nie mów mi tu o prywatnych pieniądzach. Podsumowując: Yoh chociaż się stara ;> @Edit Do tego na zamieszczonej liście genialnie widać, jaki to Arsenal jest biedny... Przypomniało mi się gadanie Beniteza o funduszach ManUtd, gdy sam wydawał więcej ![]() @Edit 2 Cytuj:
@Edit 3 Miałem ochotę poruszyć ten temat przed założeniem konta - ustawienie... Co będzie, gdy wróci Rosicky? Jak będzie grał Arsenal? Fabregas, Arshavin, Rosicky, Nasri - to wydaje się być najlepsza czwórka, ale nieco się wykluczają... Jeden z nich będzie siedział na ławeczce (na pewno niec Francesc, bo to właśnie on wyklucza jednego z pozostałych). Pozostaje jeszcze najbardziej prawdopodobna rotacja. No i kto czwarty? Diaby/Denilson/Song/Mała Mi? Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 12-02-2009 o 23:24. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7328 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#7329 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7330 | |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=AnonimowyPowrot;2462000]STFU! : D Jak można porównać kilka lat do jednego meczu? To absurd w najczystszej postaci! Nie znasz 8 ostatnich z listy? To po co ty w ogóle dyskutujesz?
Cleverley, Drinkwater, Derbyshire, Llajic Martin - skrzydłowy, pokazał się z dobrej strony na wypożyczeniu. Hewson - środkowy, będą z niego ludzie Possebon - zrobie ci na złość i cię nie oświecę! Gray - w sumie ciężko zaliczyć go do pomocy, rozpędziłem się. Cleverley, Derbryshire - to samo co Hewson. Drinkwater - moim zdaniem jeden z większych talentów grających w rezerwach. Llajic - HAHA XD Talent Bendtnera (!!) przycmiewa tych wszystkich grajkow na poziomie polskiej ligi up: czego sie spodziewales od 14 letniego kibica bracy "kibujacego barcelonie od xx lat" ?? taka ciekawostka na forum znalazlem FC BARCELONA 44,2 mln kibiców 2. Real Madryt 41 mln 3. Manchester United 37,6 mln 4. Chelsea FC 25,6 mln 5. Zenit 23,9 mln 6. Liverpool FC 23 mln 7. Arsenal 21,3 mln 8. AC Milan 21 mln 9. Bayern 19,8 mln 10. Juventus 17,5 mln 11. CSKA Moskwa 11,1 mln 12. Inter 10,3 mln 13. Olympique Lyon 9,4 mln 14. Olympique Marsylia 9,4 mln 15. Galatasaray 9 mln 16. Spartak Moskwa 8,1 mln 17. Fenerbahce 7,3 mln 18. Wisła Kraków 6,5 mln 19. Ajax 6,5 mln 20. Dynamo Moskwa 5,7 mln Te miliony to liczba kibicow
Ostatnio edytowany przez Straznik Monopolowego - 13-02-2009 o 00:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7331 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Szczerze, kłóćcie się dalej, to i tak nic nie zmieni, Arsenal ma multum perspektyw, a daje dupy i będzie dawał jeżeli zarząd czegoś nie zmieni.
Jeżeli coś nie drgnie i jeżeli ktoś nie zmotywuje tej utalentowanej młodzieży. Wenger to nie wątpliwie ikona, ale jego czas dobiega końca, zrobił dla Arsenalu dużo, ale chyba już mu styknie. _________________ Evra > Clichy - IMO _________________ Ja już zacieram ręce, mam nadzieję że Chelsea powalczy jeszcze o tytuł, ale na tą chwile priorytetem chyba LM. Zobaczymy co zrobi Guus =P
![]() |
#7332 | |
Zbanowany
|
![]() Imho 5 pierwszych meczów Guusa na stanowisku mogą okazać się kluczowe i w znacznym stopniu rzutować na końcowe pozycje Chlesea.
Dla mnie naturalne było, że Evra jest lepszy ![]() Cytuj:
Napisałeś, że Arsenal nie ma kasy i to jest tego konsekwencją: Po pierwsze to Arsenal miał własną zajawkę że Highbury im się znudziło. Gdyby nie pożyczka na Emirates z pewnością mieliby pieniążki na transfery. Zresztą to, że Arsenal nie jest w rękach prywaciarza to tylko i wyłącznie decyzja działaczy. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby zrobić to co reszta. A po drugie jakoś jak obejmował tą drużynę to też mieli tak samo status klubu, który nie należy do prywaciarzy. Skoro przedtem się dało bez kasy wygrać ligę bez porażki to czemu teraz już nie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7333 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do Guusa to naprawde swietny z niego fachowiec a to co zrobil z Australia to istna bajka
![]() |
![]() |
![]() |
#7334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Temat powstał 2 lata temu, a wam się dalej chce na*******ać o Arsenalu? Podziwiam upór : P...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7335 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ekhem... Co do Bendtnera, to Possebon czy Llajic na pewno nie mają mniejszych szans na zostanie gwiazdami. Nie wspomne o tych pierwszych na liście, których znałeś. Nicklas będzie zawodnikiem pokroju Croucha - znany, dobry, ale niestety nic więcej.
@Edit Chociaż w reprezentacji może zostać drugim Jon-Dahlem (przepraszam jeśli zrobiłem błąd) - on też był tylko rezerwowym w Milanie (coś jak Solskjaer?). @Up Arsenal Raus! @Edit 3 Co do Hiddinka, to niekoniecznie musi okazać się strzałem w dziesiątkę. Ma u mnie "rispekt" za PSV, bo strasznie lubię Van Bommela czy Parka. Farfan też fajny gostek. Zaraz będzie wtopa, jak się okaże, że w tych czasach ktoś inny prowadził drużynę z Eindhoven xD Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 13-02-2009 o 13:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7336 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Chelsea. 10 znak.
![]() |
#7338 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://m.onet.pl/_m/5deabee3f5fbe971...1f8a92,5,1.jpg
Koniec, łatwiej niż z Arsenalem. @Edit - do Calena Czemu nie napisałeś, że gif z Bosingwą ja ci podesłałem? ='< |
![]() |
![]() |
![]() |
#7339 | |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#7340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Arsenal wg mnie, nie ma już szans na mistrzostwo, Chelsea też. Liverpool też może mieć problemy, skoro mecze wygrywają w ostatnich minutach dzięki golom El Niño. Aston Villa to taki czarny koń. Raz wygrywa, raz przegrywa. Pamiętam jak The Villa w jednym z sezonów potrafili pokonać na wyjeździe ManU oraz The Blues, aby w następnym meczu przegrać u siebie z beniaminkiem. No i na bramce mają Brada Friedela, który też jest nieprzewidywalny.
K.Jay |
![]() |
![]() |