![]() |
#721 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2008
Lokacja: Sieradz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: =]
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Poziom: 80+
Skille: 92/69
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() A moje zdanie jest takie na temat Mateusza i Harmonii
Po 1: Harmonia jest moim zdaniem największym noob serwerem Po 2: Po co zakładacie temat o MDW? Żeby mu sie podlizać. Chyba myślicie, że zobaczy te wasze żałosne posty iże da wam itemy... żal Po 3: MDW nie wbiłby tego lvl'a który ma na serwerze non-pvp. Dlaczego? Ponieważ miałby masowe relogi. Ja nie mówię, że łatwo jest wbić taki lvl na non-pvp bo łatwo nie jest i mam do niego szacunek. Po 4: Widzę, że wszyscy gracze Harmonii są w nim zakochani. Ja proponujcie załóżcie gildie "Mateusz Dragon Wielki - Pachoły" Po 5: Dla tych debili co nie wiedzą czemu MDW ma w profilu na tibia.com: "Visit www.tibiabr.com supported fan site." Odpowiedź jest bardzo prosta. Ponieważ MDW tzw. reklamuje Brazylijską stronę Tibii, a za to Brazole kupują mu pacca... Zresztą kilka innych h-lvli reklamuje tą strone np. Seromontis z Hiberny, Tripida z Astery, Cachero z Calmery. Dziękuje za uwagę |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#722 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Świat: Berylia
|
![]() Cytuj:
1. Jeśli harmonia jest największym noob-servem to czemu jest tu największy zbiór high-lvli, czemu ferumbras został zabity już 3 razy, raz ghazbaran i drugie w tibi wykonanie POI? A to, że na harmonii są noobki którzy myślą że dostaną itemy to nic nie oznacza, na każdym servie są nooby. 2. To chyba nic dziwnego, że założono temat o graczu z najwyższym lvlem. Gdyby nie było tego tematu to ludzie zakładali by 50 osobnych tematów o nim. 3. Może by wbił, a może by nie wbił. To takie gadanie co by było gdyby. Też mogę powiedzieć, że gdybym grał w tibię parę lat wcześniej to dziś byłbym najlepszy. 4. Wystarczy temat ![]() 5. Gdybyś ty miał szansę dostać pacca za free to byś nie reklamował br? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#723 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2008
Lokacja: Sieradz
Imię: =]
Świat: Azura
Poziom: 80+
Skille: 92/69
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Cytuj:
Do 2: Obecnie MDW nie jest najwyższym h-lvl'em w Tibii ![]() Do 3: Nie sądze, żeby wbił aż taki lvl. Ponieważ każdy zalicza dedy od graczy. Do 4: Przeczytaj 1/3 tematu to sie przekonasz. Do 5: Czy ja powiedziałem, ze bym nie reklamował? ![]() Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Świat: Berylia
|
![]() Pawlinho znowu mógłbym ci odpowiedzieć na te 5 zdań, potem znowu ty na moje 5 i tak w kółko
![]() Sory za to przykro.pl, ale trochę wkurza mnie to, że większość ludzi ma takie złe zdanie o harmonii. Jakby zapytać graczy jaki jest największy noob-serv to 80% odpowiedziałoby, że harmonia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2008
|
![]() Ten Mateusz Dragon Wielki to noob sam ja kiedyś gralem na tym serverze i ogólnie pełno tam NOOBÓW typu blokując cię właśnie przez takie coś dedłem kiedy grałem na harmonii to nudny świat zawalony Noobkami. Znam OTSA na którym tylko sie pekuje i jest tam konto jedno na którym wszyscy grają po stronie zielonych, albo czerwonych i na tym koncie są najsłynniejsi gracze i w tym pechowy Mateusz Dragon Wielki jest tam też GoblinSworder, który ma około 200 lvl na jakims innym serverze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Lokacja: Dublin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 26
Skille: 63/61
Poziom mag.: 6
|
![]() Nie moze byc noobem. Na harmoni jest najlepszy team w calej tibii.
Jako pierwsi zabili mnostwo bossow, poi quest. Wiec nie piszcie takich bzdur ze noob serv Co do MDW. Dlaczego niby noob ? Jak dla mnie to noobami sa te osoby ktore pisza "mdw to noob bo gra na non pvp" No i co z tego ? Sa 3 typy serverow i kazdy wybiera co lubi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2008
|
![]() No Temat Raczej Już Do Kasacji Nie Powinno To Kogo Interesować Jak Mateusz Gra Kiedyś U Niego Kupowałem Itemy To Miałem (zaszczyt) z nim Porozmawiać, Miałem Go W Tym Czasie Jak Jeszcze Grał Na Vip...
Z Twgo Co Zobaczyłem On Nie Grał Cały Dzień Od 2.00 do 24.00 Albo Coś W tym Stylu On Expi Efektownie Nie Masowo Jedni Expią Na Dragach Na 70 Lv I Biją 71 W 2 Tyg. A Inni Biją Ten Lv W 2 Dni Albo W Jeden Ale Tamci Grają Cały Dzień A Ci Nie To Tylko I Wyłacznie Jego Sprawa.. Powinniście Się Zainteresować Swoimi Postaciami Ty Tylko Nimi.. Wbić 300 Lv To Nie Problem Na Non-Pvp nie chodzi mi to to że bym tak wbił ale łatwiej bo nie masz innych zmartwień ale co ja będę P i e r d o l i ł |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2007
Stan: Początkujący
Imię: Roros-kubikon
Profesja: Druid
Świat: Menera
Poziom: 8
Skille: 13/15
![]() |
![]() mdw mieszka w lodzi moj kumpel go zna i jest mdw normalnym kumplem.
A tak o tym opisie z tibiabr.com... zwroccie uwage, ze seromontis tez ma tibiabr.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Assassin Crossas
Gildia: Era Zero
Świat: Honera
Poziom: 85+
Skille: 92/74
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Cytuj:
Nie wiesz co mówisz chyba... Jak byś przeczytała coś o Mateuszu to byś sie dowiedziała a nie nawalasz bez sensu i to jeszcze gówno prawda... Czytałem jego wywiad i nie jest to typ TIBI maniaka.On studiuje na codzień , a gra jak mu sie zachce . Będzie grał w tibie dopuki będzie miał z tego przyjemność... Wienc się zastanów co piszesz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#731 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#732 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
PS. Nie pisz tak bo to co napisałeś i w jaki sposób to napisałeś, aż odrzuca i jestem pewien że 90% forum, ten post olało. Mowie tu w każdym wyrazie duża litera na początku. Ostatnio edytowany przez SpawN<3 - 04-05-2008 o 12:15. |
|
![]() |
![]() |
#733 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Biala Podlaska. Posty: Tysionc dwa
Imię: Stek Knight/Klaudyjka
Gildia: Polish Fighters
![]() |
![]() ... Kurde zapomniałem co miałem napisac
![]()
![]() |
#734 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
|
![]() Z tym tibiabr chodzi oto, ze najlepsi gracze ustalaja z adminami tamtej strony, ze beda mieli ich reklame w commencie a oni im kupuje pacca.
Proste ;pp niezly biznes |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Imię: Ciunki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Peacekeepers
Świat: Harmonia
Poziom: 205
Poziom mag.: 82
|
![]() Cytuj:
2. Bo jest w czołowce wzgledem lvla 3. Seromontisowi sie udalo to czemu jemu nie 4. Tak zakochani sa ludzie typu ,, Please items " 5. Wow bystry jestes |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Guest
|
![]() Name: Mateusz Dragon Wielki
Comment: The fastest and safest way in Tibia to complete The PoI quest \/ ThreadID 1501845 ~~Visit www.tibiabr.com supported fan site.~~ Co ten pvp God dostaje za reklamowanie tibiabr.com? Free Pacc or somethink? ![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
yyy.... nic nie dostaje... ktos zalozyl o mdw temat a wy odrazu ze mu sie podlizuje lol... wescie sie nad soba zastanowcie.. zazdroscicie komus czy jak?; s |
|
![]() |
![]() |
#739 |
Blondynka
|
![]() Tibiabr kupuje pacc dla paru znanych osob za reklame w sygnaturze...
![]() |
![]() |
#740 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: Wejherowo
Gildia: Future
Świat: Iridia
Poziom: 84
Skille: 87/67