Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Elysia

Notki

Elysia Wydarzenia ze świata Elysia

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 21-04-2008, 11:42   #721
HIghlander
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008

Domyślny

dobra synku nie bulwersuj się ok?
HIghlander jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-04-2008, 12:50   #722
Yoszka
Użytkownik Forum

Yoszka's Avatar

Data dołączenia: 20 12 2004

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Elysia
Domyślny

Osobiscie jestem za tym ze wcale nikt nie musi walczyc po stronie polakow
mam i kumpli swe i br ale dla mnie nikt nie jest pl swe czy br tylko tibijczykiem

lejcie sie z kiem chcecie i gdzie chcecie robice ob i snake atacki ale po h*j robice randomy?

atakujecie ludzi ktozy nic nie chca miec wspolnego z wojna
mozecie lac polakow albo swedow czy nawet br mnie to wal
wezcie sobie zrobcie jakas wojne jak juz sie wam dzieci tak bardzo w domu nudzi i sie lejecie z ta gildia (ktora naprawde wam przeszkadza i dala wam powod do wojny)

ale tak jak mowilem po co atakujecie ludzi ktozy nic wam nie robia
Yoszka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-04-2008, 13:16   #723
Dyziohyziopl
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 02 2008

Profesja: Elite Knight
Poziom: 99+
Domyślny

i dlatego czekamy aż ich WRI kopnie w dupe po wygranej wojnie i rachunki zostaną wyrównane
Dyziohyziopl jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-04-2008, 14:12   #724
Yoszka
Użytkownik Forum

Yoszka's Avatar

Domyślny

z tego co ja widze to wri trzyma sztame z nimi bo sami sie boja. moze nie boja ale wiedza ze to niema sensu i niema poco padac bezmyslnie

bo siejnik tak jak tihwd moglo by ich rozgromic

ale roznica jest taka ze seje leja all kto im tylko podejdzie
a tihwd mieli glownie na celu wri

bylo: tihwd vs wri (a reszta swiata sie przygladalo)

a jest: sieje & wri vs reszta swiata (i mysle ze tylko Firek z ekipa cos beda robic
stary 21-04-2008, 15:12   #725
HIghlander
Użytkownik Forum

Domyślny

wojna wri vs tihwd ?????? xd ty czleniu na jakim swiecie ty zyjesz rotfl
ci idioci tylko pkowali kazdego kto biegl z dp na statek lub w przeciwna strone nie miało to nic wspolnego z zadna wojna
stary 21-04-2008, 16:18   #726
Pyro Aris
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
Pyro Aris ma numer GG 5842093
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez HIghlander Pokaż post
wojna wri vs tihwd ?????? xd ty czleniu na jakim swiecie ty zyjesz rotfl
ci idioci tylko pkowali kazdego kto biegl z dp na statek lub w przeciwna strone nie miało to nic wspolnego z zadna wojna
wri tez na statek biega !
Pyro Aris jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-04-2008, 17:00   #727
ervinius
Użytkownik Forum

ervinius's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans

Domyślny

@Dyziohyziopl

lol, kto powiedział, że WRI już wojnę wygrało? nie wszystko co ma zdarzyć się na 100 %, zdarzy się.
Zapamiętaj to.

@Yoszka

Popieram.
ervinius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-04-2008, 17:45   #728
Pyro Aris
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok

Świat: Obsidia
Pyro Aris ma numer GG 5842093
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ervinius Pokaż post
@Dyziohyziopl

lol, kto powiedział, że WRI już wojnę wygrało? nie wszystko co ma zdarzyć się na 100 %, zdarzy się.
Zapamiętaj to.

@Yoszka

Popieram.
jaka wojne ?
ze niby ta z firiuxami itp ?
Pyro Aris jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-04-2008, 18:38   #729
Eneris
Użytkownik Forum

Eneris's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin

Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Wri wojnę może wygrać w 1 dzień, wystarczy że będą aktywni, bop nie oszukujmy się aktywni Wri mogą walczyć vs cała elysia :>

Dlaczego Wri nie bije siejników??
Bo siejniki odwalają za nich robote, czyli zajmują się tym żeby ekipa elaro nie wzmocniła się podczas ich nieobecności.
stary 21-04-2008, 19:52   #730
Yoszka
Użytkownik Forum

Yoszka's Avatar

Domyślny

@HIghlander
z tego co ja pamietam to tihwd glownie atakowalo wri

a wlasnie sieje leja wszystkich kogo zobacza i jakies randomy robia

nie mowie ze tihwd tak nie robilo ale oni glownie mieli jeden cel
a wy sieje poprostu z nudow chcecie zrobic snafu
stary 21-04-2008, 20:00   #731
ervinius
Użytkownik Forum

ervinius's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans

Domyślny

@Pyro Aris
Tak.

@Eneris
No właśnie wystarczy, że będą aktywni, wiem, że to głupie, ale liczą sie jeszcze umiejętności, i wiem, że WRI takie posiada, ale nie zawsze musi być tak jak wszyscy przesądzili.
ervinius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-04-2008, 21:51   #732
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Data dołączenia: 26 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hektor_Druidek Pokaż post
bo wasze pvp jest zabójcze
Bo Elaro napisal na forum ze dostalismy 4:1, kiedy bylo ludzi mniejwiecej po rowno, tyle ze Firiux mogl sobie stanac i leczyc sie dopoki ludzie od nas nie beda bez niczego i ich powybijac jak kaczki. Pomijam fakt, ze jakis czas wczesniej bylo 3:1 dla nas, a nikt o tym nie wspomnial, ale ok to ktos z WRI chwailil sie fragi, wiec nie mam nic do Elaro, zostal do tego sprowokowany. To co piszesz swiadczy o Tobie, a to ze bales sie podac wlasnego nicka kiedy mialem 40 lvl, teraz mam 90 i co, nadal nie mam pojecia kim jestes, ale szczerze to mnie to niezbyt obchodzi.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoszka
atakujecie ludzi ktozy nic nie chca miec wspolnego z wojna
mozecie lac polakow albo swedow czy nawet br mnie to wal
wezcie sobie zrobcie jakas wojne jak juz sie wam dzieci tak bardzo w domu nudzi i sie lejecie z ta gildia (ktora naprawde wam przeszkadza i dala wam powod do wojny)

ale tak jak mowilem po co atakujecie ludzi ktozy nic wam nie robia
Takie sa prawa wojny, Valentines zaczelo ubijac naszych kumpli, to my dla odmiany bedzie u*******ac tych ludzi ktorzy moga do nich dolaczyc, nie ma sensu czekac az na sneaku z 10 osob zrobi sie 30.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dyziohyziopl
i dlatego czekamy aż ich WRI kopnie w dupe po wygranej wojnie i rachunki zostaną wyrównane
I co, wytapetujesz sobie moja deathliste w pokoju, a obok nickow ludzi z WRI dorysujesz serduszka? Kolejny waleczny, ktory sam swoich rachunkow nie oplaca, tylko czeka az inni odjebia za niego czarna robote i bedzie chwailil niebiosa jak to Siejnik w dupe dostaly.

Cytuj:
bo siejnik tak jak tihwd moglo by ich rozgromic
Wierzyles w cos takiego chociaz przez 10 sekund? Zadnej wojny nie da sie wygrac samymi masslogami i taka jest prawda, zabijasz jedna osoba a 15 innych w tym czasie wbija lvl i robi kase.

Cytuj:
ale roznica jest taka ze seje leja all kto im tylko podejdzie
a tihwd mieli glownie na celu wri

bylo: tihwd vs wri (a reszta swiata sie przygladalo)

a jest: sieje & wri vs reszta swiata (i mysle ze tylko Firek z ekipa cos beda robic
I nadal nic nie wiesz, od kiedy mamy wszystko ugadane nie robimy randoma na nikim, na boterow mamy filmy, na idiotow logi i screeny, a ludzie nam wierza, bo wiedza ze nie bedziemy robic lipy na jakies gowniany fragi. I powiedz mi dlaczego mamy lac WRI, co nam takiego WRI zrobilo zebysmy chcieli ich pozabijac, mimo ze jestem Polakiem znacznie prosciej jest mi sie dogadac z ludzmi z WRI [mimo ze moj angielski nie jest perfect], niz z niektorymi Polakami na Elysii.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eneris
Dlaczego Wri nie bije siejników??
Bo siejniki odwalają za nich robote, czyli zajmują się tym żeby ekipa elaro nie wzmocniła się podczas ich nieobecności.
Jest w tym troche prawdy, ale nie tylko to sie liczy. Nie jestesmy glupi, wiemy na czym stoimy.

Cytuj:
Podaj nicki, to Ci moge nawet powody napisac, bo to jest tak ze to juz kolejny post o tym ze randoma robimy, ale to tylko puste gadanie, bo dowod na to ze to byl random nie masz.

Buy k-legs!
Midarth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-04-2008, 00:05   #733
HIghlander
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoszka Pokaż post
@HIghlander
z tego co ja pamietam to tihwd glownie atakowalo wri

nie mowie ze tihwd tak nie robilo ale oni glownie mieli jeden cel
a wy sieje poprostu z nudow chcecie zrobic snafu
chyba chlopie jestes troche zacofany, siejnik random pkowal juz nie pamietam kiedy ale bylo to ponad rok temu, ty jako bierny obserwator dalej myslisz ze robią to samo nie mając pojęcia co się w międzyczasie wydarzyło

tihwd mialo za cel atakowanie wri owszem, ale większość osob ktore padły nie bylo w wri kumasz
stary 22-04-2008, 00:10   #734
HIghlander
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dyziohyziopl Pokaż post
ciekawe w jakim sensie miały by być rachunki wyrównane ??
nawet jeśli wri by ich "kopnęło" to co w związku z tym ? uważasz, że zrobili by to dla "was" ? <- to pierwsza teza

druga jest taka, że nie rozumiesz co piszesz
stary 22-04-2008, 00:39   #735
Yoszka
Użytkownik Forum

Yoszka's Avatar

Domyślny

ostatnio zabiliscie Chama Ravina i kogos tam jeszcze pod pretekstem ze niby chce dolaczyc do Valentines czy ma tam kumpla.

i jeszcze na forum odrazu zastrzegacie sobie ze:
"the reason is they plan to join valentines, dont ask me how do we know this, we just do "

kumpel z BF tez mowil ze niby oficjalnie ich nie ruszacie ale co chwile ktos tam padnie

a najlepszy powod jaki macie to taki: "on MOZE dolaczyc do Valentines"

ale qrwa on jeszcze nie dolaczyl to po huj sie plujecie?
poki co jest neutralny ale kiedy wam odjebie i sobie wymyslicie ze on do nich dolaczy to go zabijacie,
co w odwecie ta osoba calkiem powaznie mysli o dolaczeniu do Valentines.

odrazu zajebcie all bo moga dolaczyc do Firka i reszty

wg mnie to macie chore myslenie_/
stary 22-04-2008, 07:04   #736
Hektor_Druidek
Użytkownik Forum

Hektor_Druidek's Avatar

Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Giżycko

Profesja: Elite Knight
Gildia: Valentines
Hektor_Druidek ma numer GG 10037127
Żarówka

@Midarth
Cytuj:
Bo Elaro napisal na forum ze dostalismy 4:1, kiedy bylo ludzi mniejwiecej po rowno, tyle ze Firiux mogl sobie stanac i leczyc sie dopoki ludzie od nas nie beda bez niczego i ich powybijac jak kaczki. Pomijam fakt, ze jakis czas wczesniej bylo 3:1 dla nas, a nikt o tym nie wspomnial, ale ok to ktos z WRI chwailil sie fragi, wiec nie mam nic do Elaro, zostal do tego sprowokowany. To co piszesz swiadczy o Tobie, a to ze bales sie podac wlasnego nicka kiedy mialem 40 lvl, teraz mam 90 i co, nadal nie mam pojecia kim jestes, ale szczerze to mnie to niezbyt obchodzi.
Jeśli chodzi o nick to nie długo będziesz wiedział bo od niego padniesz.

Słyszeliście ze [CHAR]Bax Sho[/CHAR] zostaje od banowany i dochodzi do Valentines może go tez zabijecie?
stary 22-04-2008, 07:40   #737
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Data dołączenia: 26 05 2004

Domyślny

Cytuj:
ostatnio zabiliscie Chama Ravina i kogos tam jeszcze pod pretekstem ze niby chce dolaczyc do Valentines czy ma tam kumpla.

"the reason is they plan to join valentines, dont ask me how do we know this, we just do "

kumpel z BF tez mowil ze niby oficjalnie ich nie ruszacie ale co chwile ktos tam padnie

poki co jest neutralny ale kiedy wam odjebie i sobie wymyslicie ze on do nich dolaczy to go zabijacie,

Nastepnym razem poczekamy az zaczniemy sie orac 10 na 10 gdzies z Valentines, a potem dostaniemy massloga za plecy i sie zlozymy bo bedzie 30 na 10, kuszaca perspektywa. Nie ogarniasz tego, ze nie padl za free, w BF jest duzo osob na dosc wysokich lvlach, ktore moglby dolaczyc do wojny, ale sa nie ruszane bo nie ma mamy co do nich dowodow, a co do tego calego Chamy dowody sa. Zreszta kiepska wmowe macie, jak on osobiscie zadnego posta na nie napisal na tibia.com, tylko wypowiadaja sie noobchary i mainy Valentines, ktore sie zarzekaja ze go nie znaja i nie ma do nich dolaczyc, no prosze Cie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hektor_Druidek
Jeśli chodzi o nick to nie długo będziesz wiedział bo od niego padniesz.

Słyszeliście ze Bax Sho zostaje od banowany i dochodzi do Valentines może go tez zabijecie?
Odstaw peyotes, bo niezle Ci najebaly w glowie i Twoje sny zaczynaja sie zlewac z rzeczywistoscia, a to nie dobrze.

Buy k-legs!
Midarth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-04-2008, 20:36   #738
Lolajko
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 04 2008
Lokacja: Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:

Wątpie że to chore myślenie, bo jak się ma dowody że ktoś będzie brał
udział w warze po przeciwnej stronie, to po co czekać ?
Lepiej zabić kogoś odrazu niż potem mieć problemy

Nie rozumiem co się tobie w tym nie podoba
Nikt chyba nie lubi jak się dostaje massloga za plecami od tych "co mieli" dołączyć do wojny
Lolajko jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-04-2008, 21:09   #739
Pan Jordi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: Baranowice

Pan Jordi ma numer GG 6147066
Domyślny

Na tym forum występuje chore myślenie które opiewa się na tym że Polak MUSI trzymać z Polakiem a jak nie to @#$% i #@%$.

A co do Siejnika to hmm... Nie robią już randomów robili kiedyś... Ale w tedy reguła była prosta i jasna Kazzo ich i mogą robić tam co chcą A poza tym to świat PVP to po co płaczecie o Randomy? Nie rozumiem po co takie biadolenie... Jeśli nie chcesz paść to idź na Non-pvp...
stary 23-04-2008, 00:56   #740
Vatian
Użytkownik Forum

Vatian's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Midarth Pokaż post

Takie sa prawa wojny, Valentines zaczelo ubijac naszych kumpli, to my dla odmiany bedzie u*******ac tych ludzi ktorzy moga do nich dolaczyc, nie ma sensu czekac az na sneaku z 10 osob zrobi sie 30.

I co, wytapetujesz sobie moja deathliste w pokoju, a obok nickow ludzi z WRI dorysujesz serduszka? Kolejny waleczny, ktory sam swoich rachunkow nie oplaca, tylko czeka az inni odjebia za niego czarna robote i bedzie chwailil niebiosa jak to Siejnik w dupe dostaly.

Wierzyles w cos takiego chociaz przez 10 sekund? Zadnej wojny nie da sie wygrac samymi masslogami i taka jest prawda, zabijasz jedna osoba a 15 innych w tym czasie wbija lvl i robi kase.

I nadal nic nie wiesz, od kiedy mamy wszystko ugadane nie robimy randoma na nikim, na boterow mamy filmy, na idiotow logi i screeny, a ludzie nam wierza, bo wiedza ze nie bedziemy robic lipy na jakies gowniany fragi. I powiedz mi dlaczego mamy lac WRI, co nam takiego WRI zrobilo zebysmy chcieli ich pozabijac, mimo ze jestem Polakiem znacznie prosciej jest mi sie dogadac z ludzmi z WRI [mimo ze moj angielski nie jest perfect], niz z niektorymi Polakami na Elysii.

Jest w tym troche prawdy, ale nie tylko to sie liczy. Nie jestesmy glupi, wiemy na czym stoimy.

Podaj nicki, to Ci moge nawet powody napisac, bo to jest tak ze to juz kolejny post o tym ze randoma robimy, ale to tylko puste gadanie, bo dowod na to ze to byl random nie masz.
Nie gram tu juz, ale jak widze, to gadasz calkiem z sensemMoze dlatego, ze jako nieliczny doceniasz szwedow.
Co do podkreslonego tekstu, to nie moge sie z Toba zgodzic, bo wybijanie teoretycznych wrogow, moze ich zmienic w realnych. Nie sadzisz, ze dopiero pkingu, osoby ogolem zwane 'cipkami' moga zdecydowac sie na dolaczenie do wojny?

Ostatnio edytowany przez Vatian - 23-04-2008 o 10:58.
Vatian jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 8 (zarejestrowanych: 0, gości: 8)

Zasady postowania