![]() |
#722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Elysia
|
![]() Osobiscie jestem za tym ze wcale nikt nie musi walczyc po stronie polakow
mam i kumpli swe i br ale dla mnie nikt nie jest pl swe czy br tylko tibijczykiem lejcie sie z kiem chcecie i gdzie chcecie robice ob i snake atacki ale po h*j robice randomy? atakujecie ludzi ktozy nic nie chca miec wspolnego z wojna mozecie lac polakow albo swedow czy nawet br mnie to wal wezcie sobie zrobcie jakas wojne jak juz sie wam dzieci tak bardzo w domu nudzi i sie lejecie z ta gildia (ktora naprawde wam przeszkadza i dala wam powod do wojny) ale tak jak mowilem po co atakujecie ludzi ktozy nic wam nie robia |
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2008
Imię: Dyzio Hyzio
Profesja: Elite Knight
Poziom: 99+
|
![]() i dlatego czekamy aż ich WRI kopnie w dupe po wygranej wojnie i rachunki zostaną wyrównane
|
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Użytkownik Forum
|
![]() z tego co ja widze to wri trzyma sztame z nimi bo sami sie boja. moze nie boja ale wiedza ze to niema sensu i niema poco padac bezmyslnie
bo siejnik tak jak tihwd moglo by ich rozgromic ale roznica jest taka ze seje leja all kto im tylko podejdzie a tihwd mieli glownie na celu wri bylo: tihwd vs wri (a reszta swiata sie przygladalo) a jest: sieje & wri vs reszta swiata (i mysle ze tylko Firek z ekipa cos beda robic |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
|
![]() wojna wri vs tihwd ?????? xd ty czleniu na jakim swiecie ty zyjesz rotfl
ci idioci tylko pkowali kazdego kto biegl z dp na statek lub w przeciwna strone nie miało to nic wspolnego z zadna wojna |
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans
|
![]() @Dyziohyziopl
lol, kto powiedział, że WRI już wojnę wygrało? nie wszystko co ma zdarzyć się na 100 %, zdarzy się. Zapamiętaj to. @Yoszka Popieram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Świat: Obsidia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Wri wojnę może wygrać w 1 dzień, wystarczy że będą aktywni, bop nie oszukujmy się aktywni Wri mogą walczyć vs cała elysia :>
Dlaczego Wri nie bije siejników?? Bo siejniki odwalają za nich robote, czyli zajmują się tym żeby ekipa elaro nie wzmocniła się podczas ich nieobecności.
![]() |
#730 |
Użytkownik Forum
|
![]() @HIghlander
z tego co ja pamietam to tihwd glownie atakowalo wri a wlasnie sieje leja wszystkich kogo zobacza i jakies randomy robia nie mowie ze tihwd tak nie robilo ale oni glownie mieli jeden cel a wy sieje poprostu z nudow chcecie zrobic snafu |
![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans
|
![]() @Pyro Aris
Tak. @Eneris No właśnie wystarczy, że będą aktywni, wiem, że to głupie, ale liczą sie jeszcze umiejętności, i wiem, że WRI takie posiada, ale nie zawsze musi być tak jak wszyscy przesądzili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Bo Elaro napisal na forum ze dostalismy 4:1, kiedy bylo ludzi mniejwiecej po rowno, tyle ze Firiux mogl sobie stanac i leczyc sie dopoki ludzie od nas nie beda bez niczego i ich powybijac jak kaczki. Pomijam fakt, ze jakis czas wczesniej bylo 3:1 dla nas, a nikt o tym nie wspomnial, ale ok to ktos z WRI chwailil sie fragi, wiec nie mam nic do Elaro, zostal do tego sprowokowany. To co piszesz swiadczy o Tobie, a to ze bales sie podac wlasnego nicka kiedy mialem 40 lvl, teraz mam 90 i co, nadal nie mam pojecia kim jestes, ale szczerze to mnie to niezbyt obchodzi.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#733 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tihwd mialo za cel atakowanie wri owszem, ale większość osob ktore padły nie bylo w wri kumasz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#734 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nawet jeśli wri by ich "kopnęło" to co w związku z tym ? uważasz, że zrobili by to dla "was" ? <- to pierwsza teza druga jest taka, że nie rozumiesz co piszesz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Użytkownik Forum
|
![]() ostatnio zabiliscie Chama Ravina i kogos tam jeszcze pod pretekstem ze niby chce dolaczyc do Valentines czy ma tam kumpla.
i jeszcze na forum odrazu zastrzegacie sobie ze: "the reason is they plan to join valentines, dont ask me how do we know this, we just do ![]() kumpel z BF tez mowil ze niby oficjalnie ich nie ruszacie ale co chwile ktos tam padnie a najlepszy powod jaki macie to taki: "on MOZE dolaczyc do Valentines" ale qrwa on jeszcze nie dolaczyl to po huj sie plujecie? poki co jest neutralny ale kiedy wam odjebie i sobie wymyslicie ze on do nich dolaczy to go zabijacie, co w odwecie ta osoba calkiem powaznie mysli o dolaczeniu do Valentines. odrazu zajebcie all bo moga dolaczyc do Firka i reszty wg mnie to macie chore myslenie_/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Giżycko
Profesja: Elite Knight
Gildia: Valentines
![]() |
![]() @Midarth
Cytuj:
![]() Słyszeliście ze [CHAR]Bax Sho[/CHAR] zostaje od banowany i dochodzi do Valentines ![]()
![]() |
![]() |
#737 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#738 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
udział w warze po przeciwnej stronie, to po co czekać ? Lepiej zabić kogoś odrazu niż potem mieć problemy ![]() Nie rozumiem co się tobie w tym nie podoba ![]() Nikt chyba nie lubi jak się dostaje massloga za plecami od tych "co mieli" dołączyć do wojny ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: Baranowice
![]() |
![]() Na tym forum występuje chore myślenie które opiewa się na tym że Polak MUSI trzymać z Polakiem a jak nie to @#$% i #@%$.
A co do Siejnika to hmm... Nie robią już randomów robili kiedyś... Ale w tedy reguła była prosta i jasna Kazzo ich i mogą robić tam co chcą ![]()
![]() |
#740 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
![]() Co do podkreslonego tekstu, to nie moge sie z Toba zgodzic, bo wybijanie teoretycznych wrogow, moze ich zmienic w realnych. Nie sadzisz, ze dopiero pkingu, osoby ogolem zwane 'cipkami' moga zdecydowac sie na dolaczenie do wojny?
I've misstaken the heaven with stars reflected on the surface of pond. Ostatnio edytowany przez Vatian - 23-04-2008 o 10:58. |
|
![]() |
![]() |