![]() |
#722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2009
|
![]() JEST KURWA ! ! ! ![]() BUY : 30 GREEN POC 17 RED POC |
![]() |
![]() |
#723 |
Guest
|
![]() No pojebało xD
|
![]() |
#724 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2009
|
![]() Oj Buszek Buszek... śmieszy mnie Twoje zachowanie niebotycznie !
![]() PrO napinacz za monitorem, który potrafi tylko jechać i jechać... a w rzeczywistości największa ofiara losu, tak samo jak wszystkie konfidenty i część dashersów. Potraficie tylko jechać wszystkim i szczycić się tym, że ujebaliście Darka, w momencie kiedy go pingowaliście... jak takie kozaki z was to ujebcie go w pojedynkę bez pingowania. Naprawdę jesteście śmieszni. Z tego co słyszałem, to na grimach chceliście upierdolić sekara i arechionka a oto wynik: Vinox i jego wspaniała ekipa blokerów i karaczy vs grim reaper 0:1 Sep 12 2009, 16:33:58 CEST Died at Level 188 by a grim reaper. Dr Buch też prawie się wypierdolił, szkoda że nie zaliczył klemensa ![]() Buch, słyszałem (i widziałem przede wszystkim) także, że nieźle lizałeś wcześniej dupę Darkowi jak chciałeś kupić "Elite Darkesa". Sam nie potrafisz porządnego lvla wbić? Ciekawe czy bucha też kupiłeś ![]() Confidenty wcześniej koledzy, ale niestety, Psiak się wpierdolił Darkowi i bloczył Ghazba, a raczej chciał bloczyć, bo padł... cóż, tak to już jest. Dobrze, że Quanto zajebało tego loota, bo nie wierzę, że psy by się podzieliły, pewnie postąpili by tak samo. Zresztą, mieli szanse dostać swoją dolę, ale zaczęli jechać Quanto, więc mogli tylko pocałować Darka w dupsko. No... to tyle Pozdro pseudo karacze :* BTW. Buch! Fajna lista dedów! No no, nawet ja tak nie potrafiłem często padać, kiedy grałem. Gorzej od 9 "lewela z karlin" ![]() Ostatnio edytowany przez Jigsaw - 28-09-2009 o 07:43. |
![]() |
![]() |
#726 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Na początek to nie zaliczaj do Dashers osób, które w nich były przez chwile. Czy ktoś z Dashers "jedzie" komuś? No oprócz Vecriusa pod dp. Ja osobiście nie znam Vinox'a i nie jest on z Dashers więc nie wiem czemu piszesz "wy". Bez ddosa paru ich też padło, ale np takiego 220+ ek na non pvp nie jest łatwo ubić, no chyba, że żal mu kasy na potiony i wychodzi z respa jak ma koniec supplies. Co do Ghazbarana, to co mnie obchodzi, czy ktoś jest kolegą czy nie? Jeżeli sądzą, że byli, a już nie są przez jakiegoś potwora, to znaczy, że nigdy nie byli... Nara, kolego tych co nazywali się "karaczami" (wojtusia i jego friendsów) |
|
![]() |
![]() |
#727 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Widze Kolejna zza monitora ciota ,ktora potrafi sie spinac tylko na forum nie no gz zamiast grac w tibie i szczycic sie ze jestes taki zajebisty idz na silownie ale nie wiem kurwa do roboty i zrob cos dla siebie .`.`.`. co do Darka to takich jego arechionow moge sobie kupic 15 a jesli zjada cie zazdrosc nie moja wina.`.`.`.`.`.co do grima moj FAIL racja . . . . Bucha zrobilem sam Poczekajcie pedaly az wybije sie z lvl wtedy sie ponapinacie .`.`.`. Pozdrawiam wszystkich poznanskich napinaczy tibio-kiboli z lecha . .(lecha z malej ze wzgledu an brak szacunku z mojej strony ) Nawet Smieszny Mistikal was zjada ![]()
![]() |
#728 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2009
Imię: Vecrius
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Olympa
Poziom: 317
Poziom mag.: 92
|
![]() 260 ![]() Jigsaw kto pozwolil ci sie wypowiadac w tym temacie? Fajny jestes? Buszek kupil chara? Aleethya - STARY OWNER NA 100000% Darek chyba arechiona tez od 0 nie wyexpil coooooo? Widze arechion elo elo lista dedow na wyrmach Starasz sie zaistniec na tym smiesznym forum? Cos ci nie wychodzi kurcze ;/ NAPINKE CZAS ZACZAC!!
16:37 Elite Lahm [197]: - tera dzwonimy 16:37 Elite Lahm [197]: - dzien dobry chodzi pani lodowka? 16:37 Elite Lahm [197]: - no tak 16:37 Elite Lahm [197]: - no to prosze ja lapac bo ucieka Ostatnio edytowany przez Hyoga - 28-09-2009 o 13:31. |
![]() |
![]() |
#731 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapewne twoj ziomek ale nie wnikam . . . Wszystkie zera i tak za jakis czas zamkna jape . . . . . .Pozerzy , napinacze jak zwał tak zwał , wszyscy macie takie rece ze az zawiewa groza a spinacie sie jak turbodymomen. ![]() Bez ODBIORU~~
#732 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2009
|
![]() Jak tu toczy sie napinka to i ja sie wypowiem... odrazu mowie nie moj temat ale u nas nie ma teraz spamu , wiec tez chce sie pobawic...<znaki>
tamten koles broniacy quanto to ewidetnie jakis dupowlaz , ktory pewnie teraz na gc pisze " patsh darek , ale im pojechalem cooooo?? Fajny jestem nieeeee?? coooo?? łokurva jp jp jp na 100% " najwieksza oznaka tchorzostwa na tym forum jest pisanie bez przedstawienia sie ![]() Psiak sie nie wpierdolil darkowi , bo Psiak <patrz od jakiej litery zaczynam> sie umowil z darkiem ze loot na pol , ale drozyne tworzymy JEDNA... darek Cipa sie wystawil i pokazal i pokazal klase ![]() ps co do bucha to nie znam go , nie wiem jaka sytuacja zaistniala , ale na poi ogarnial ... siochac , siochal za friko i pomagal bic ... wiec uwazam ze nie jest taki zly. Yours Anczej, Dark angel of guardia aka botter , elfbot , etc etc |
![]() |
![]() |
#733 |
Użytkownik Forum
|
![]() bzzzzzzzduuura...
idz juz sobie popchac karuzele w tym swoim wlasnym swiecie... |
![]() |
![]() |
#734 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guardia
|
![]() a chcesz kupic 133 knajta?
|
![]() |
![]() |
#735 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tire Crus
Profesja: Paladin
Poziom: 50
Skille: 76
Poziom mag.: 57
|
![]() powie mi ktoś za ile wychodzi 1 bless dla facc na 50 lvlu za comenta?
![]()
#736 | ||||||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2009
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
A co do "anonimowości" ... nawet jakbym się ujawnił , podając nazwisko albo imię to uwierz mi, nie znasz mnie. Podać adres? Przyjedziesz? Zbijesz? ![]() EDIT Cytuj:
pozdruuufka Ostatnio edytowany przez Jigsaw - 28-09-2009 o 16:12. |
||||||
![]() |
![]() |
#737 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
umieram ze strachu okz?
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili Ostatnio edytowany przez Maxu50 - 28-09-2009 o 16:20. |
|
![]() |
![]() |
#738 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() |
![]() |
![]() |