![]() |
#721 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
do kogo to bylo to nie czaje PS, jak kots powiedzial wczesniej mi chodiz o caly zamek a nie o 1 poziom rozumiem mam poskleJAC ALE NIE MAM WLASNIE MATERIALOW NA SKLEJANIE OTO MI CHODZI
![]() |
|
![]() |
#722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() To trzeba bylo odrazu powiedziec. Wyslawiaj sie lepiej i przeczytaj swoj post zanim go wyslesz.
![]() |
#723 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Dom.
![]() |
![]() @x2up
Do ciebie...
![]() |
#724 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Dzolk i Bald Drah:
Dajcie sobie spokój z fake'ami. Nawet jeśli sie nauczycie robić miecz i sklejać ściany to wasz fake bedzie kolejnym z cyklu R.Z.Y.T.O. :/ Jeśli nawet taki by wyszedł (w co wątpie) to zajże do niego chyba tylko po to by powiedzieć: "A nie mówiłem!" albo żeby sie poprostu pośmiać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() @Glaves
Co znaczy to R.Z.Y.T.O?? Zeby nie robić offtopu to zgadzm się z Glavesem, chociaż jeżeli nauczą się robić hcociarzby w miarę dobry fake to może coś z nich będzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Dom.
![]() |
![]() Dzieki, ale ja narazie nie zamierzam robić fake'i, ale ty byś tylko wchodził i się śmiał, to z resztą po co bym miał robić?
![]() |
#727 |
Użytkownik Forum
|
![]() oj cos mi sie wydaje ze jestes za dobrze chwalony rozumiem dobrze robisz ale zabardzo tym kozaczysz skad wiesz jak robie moze jak bede mial sciane to bym zrobil a jak jej nie umiem zrobic to odrazu uwazasz ze nie umiem fejka zrobic
dam ci przyklad znasz moze takiego pilkarza jak zidan mozesz go znac z ms zauwaz on nie trikuje to oznacza ze jest slaby a jakis tam ronaldinho trikuje to jest kozak tak samo pele on tez nie trikowal a jest 100 razy lepszy od ronaldinho(czy jak to sie tam pisze) i to jest przyklad na to ze nie zzawsze to trzeba umiec a mozna umiec 2 rzecz najlepiej wiec wiesz
![]() |
#728 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg ludzie niekłuccie się tutaj -.- To jest temat "Nasze pierwsze Fake" !! A nie kto umie robic Fake a kto nie -.-
Wyjaśnienia @Bald Drah Jak nieumiesz robic ścian to daleko nie zajdziesz -.- Taka jest prawda !! I już się nie kłuc -.- @Dzolk No cóż mówi się trudno -.-
![]() Ostatnio edytowany przez Sezowaty - 16-01-2007 o 09:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]()
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 16-01-2007 o 17:58. Powód: za małe zdjęcie |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
![]() |
![]() Ladnie, dobrze sklejone itp, ale przydal by sie mu luk w rece.
![]() |
![]() |
#732 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Moze byc.
![]() |
#733 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Cytuj:
![]() A serio to mi się oufitu z łukiem nie chciało robić. A kolory ma dziwne bo robiłem oufit w fake grafic generator III autorstwa Shyliosa i Psyhica a tam można sobie jasność ustalać. Nawet można dać komuś nogi na kilka kolorów, dorysować parę części, dodać skulla, ustawić go na odpowiadającą sobie odległość itd... Ten obrazek robiłem z minutę a obiektów szukałem z 5min.
![]() |
![]() |
#734 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() R.Z.Y.T.O. (czyt: żyto) to nic nie znaczy xD Poprostu brzmi jak totalny szajs =]
A z kropkami wygląda fajnie ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Nie ważne!
Wiem ze to nie temat rydwany na zamowienie ale nie mam gdzie to napisac ![]() Edit juz zrobilem ale dasz konia? Robie cos podobnego ale nie Princa
Fake-.- wait Ostatnio edytowany przez Krolon - 17-01-2007 o 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
![]() |
![]() @up
Hej zobacze co sie da zrobic, czy ty czasem nie robisz fake o PoP? Jesli tak to beda juz TRZY "NIBY" Rydwan(dalem takze sprawdzenie jak wyglada, sprawdzenia nie wolno uzywac!!!!): ![]() Tutaj w lepszej jakosci, lecz nie wyszedl mi w ta strone \/ moze ktos to naprawi ![]() wiem jest okropny ale zawsze cos
There’s a shadow hanging over me. Oh, yesterday came suddenly. Ostatnio edytowany przez Finrod - 17-01-2007 o 15:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Wiem że słabe, ale chyba wiecie jakie się w tym programie outfity robi (tzn. kolory). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystko ładnie pięknie, ale nie bierz animacji stworów z tibia.pl! Możesz brać z tibia.com(bo tam są stojące);-].
|
![]() |
![]() |
![]() |
#740 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |