![]() |
#722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Tak, nazywa się Tibia i jego official sitem jest tibia.com. Ale na nim jest cios z broni co 2 sekundy.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
#723 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ojjj chyba jednak co 1s aczkolwiek moge sie mylić.. grałem swoim EK dosc dlugo i wcisnałem w niego 2mln expa - duuuzo sie na te uderzenia mieczykiem napatrzylem i jednak wydaje mi sie ze co 1s.. btw to na forum o tym juz pisali.
Jak ktos ma dokladne informacje to niech napisze - 2s ? napewno mniej.. Ja informacje mam takie: sword/club/axe - uderza co 1s, kusza/łuk - 1.5s a wand/rod co 2s. pzdr
![]() |
#724 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Poziom: 60
|
![]() Grałem trochę swoim EK i jestem absolutnie pewien, że nie jest to 1 sekunda.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
#725 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#726 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Cytuj:
Wiesz jeśli umie się grać knightem to może to być naprawdę potężna postać. Nie ważne czym grasz jeśli umiesz wykorzystać umiejętności danej profesji to też nie będziesz widzieć zbytniej różnicy ![]()
![]() |
#727 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
![]() btw: ty tracisz xxxxh na skillowanie, a ja expie od razu ![]()
![]() |
#728 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Co do tych hitow po 10-20 w opancerzonego sorca to sie w 100% zgadzam z goburu bo sam widzialem wiele filmow na ktorych knighci atakowali i naprawde hity z broni sa zalosne... Średnia może nie wynosi 20 tak jak napisal goburu ale na pewno nie więcej jak 30-40.
Co do duela to na 99% wygra knight bo ma wiecej capa i wystarczy ze przetrzyma atak sorca a potem go zabije jak nie bedzie mial ani run ani mfow. (chyba ze sorc ucieknie na gran hurze ale to wtedy nie liczy sie jako duel) Ostatnio edytowany przez dinrakit - 29-01-2007 o 11:47. |
![]() |
![]() |
#729 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Ale powiedz po co sorc ma iść na wyniszczenie z knightem? Uderzy raz szybko, albo sie uda albo nie. Jak nie to wróci z kolegą sorkiem i go dedną
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Zbanowany
|
![]() Knighci maja zalosna sile ognia jesli atakuja tylko z broni. Explo i exori juz zalosne nie sa.
Do atakowania ludzi nie sluzy bron tylko runy! Jak ktos probuje zabijac z samej broni no to ja sie nie dziwie ze mu nie wychodzi bo tak to se moze tylko pomachac. Ale jak ktos atakuje tylko z broni to swiadczy to jedynie o jego niskim ilorazie inteligencji, a nie uspoledzeniu knighta. Ostatnio edytowany przez dinrakit - 29-01-2007 o 12:55. |
![]() |
![]() |
#731 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie, wcale.
The Oracle says: Gratulacje, zostałeś rycerzem! Bierz runy i walcz tak jak mag, ponieważ bez nich będziesz zadawał żałosne obrażenia. Twoim przeznaczeniem jest magia! Ta?
#732 |
Guest
|
![]() Knight najpotęzniejszy ?
![]() |
![]() |
#733 |
Zbanowany
|
![]() Tak, na wyzszym poziomie expi sie i atakuje w pvp z run. Sprobuj zaprzeczyc ;p
|
![]() |
![]() |
#734 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Nie, nie uzywaj magii bo jestes tepym osilkiem, do tego nie uzywaj obuchow bo barbarzynskie, toporow bo to bron drwali, helmow bo ci psuja fryzure i legsow bo sie w kolanach nie zginaja.
Cytuj:
![]() |
#735 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie twierdze, że expienie runami ryckiem w Tibii jest nieopłacalne czy coś.
Mam na myśli, że to paradoks, że w ogóle istnieje MMORPG, w którym na późniejszych poziomach rycerz expi tak samo jak mag... Cytuj:
![]() Hmmm, obuchy barbarzyńskie? Królewska buława? Hetmańska? ![]()
![]() |
#736 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: NOBBSTAYER
Profesja: Rookstayer
Poziom mag.: 0~
|
![]() Po co te klutnie w tym temacie??
Knight nie jest najpoterzniejsza profesja ale nie mowie ze jest hvjowy |
![]() |
![]() |
#737 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Zawsze jak widze ten temat to az mi weselej
![]() ![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
#738 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
|
![]() eh gremlin ile bije eternal na 290 lvlu? noo max hit 340 +? i to jak ladnie najdzie i sie rzadko to zdarza
Podejdzie 35 +sorc I ZAWSZE CI WALNIE tyle z sd i jaka tu sprawiedliwosc???? CI ktorzy uciekaja dostaja najwiecej ataku a ten ktory bije w zwraciu i skilluje tam 500 h zeby bic jak jakas ciota? no panowie trzeba gruntownych zmian w naszym rycerzyku |
![]() |
![]() |
#739 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Roznica robi sie wyrazna, gdy przykladowo musimy zabic cos co ma 200hp a wiemy ze nie zadamy mu wiecej niz 190dmg/hit. Knight wtedy wali 2 darmowe hity, sorc - 2 hity z ktorych 90% jednego idzie w powietrze, ale portfel to odczuwa. @down: i dragi, i warlocki, i behemoty, i tomby klepie ..
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 30-01-2007 o 19:56. |
|
![]() |
![]() |
#740 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Knight bije najsłabiej ponieważ bije za darmo. Tak została tibia stworzona, że sorc bije demony, a knight minosy i żółwie jak ma pacc.
|
![]() |