Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 25-03-2006, 16:49   #721
Maniek Master
Guest

Domyślny

Bo Bon Devil , Crolic , Lord A , Catrishia Nie odzywają sie na forum

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-03-2006, 16:50   #722
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Ten topic do wszystkiego juz służył od opisu wojen na galanie poprzez różne przepychanki słowne teraz głópia gadka o acc sharingu botach makrech itp.
1, Z kąd wiesz że ktoś szaruje??
a) jesteś pierwszą osobą która gra tym charem
b) jesteś x osobą która gra tym charem (gdzie x zmierza do nieskączoności w ciele liczb naturalnych).
w przeciwnym wypadku to tylko insynuacje: bo ja wiem bo ktos kto go zna w rl powiedział albo o tym wszyscy wiedzą... więc lepiej jeśli nie spełniacie wersji a lub b po prostu nie wypowiadajcie się na ten temat. Co do makr i bootów też podobnie poza tym kto bynajmniej nie próbował zabawy z makrem, bootem nie uruchomił go nigdy no panowie tak z czystym sumieniem ??? podobnie z wojnami daje sobie lewą rękę sąsiada uciąć (swojej szkoda) że gdyby wpadł GM z niezawodnym wykrywaczem bootów uhających i atomatycznych SD na pole bitwy to około 80-90 % walczących miało by miesięcznego bana bo taka jest prawda podobnie ze skilami albo masz szajskie skile (50 lvl i 70/70) ale grasz fair albo masz boota i skile 80&up/80&up lvl 30-40 (oczywiście są wyjątki od regóły które zresztą potwierdzają regółę) Co do wojny nie uczestniczę więc się nie wypowiadam na jej temat chociaż szybkie zmiany niektórych jej uczestników zaskakują mnie szczególnie rain~~ jak sobie na tibia com poczytam jego wypowiedzi z dopiskiem trust me hehehe normalnie poprawia mi to chumor oskara dla tego pana
jastr jest offline  
stary 25-03-2006, 16:54   #723
Mr. M
Użytkownik Forum

Mr. M's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Pytanie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maniek Master
Dlaczego mamy sie od****c od Szkodiego.Nawet nie ma 72 lvl i takich skilli.Ciekawe dlaczegoSzkodi nie chcę podać name drugieo chara. Boi się że Padnie Oj Szkoda że Ten Serwer się pie***i przez takie osoby
Gościu malinowy, szkodi mial ten lvl i te skille ale to inna histroia ciiebie to nie powinno interesowac nuubku. Idz na swoja Elysie i bij sie z kim chcesz ja nie mam zamaru ciebie pouczac
stary 25-03-2006, 17:04   #724
Tarnos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Zambrów

Domyślny

dzisiaj w carlin sir imp kardear i keekz'lorenzo ubili jakiegos 57 chyba knighta trzymal sie dlugo ale musial pasc nie mial innego wyjscia zwlaszcza ze byl trapniety :/ nie znalem typa ale mi sie go szkoda zrobilo bo mam kumpla 50 najta i keekz tez na niego polowal

Tarnos jest offline  
stary 25-03-2006, 17:16   #725
Mlecziii
Użytkownik Forum

Mlecziii's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość

Domyślny

Pats niemajol szas w otwartej walce wiec szukają swoih szas w trapowaniu ludzi I dlatego ta wojna sie wlecz bo US hcol wojny otwartej PATS tylko trapujol
Mlecziii jest offline  
stary 25-03-2006, 18:04   #726
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragon86
Zgadzam sie z Mr. M
nie ma co zazucac calego PA jednej osobie...
zreszta jeszcze nigdy nie widzialem zeby ktos mowil na szkodiego ze jest PA...
Zreszta nie tylko szkodi jest spoko wielu innych graczy tez, ale niestety nie maja juz spokoju na tym servie....
moze i nie slyszales. uzywam swojej sily tylko wtedy jezeli ktos naprawde mnie zdenerwuje. trudno mnie wyprowadzic z rownowagi

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maniek Master
Dlaczego mamy sie od****c od Szkodiego.Nawet nie ma 72 lvl i takich skilli.Ciekawe dlaczegoSzkodi nie chcę podać name drugieo chara. Boi się że Padnie Oj Szkoda że Ten Serwer się pie***i przez takie osoby
bo szkodi nie update'owal profilu od prawie roku? :S

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mlecziii
Pats niemajol szas w otwartej walce wiec szukają swoih szas w trapowaniu ludzi I dlatego ta wojna sie wlecz bo US hcol wojny otwartej PATS tylko trapujol
taaa ;] bitwa na edron to pokazala. 1-2 dzin wojny tez
szkodi jest offline  
stary 25-03-2006, 19:42   #727
Wapivos
Użytkownik Forum

Lokacja: Kędzierzyn - Koźle

Stan: Na Emeryturze
Imię: Wapivos
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 85
Skille: 87/66
Poziom mag.: 19
Wapivos ma numer GG 6160558
Domyślny

@ jastr
Widze ze uwaznie czytasz forum
Bon~ Corlic i inni glupio wpadli ale z takimi numerami trzeba sie liczyc. Nie wiem jak to dokladnie wygladalo ale to mi wyglada na kolejnego "zyczliwego inaczej" w Unb~.

Co do "rewolucji" na galanie to... Przykro mi to mowic ale... Demi polecam Keltere.
Wapivos jest offline  
stary 25-03-2006, 19:57   #728
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006

Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
moze i nie slyszales. uzywam swojej sily tylko wtedy jezeli ktos naprawde mnie zdenerwuje. trudno mnie wyprowadzic z rownowagi

bo szkodi nie update'owal profilu od prawie roku? :S

taaa ;] bitwa na edron to pokazala. 1-2 dzin wojny tez
A US wygrało na pustyni.... Nie wiem co teraz myśleć ale największe PA to była Vzla Keekz i Kardear a po wojnie zostaną tylko Keekz i kardear a może Konda zakaże im też PAować jak Venezueli więc może będzie lepiej po wojnie jak wygrają pats?? (osobiście wolałbym US ale tam jest Vzla)
Pawio jest offline  
stary 25-03-2006, 21:35   #729
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Dumny

apropo bana corlica i calej reszty... no coz niektorzy patsi znaja pewnego GMa z rla

ten pan oc walnal taki dlugi post o sharingu@ o niektorych rzeczach sie po prostu wie.. do tego doloz np opcje c) zna sie obu ownerow? bazd wiecej niz 2

a to ze lady na bocie trenila i sharuje to kazdy czlowiek w temacie dobrze wie
stary 25-03-2006, 21:57   #730
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
apropo bana corlica i calej reszty... no coz niektorzy patsi znaja pewnego GMa z rla

ten pan oc walnal taki dlugi post o sharingu@ o niektorych rzeczach sie po prostu wie.. do tego doloz np opcje c) zna sie obu ownerow? bazd wiecej niz 2

a to ze lady na bocie trenila i sharuje to kazdy czlowiek w temacie dobrze wie
O to ciekawe - ciekawe dlaczego wczesniej Jejihev nie zostal zbanowany ten rok temu bo Patriotsi znali owego GMa

Co do sharingu to sie wie jak napisales o tym ze ktos sharuje lub nie. Slodziutka gralo 3 osoby i ja to wiem bo z nimi rozmawialem (jednego z nich znam z rl). Co do macro to ile razy byla afk na dachach w ab dobre nascie miechow temu? Wszyscy ktorzy wtdy grali to wiedza ;]
szkodi jest offline  
stary 25-03-2006, 22:06   #731
Mlecziii
Użytkownik Forum

Mlecziii's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2006

Dumny

Przynajmiej sie przyznajesz szkodi . Ale to znaczy ze US sol odwas silniejszi

Ostatnio edytowany przez Mlecziii - 25-03-2006 o 22:09.
Mlecziii jest offline  
stary 25-03-2006, 22:50   #732
Mr. M
Użytkownik Forum

Mr. M's Avatar

Lokacja: Zielona Góra

Pergamin

Cytuj:
O to ciekawe - ciekawe dlaczego wczesniej Jejihev nie zostal zbanowany ten rok temu bo Patriotsi znali owego GMa

Co do sharingu to sie wie jak napisales o tym ze ktos sharuje lub nie. Slodziutka gralo 3 osoby i ja to wiem bo z nimi rozmawialem (jednego z nich znam z rl). Co do macro to ile razy byla afk na dachach w ab dobre nascie miechow temu? Wszyscy ktorzy wtdy grali to wiedza ;]
hm, taka prawda, mozliwe, że konda zna jakiegos GM, mozliwe bo on mi najbardziej pasuje do tej osoby, 2 osoba pasujaca mi do tej opcji jest Veccia, a 3 hm, może LAdy Jah (niemcy sporo gmow, a w szweci nie ma gm chyba(przypuszczam)), 4 osoba to Lysh Eldus(kolo chba krotko gra, a ma wtyczki u kondy (loda mu robi , konda pewnie podlizuje sie jemu i chyba on jest tym rl friendem gma)), każda hlvla osoboa z galany byla/jest pa pozdro Jejihev

Ostatnio edytowany przez Mr. M - 25-03-2006 o 22:55.
Mr. M jest offline  
stary 26-03-2006, 00:03   #733
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mlecziii
Przynajmiej sie przyznajesz szkodi . Ale to znaczy ze US sol odwas silniejszi

mmm. do czego sie przyznaje to raz. a dwa to pokazali i ciagle pokazuja jacy sa od "nas" silniejszi
szkodi jest offline  
stary 26-03-2006, 00:16   #734
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Gildia: HS
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
mmm. do czego sie przyznaje to raz. a dwa to pokazali i ciagle pokazuja jacy sa od "nas" silniejszi
Szkodi nie chce sie klocic ale to wy nie wyszliscie 2 albo 3 razy pod rzad na open battle....
thewojtek jest offline  
stary 26-03-2006, 01:02   #735
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mr. M
hm, taka prawda, mozliwe, że konda zna jakiegos GM, mozliwe bo on mi najbardziej pasuje do tej osoby, 2 osoba pasujaca mi do tej opcji jest Veccia, a 3 hm, może LAdy Jah (niemcy sporo gmow, a w szweci nie ma gm chyba(przypuszczam)), 4 osoba to Lysh Eldus(kolo chba krotko gra, a ma wtyczki u kondy (loda mu robi , konda pewnie podlizuje sie jemu i chyba on jest tym rl friendem gma)), każda hlvla osoboa z galany byla/jest pa pozdro Jejihev
nie obrazaj ludzi ktorych nie znasz tylko daltego ze im zazdroscisz, akurat nie mialem na mysli ani kondy, ani zadnego innego high lev z pats.

szkodi@ wiem ze co najmniej 2 osoby znaja GMa z rla z patsow.. ale nie chodzi mi o to ze ktos powiedzial "zbanuj corlica" i corlic dostal bana.. tylko o to ze zostali zbanowani za cos co bylo dawno temu(anii~) wiec czemu ban dopiero teraz? a do tego poczytaj forum na galanie, wyglada na to ze Tharrin sugeruej podobna opcje, chociarz on raczej pisze o tym ze tibia cam to nie dowod itp
stary 26-03-2006, 01:03   #736
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek
Szkodi nie chce sie klocic ale to wy nie wyszliscie 2 albo 3 razy pod rzad na open battle....

co jak co - liczy sie efekt... a ten jest przynajmniej oszalamiajacy.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
nie obrazaj ludzi ktorych nie znasz tylko daltego ze im zazdroscisz, akurat nie mialem na mysli ani kondy, ani zadnego innego high lev z pats.

szkodi@ wiem ze co najmniej 2 osoby znaja GMa z rla z patsow.. ale nie chodzi mi o to ze ktos powiedzial "zbanuj corlica" i corlic dostal bana.. tylko o to ze zostali zbanowani za cos co bylo dawno temu(anii~) wiec czemu ban dopiero teraz? a do tego poczytaj forum na galanie, wyglada na to ze Tharrin sugeruej podobna opcje, chociarz on raczej pisze o tym ze tibia cam to nie dowod itp
moze on tego tak nie ujal - ja dokaldnie nie wiem gdzie corlic zostal zlapany na tym macro. jezeli z anni to ciesze sie ze wreszcie GMowie staraja sie dzialac i banuja za to. Co do znajomosci GMow z Pats - nie wiem nic o tym, ale wierze w to ze GMowie nie sa na tyle glupi, aby bawic sie w ten sposob cudzym kosztem.

Ostatnio edytowany przez szkodi - 26-03-2006 o 01:14.
szkodi jest offline  
stary 26-03-2006, 03:04   #737
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Zasady Tibii glosza, ze GM NIGDY nie moze opierac sie na dowodzie w postaci filmu TibiCam. Nie wiem czy to jest przestrzegane ale raczej tak.
Rybzor jest offline  
stary 26-03-2006, 10:55   #738
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
Domyślny

Przegladalem se dzis tibia.com
i zobaczylem dosc ciekawy temat "Paid from War" napisany przez Grudging
Ztego wynika ze ojciec Zaxhue nie ma hunta a zax moze grac nadal
czyzby patsi sie zaczeli wstydzic za to ze mieli zamiar huntowac tak pokojawa osobe?? qw kazdym badz razie ciesze sie ze tak sie stalo
Dragon86 jest offline  
stary 26-03-2006, 11:08   #739
Xavery
Użytkownik Forum

Xavery's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica

Profesja: Knight
Świat: Premia
Domyślny

Oj Szkodi, Szkodi jak zawsze wzbudzasz kontrowersje xD
Ci ktorzy zarzucaja mu zdrade to chyba pomylili pojecia. Zdrada mozna by nazwac to, jakby Szkodi walczyl przeciwko Pats~, jako ze trzymal z nimi od dawna ( btw szkoda ze z NEbula nie wyszlo )
CO do Slodziutkiej to uzywala bota do treningu, wiem bo sam z nia trenilem kiedys ( ehhh...stare dobre czasy... )

3maj sie Szkodi, i nie daj sie tym nabkom .
Pozdro.
Xavery jest offline  
stary 26-03-2006, 12:22   #740
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

huh. Oczywiscie ludzie z Un~~ uzywali macro ale koledzy z patriots nie, nigdy Oni sa the best i potrafia traficz kazdego w pelnym pedzie z sd kiedy tylko chca Tylko o tym nikt juz nie mowi heh i licze sie z tym ze kolega Szkodi poda jakis argument, iz nie mam racji. Chyba ze stwierdzi ze nie warto wogule dyskutowac
sliver jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania