![]() |
#722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Ten topic do wszystkiego juz służył od opisu wojen na galanie poprzez różne przepychanki słowne teraz głópia gadka o acc sharingu botach makrech itp.
1, Z kąd wiesz że ktoś szaruje?? a) jesteś pierwszą osobą która gra tym charem b) jesteś x osobą która gra tym charem (gdzie x zmierza do nieskączoności w ciele liczb naturalnych). w przeciwnym wypadku to tylko insynuacje: bo ja wiem bo ktos kto go zna w rl powiedział albo o tym wszyscy wiedzą... więc lepiej jeśli nie spełniacie wersji a lub b po prostu nie wypowiadajcie się na ten temat. Co do makr i bootów też podobnie poza tym kto bynajmniej nie próbował zabawy z makrem, bootem nie uruchomił go nigdy no panowie tak z czystym sumieniem ??? podobnie z wojnami daje sobie lewą rękę sąsiada uciąć (swojej szkoda) że gdyby wpadł GM z niezawodnym wykrywaczem bootów uhających i atomatycznych SD na pole bitwy to około 80-90 % walczących miało by miesięcznego bana bo taka jest prawda podobnie ze skilami albo masz szajskie skile (50 lvl i 70/70) ale grasz fair albo masz boota i skile 80&up/80&up lvl 30-40 (oczywiście są wyjątki od regóły które zresztą potwierdzają regółę ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#724 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() dzisiaj w carlin sir imp kardear i keekz'lorenzo ubili jakiegos 57 chyba knighta trzymal sie dlugo ale musial pasc nie mial innego wyjscia zwlaszcza ze byl trapniety :/ nie znalem typa ale mi sie go szkoda zrobilo bo mam kumpla 50 najta i keekz tez na niego polowal
#725 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
|
![]() Pats niemajol szas w otwartej walce wiec szukają swoih szas w trapowaniu ludzi
![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#727 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ jastr
Widze ze uwaznie czytasz forum ![]() Bon~ Corlic i inni glupio wpadli ale z takimi numerami trzeba sie liczyc. Nie wiem jak to dokladnie wygladalo ale to mi wyglada na kolejnego "zyczliwego inaczej" w Unb~. Co do "rewolucji" na galanie to... Przykro mi to mowic ale... Demi polecam Keltere. |
![]() |
![]() |
#728 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#729 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() apropo bana corlica i calej reszty... no coz niektorzy patsi znaja pewnego GMa z rla
![]() ten pan oc walnal taki dlugi post o sharingu@ o niektorych rzeczach sie po prostu wie.. do tego doloz np opcje c) zna sie obu ownerow? bazd wiecej niz 2 ![]() a to ze lady na bocie trenila i sharuje to kazdy czlowiek w temacie dobrze wie ![]()
#730 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Co do sharingu to sie wie jak napisales o tym ze ktos sharuje lub nie. Slodziutka gralo 3 osoby i ja to wiem bo z nimi rozmawialem (jednego z nich znam z rl). Co do macro to ile razy byla afk na dachach w ab dobre nascie miechow temu? Wszyscy ktorzy wtdy grali to wiedza ;] |
|
![]() |
![]() |
#731 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
|
![]() Przynajmiej sie przyznajesz szkodi
![]() Ostatnio edytowany przez Mlecziii - 25-03-2006 o 22:09. |
![]() |
![]() |
#732 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
HAIL PL ![]() Ostatnio edytowany przez Mr. M - 25-03-2006 o 22:55. |
|
![]() |
![]() |
#733 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
mmm. do czego sie przyznaje to raz. a dwa to pokazali i ciagle pokazuja jacy sa od "nas" silniejszi |
|
![]() |
![]() |
#734 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#735 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() Cytuj:
szkodi@ wiem ze co najmniej 2 osoby znaja GMa z rla z patsow.. ale nie chodzi mi o to ze ktos powiedzial "zbanuj corlica" i corlic dostal bana.. tylko o to ze zostali zbanowani za cos co bylo dawno temu(anii~) wiec czemu ban dopiero teraz? a do tego poczytaj forum na galanie, wyglada na to ze Tharrin sugeruej podobna opcje, chociarz on raczej pisze o tym ze tibia cam to nie dowod itp
![]() |
#736 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
co jak co - liczy sie efekt... a ten jest przynajmniej oszalamiajacy. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez szkodi - 26-03-2006 o 01:14. |
||
![]() |
![]() |
#738 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na emeryturze
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() Przegladalem se dzis tibia.com
![]() i zobaczylem dosc ciekawy temat "Paid from War" napisany przez Grudging Ztego wynika ze ojciec Zaxhue nie ma hunta a zax moze grac nadal ![]() czyzby patsi sie zaczeli wstydzic za to ze mieli zamiar huntowac tak pokojawa osobe?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() Oj Szkodi, Szkodi jak zawsze wzbudzasz kontrowersje xD
Ci ktorzy zarzucaja mu zdrade to chyba pomylili pojecia. Zdrada mozna by nazwac to, jakby Szkodi walczyl przeciwko Pats~, jako ze trzymal z nimi od dawna ( btw szkoda ze z NEbula nie wyszlo ![]() CO do Slodziutkiej to uzywala bota do treningu, wiem bo sam z nia trenilem kiedys ( ehhh...stare dobre czasy... ) 3maj sie Szkodi, i nie daj sie tym nabkom . Pozdro. |
![]() |
![]() |
#740 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() huh. Oczywiscie ludzie z Un~~ uzywali macro ale koledzy z patriots nie, nigdy
![]() ![]() ![]() |
![]() |