|
|
#722 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
oen mial zamiar dobic 150 lvl i przestac grac, pisal zreszta posta ze skonczyl z ta gra juz...
a co do lovize to kiedys slyszalem pogloski ze dostal bana czy nawet delete i przestal grac...
|
|
#724 |
|
Użytkownik Forum
|
no widac, widac... strata czasu ze tak powiem
![]() dlatego napisalem ze co do lovize to plotka ![]()
|
|
#725 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
#726 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na emeryturze
Imię: Tyb
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 56
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 6
|
Jastr hacked?
|
|
#727 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
|
ehh Dobrywieczór i dobranoc dzisiaj definitywnie zakończyłem grę w tibie. Pomogło mi o dziwo ...PIWO. Wypiłem parę (przez duże P) i padłem a ze nie za ardzo wiedziałem co robiłem po raz kolejny postanowiłem skończyć z grą
i stało się w końcu odwarzyłem się na pkowanko hyhy oczywiście w moim stylu (czyli tak żeby nikt nie padł) w ankh pod depo latałem latałem (no i zginęło mi sie parę razy) chociaż za 1 razem było najfajniej ale toxo wpadł i popsuł mi zabawe (nieładnie z jego strony) a biło mnie chyba 3 drutów/sorców powyżej 30 lvla i knight chyba 43 lvl. No cuż Tibia to pożeracz czasu jeśli nie masz powyżej 3h dziennie wolnych na grę to zapomnij (a tak sie składa że teraz pracuję i nie mam) Pozdro dla wszystkich przyjaciół Robal- odszedłeś już dawno i dobrze Oraf- przykro mi ale w kolejnej gildi nie będę :/ Ciemny sniper- 3maj się i lvl up Ametystowy- hyhy sprzedawaj sprzedawaj te bułki nie bój sie deviladona (swoją drogą szkoda że go online nie było zapewnił bym mu szybki tp do temple) Heres~~ programuj programuj szkoda że już nie pogadamy sobie. Jeśli grałem to grałem dla nich bo właśnie po to się gra w Tibie nie dla siebie ale dla przyjaciół. Jak by ktoś miał jakąś prośbę to walcie jak w dym chara mogę wypożyczać na pkowania (ma jeszcze 40 lvl i jakiś tam mlvl nawet nie pamietam ale okolo 40-44 więc jak ktoś ma trochę run i chce kogoś ubić (char ma pacca jeszcze 42 dni i większość czarów wykupionych) msg na pw. Cya friendsOver and out signed Jastr8 a Ogame RULEZZZZZ ![]() |
|
|
|
|
#730 |
|
Guest
|
Szukam Dużej Ekipy Na Orc Fortress Quest 40 + lvl . Nagroda : Knight Axe , Fire Sword , Knight Armor , Najlepiej dużo magow , Palków i knightów z ponad 40 + lvl .
|
|
|
#731 |
|
Użytkownik Forum
|
od miesiaca nie robie
i nie mam juz zamiaru...chyba ze ktos chetny? oddam 130 ek za free! ok, joke ![]()
|
|
#732 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
#733 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
taa bylem tam widzialem to ... zdechles bo nie potrzebnie zaatakowales tych ludzi z rsem na pierwszy "rzut oka" bylo widac ze maja protekcje
|
|
|
|
|
#734 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
|
Cytuj:
po drugie ale z ciebie ainsztain (pisownia zamierzona) dzięki że mi to powiedziałeś-.- nie pkuje się pod depo w ankh!!! jeśli się nie chce paść. Ten xazie czy siakoś tak to noob char xisso i wiedziałem to. Ja chciałem paść masz to czy trzeba ci jakoś to inaczej zakomunikować??? Gdybym chciał pkować poszedłbym do tarpit tombu poziom 2 z 2 fe (tam zawsze drut/mag lvl 30-40) i bym sobie poubijał nieźle zarobił ale tak naprawdę ja chciałem odejść i przed końcem się trochę pobawić (zabiłem chyba 2 osoby bo na afku były) wiem wiem zachowanie godne pożałowania sam odszedł i psuje zabawę innym :/ niestety alkochol connecting people poza tym serio jeśli ktoś nie był na afku to ja po prostu bym go nie ubił!!! co tam fe padły szybko wogóle ankh jest chyba najgorszym miastem do pkowania bo wszędzie jest pz fajnie się tak chodzi kiedy nie martwisz sie o chara masz wszystko w d... hyhy czad wtedy dopiero zrozumiałem czemu czasami hlvle się bujają (pkują) i czemu hwl bawi się tak dobrze przy wojnach fajnie jest podejść do tej gry z ogromnym dystansem nie myśląc o tym że ded to ileś tam k expa w plecy że coś spadnie drugi(czy może 3 ) mój ded był zajedwabisty hyhy przyleciało 3 ludzi z hwl w tym 2 msów i chyba pallek/knight i dawaj buehehe nie chcieli na mnie run marnować i sumonowali po bersercu huehue a ja walilem z sd w jednego z msow z 2 bp sd zostalo mi chyba z 13 jak padlem to byla jazda poszedl bp uh/ i 3 bp mfow zebym za pierwszy razem zauwazyl toxo to bym sie dluzej pobawil mialem 5bp mfow i jeszcze uhy ale po prostu nie zauwazylem jak sie zjawil. Pk to nie jest part of the game pk is the game hyhy. The end |
|
|
|
|
|
#735 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
#736 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny gracz
|
Widać że modek wpadł .Tylko czego Rumcio niema bana???
|
|
#737 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
lol spoko nie goraczkuj sie tak jastir... wiem wiem juz przyzwyczailes nas do szczegolowego opisu nawet krajobrazu wokolo jak dziecia, ale to wydarzenia z galany a nie temat co jastir mial w bp kto go gonil i ile bp manasow mu poszlo
![]() cya i powodzenia w rl life |
|
|
|
|
#738 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
|
napisal co i jak bo nie kazdy to widzial. i dobrze zrobil. fajna zabawa musiala byc ale szkoda ze nie wolales cos na tym zarobic xD zawsze to dodaje smaczku no nic your choice gl irl
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me! |
|
|
|
|
#739 |
|
Użytkownik Forum
|
oj jest co robic na tym lvl... bo juz nie trzeba nonstop expic nie jest tak monotonnie... ale mi sie poprostu NIE CHCE
![]()
|
|
#740 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny gracz
|
Niewiem czy to już było ale dam padł Steve Ens