![]() |
#7421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Taa Neville lepszy od tych wszystkich grajków mimo swego wieku, taaa, oczywiście
![]() Bosingwa na pierwszym miejscu? Śmiech. Malouda w pierwszej czwórce? Śmiech... Mikel? Jest niezły, z meczu na mecz coraz lepszy, nabieram do niego szacunku, ale zdecydowanie powinien tam znależć się Essien, mimo swojej kontuzji, bo gdy gra, to lepszego nie ma.
|
![]() |
#7422 | |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
Sagna Arbeola Neville Z kim Bosingwa jest w tej czwórce? Neville już nie te lata, Arbeloa mnie zupełnie nie przekonuje a Sagna to 'dla mnie' średniak który w sparingach próbuje łamać nogi. Więc akurat w tej czwórce Jose jak nic =P Malouda to już jaja jakieś, słabiutki jest, nie to co prezentował w Lyonie. Mikel też mnie zaczał przekonywać, mimo to Essien i nikt inny. ____________________ A odemnie to tak; Gerrard, Lampard, Fabregas to trójka tak fenomenalnych zawodników że ciężko mi powiedzieć który jest lepsi, tym bardziej że każdy z nich prezentuje kapitalny poziom, i wiem na co ich stać. No i na koniec... Gdzie Joe Cole? \ \edit@ ano sorry xD
Wy macie historię, my ją tworzymy// Ostatnio edytowany przez Maggic - 16-02-2009 o 14:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7423 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jest:
Ronaldo Cole Benayoun Eboue
![]() |
#7425 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Mózgi, to tylko Manchester/Chelsea/Liverpool/yoh, a wy coś o Messim pierdolicie >_<
@Edit Mikela pomyliłem z Essienem, mój błąd. @Down Nie, ani jeden nie gra dla arsenalu :/ Co do Giggsa, to chciałbym ci przypomnieć, że jest w wspaniałej formie, nieważne czy gra na skrzydle (oby nie na prawym!!!), czy w środku, jego podania są wręcz genialne, gra bardzo mądrze. To mój ranking, wybierz sam podstawową jedenastkę wybranych drużyn i też ich sobie poustawiaj, co za problem. Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 16-02-2009 o 15:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7426 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Wkoncu obaj sa czarni co nie?
A co do Giggsa na 1 miejscu to chce ci przypomniec ze mamy 2009 a nie 1999
![]() |
![]() |
![]() |
#7427 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Akurat z Giggsem to się zgodze, ciągle kawał solidnego świetnego zawodnika jakich mało.
![]() |
#7428 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Edit Wy wszyscy i tak geje jesteście, nawet nikt mi "sto lat" nie zaśpiewa (napisze?) na forum... ;_( @Down Artic, uno, dos, tres xD Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 16-02-2009 o 20:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7429 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]()
![]() |
#7431 |
Użytkownik Forum
|
![]() Barca popadła w kryzys \o/ do finału lm się wygrzebią
![]()
![]() |
![]() |
#7433 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sytuacja na Emirates
Fakt, Heaton (tak, ten z Manchesteru United!) prezentuje się znakomicie, czego on dzisiaj nie wyprawia! ;> http://www.kanonierzy.com/shownews_i...lepszych.shtml GRATULUJE SAMOOCENY XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#7434 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Cytuj:
YEAH! CARDIFF POKONANE?! CZY TAK?! PRAWIE TAK! WYCHODZIMY WSZYSCY NA ULICE NASZYCH MIAST BY ŚWIĘTOWAĆ GLORIĘ ARSENALU! THE GUUNERS WRACAJĄ! @up: Co do linku to oczywiście Bendtner to czołowy zawodnik na angielskich boiskach. Nie ma co mu się dziwić, że wysoko się chłopak ceni. Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 16-02-2009 o 22:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7435 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wypada się śmiać w sytuacji, gdy Arsenal gra w tym spotkaniu atrakcyjniej niż United przez cały sezon.
Cytuj:
![]() |
![]() |
#7436 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
@up: Poprzedni sezon Carlitosa również uwzględniłeś, nie? Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 16-02-2009 o 22:09. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7437 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Oceniam to, co sobą prezentują w tym sezonie. Tevez statystycznie gorszy, a skoro on jest zaliczany do czołówki świata, a Bendtner jest lepszy, to ma prawo tak o sobie mówić.
Cytuj:
![]() |
![]() |
#7438 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Edit Do tego dodać fakt, że czwarty (chociaż tu można się wachać czy nie niższy) bramkarz Manchesteru United jest bohaterem meczu, w którym gra Arsenal, to serio, masz podstawy, żeby się unosić. @Edit 2 Cytuj:
@Edit 3 Yoh, jeszcze raz powiesz, że Ronaldo, albo nawet Gerrard to "diver", TO CI BĘDĘ ZAWSZE PRZYPOMINAŁ AKCJĘ EDŁARDO! @Edit 4 10:12goonerjay09:why are MANURE fans watching the ARSENAL cause their team is fucking BORING!!!!!!!!! Wrzuć na luz... Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 16-02-2009 o 22:28. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7439 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Bendter podstawowy, rotfl. Od początku śmiesznie gadasz, ale teraz rozbawiłeś mnie praktycznie do łez swoją ignorancją.
Cytuj:
Cytuj:
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 16-02-2009 o 22:25. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7440 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Dobra, panowie i panie. Teraz już spadam na ulicę świętować chwalebne zwycięstwo Arsenalu. Koledzy już czekają w klubowych koszulkach, właśnie kończą wycinać konfetti, serpentyny już gotowe i pozostaje nam czekać tylko do końcowego gwizdka. Trzymajcie się wszyscy, ja tymczasem spadam po szampany. Już dawno Arsenal nikogo tak nie zmiażdżył. 2:0 do 70. minuty. To nie może pozostać bez echa. Tak jak Joh już wspomniał "ARSENAL ARE BACK"!!! I tym optymistycznym akcentem się z Wami pożegnam. Pa :* @edit: O KURWA 3:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! NIE WRACAM NA NOC DO DOMU!!!!! IMPREZA CAŁĄ NOC!!!!!!!!!!! YEAHHHHHHHHHHHHHH! Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 16-02-2009 o 22:24. |
||
![]() |
![]() |