![]() |
#7441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Ka sia czek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Fighters
Świat: Celesta
Poziom: 77
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() ![]() @Ruri Rotfl jaki bulwers ^^ @topic Gratz advencow lootow i innego shietu ;] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#7443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() @up
I hope you die and loss it ![]() Pozdro.
![]() |
#7444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Koszalin
Imię: Sir Vuferix
Profesja: Knight
Poziom: 22
Skille: 72/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Look na miejsce amuletu -.- i na skille
![]() ![]() Zbieram na nowego Aol-a potrzebne 35 k ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() na 15 lvlu aol, glupota.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7447 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Imię: Elder'wiesiu
Profesja: Druid
Poziom: 40
Skille: 14/22
Poziom mag.: 43
|
![]() Of quest
![]() Dzieki yoozek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7448 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Komar waleczny
Po prostu gratz ... niektorzy pamietaj jeszcze jego "akcje" na banshe ... po niefortunej smierci Thristena postanowil przywlaszczyc sobie zawartosc zwlok ! Pozniej w wyjatkowym tepie wyciagnal b robe z banshe i niechcial sie przyznac ... mimo ze w ciele ja widzialem :> A dzis ? siedze sobie spokojnie na bk czekam na resp. Przybiega szybciutko nasz kochany h-lvl co to mysli ze jest pr0... grzecznie pisze jeszcze 13 bp mf 13:21 Ka sia czek: jeszcze 13 bp 13:21 Ka sia czek: ;p 13:22 Ka sia czek: moge msgnac jak skoncze ;> 13:22 Komar waleczny: Ja sie nigdzie nie wybieram ,chwilowo. Zabilem bk ... w ktorego on przywalil z exori i explo ... po czym ukradl loot ![]() minelo troche czasu i znow nasze Komary (liczba mnoga ze wzgledu na share [ nie niema dowodow sa domysly i insunuacje ;]]) przylazly pownerwiac biednego Kaczka ![]() 14:50 Ka sia czek: ... 14:50 Ka sia czek: Znow bedziesz lal tego BK co ja i podpieprzysz loot ? 14:51 You see Komar waleczny (Level 162). He is an elite knight. He is Mortal of the Survival. 14:51 Ka sia czek: co ? ![]() 14:52 Ka sia czek: exura ""Almost like UH ![]() 14:52 Komar waleczny: exura I tak sobie siedzi i czeka ... co by znow podpieprzyc loot ... Zawsze wydawalo mi sie ze wysoki lvl do czegos zobowiazuje ... I tu jest przewaga innych gier mmorpg ... tam h lvl niebija stowrkow na ktore hunca low lvl ... bo niemaja za nie expa i loota ... i ogolnie duzo by tlumaczyc :|. Dla Komara po prostu brawo ... jest to narazie najwiekszy n00b 150+ jakiego zdazylo mi sie spotkac ... A teraz masa newbow zakochanych w H-Lvlu niech zbluzga mnie od n00bow ![]() Macie ss z ucieczki komara z cialem ![]() Ostatnio edytowany przez Ka sia czek - 11-06-2006 o 15:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7449 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Dark Saian
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 202
Skille: 108
Poziom mag.: 26
|
![]() @Thristen Gratz
![]() A tu cos nowego do kolekcji ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7450 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2006
Poziom: 143
|
![]() @ kasiaczek
hahaha sramy na ciebie xD piszczysz jak male dziecko ![]() Adv :S ![]() @down Jaka ciota zenada plakac mi sie chce. Sam szukasz zaczepki a potem piszczysz w jakichs benzsesownych postach , skoro przeszkadza ci nonpvp to wyjazd nikt nie piszczy tylko ty zawsze OMFG "hlvcem nobem" ot ubbra znalazl mi sie wielki mistrz Huash Huash (newbie !)
I taki tego finał w tym momencie ![]() Ostatnio edytowany przez Rurito - 11-06-2006 o 16:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7451 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Saian gratz !!
Mialem to ... pierwsza na celescie ... pozbylem sie w glupi sposob ;] a teraz mi Yoozek :* mowil ze typ chcial 300k albo mms dac za to :O =] A tutaj SS (moj byly uh majker ![]() ![]() A teraz ciag dalszy przygod z h-lvl n00bem ![]() 15:12 Komar waleczny: haha ![]() No i to by bylo na tyle ... coz zrobic ... trzeba z nimi zyc ... Gdyby to bylo pvp to juz na banshe by padl ... bo by go Thristen pewnie dojechal za runy ... I ogolnie byl by jechany za takie zachowanie ... A tutaj ? moge go cmoknac ![]() ![]() Na cale szczescie jest tu masa ludzi ktorzy sa normalni =]. PS. Bez komentow zmien server .... niemam na to czasu ... 80 lvl bilem kolo roku ![]() ![]() Ruri jesli chcesz na mnie nasrac wraz z komarem ... droga wolna ... Wrocław Łukasinskigo 15b/46 Zapraszam Do piatku jestem ... pozniej wyjezdzam niema mnie pod tym adresem 3 miesiace ... na poczatku pazdziernika bede ... Jesli za daleko podaj laskawie swoje dane specialnie po powrocie przyjade do ciebie zebys mogl mi "nasrac" -.- PS. Bez komentow typu "niemieszaj tibi z rl`em" "Ale kozaka strugasz" itp ... nic z tych zeczy ... ale nikt mi srac na glowe szczegolnie taki ktos -.- Ostatnio edytowany przez Ka sia czek - 11-06-2006 o 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7452 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2005
![]() |
![]() Fajne zdjęcia, ogólnie temat byłby fajny gdyby nie te wasze cotygodniowe kłótnie.
@Kasiaczek: "byl by, niemam, przydalo by, nienazekam (tutaj się roześmiałem)" - http://so.pwn.pl Aaa i jeszcze jedno. "Gdyby to bylo pvp..." - padłem ze śmiechu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7453 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wszystkie wymienione przez ciebie bledy to brak spacji ... nie wszystkim dziala jak nalezy
![]() Gdyby to bylo pvp ... to niemialo byc zabawne ... to niemialo oznaczac ze bym go zabil czy ze bym probowal ![]() To po prostu mialo oznaczac ze z takim zachowaniem niezrobil by nawet 100 lvl`a ... Golym okiem widac ze na pvp jest o wiele mniej n00bow ... wiec STFU =]. Co do klotni ? jakich klotni ? ja sie niekloce chcialem tylko pokazac jaki n00bek z komara nic wiecej. Niemam zamiaru sie z nikim klocic ... pozatym daje SS ... wiec nierozumiem ? temat z SS`ami i ja DAJE SS`y ... co z tego ze dodatkowo dodaje do nich tresc ? wiec again STFU |
![]() |
![]() |
![]() |
#7454 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Z jaskółczej 27
Imię: Rere Crosnaf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: International
Świat: Fortera
Poziom: 100
Skille: 86/63
Poziom mag.: 19
|
![]() @Thristen nice 100 dista >.> gz
@Saian fajna tiara,u nas tego za duzo nie ma :| @topic gratz all itp itd...
"Gdy mam dyszke,kazdy problem prysnie..." Screeny od Bezela 16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza 20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7455 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Warszawa (Gdańsk)
Imię: Slodziutka Tigerka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tormentors
Poziom: 111
Skille: 19/26
Poziom mag.: 74
|
![]() Gratz Tristenku
![]() ![]() ![]() Żeby nie było że bez ss coś tam starego odgrzebałam ![]()
Name : Slodziutka Tigerka Profesion : Master Sorcerer ![]() World : Celesta Level : 111 Magic Level : 84 ![]() You see yourself. You are a master sorcerer. You are Love Angel of the Tormentors (Love Toy). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7456 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() ![]() @Up Jakby było pvp to byś miał dawno rooka za mowe ![]() @Tigerka: Fajne Ue ![]() ![]() <edit> Nad oknem rozmowy, widać napis że ktoś się zalogował...Jak to zrobiłaś?? @Saian Fri Itans ![]() @Yoozek Jesteś jedyną osobą, ktorej nie widziałem się kłócącej na tym forum...Jeżeli się myle to link do twójej kłótni plx ![]() ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 11-06-2006 o 17:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7457 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2006
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7458 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
Może chodziło mu o combo? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7459 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Diabelski Druid
Profesja: Elder Druid
Poziom: 47
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() jak zwykle ja tego 50 lvl nie dobije w zyciu daje advanca znów 49 lvla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://img126.imageshack.us/img126/6...mmmmmmm3lg.jpg Ostatnio edytowany przez Diabelski Druid - 11-06-2006 o 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7460 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Łódź
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Memento Mori
Świat: Aldora/Celesta
|
![]() @Silver Kay
Naprawde, nie wiem czy inni też to zauważyli , ale według mnie "Dragony" się polepszyły... Ostanio byłem na smoczku swoim druidekiem prawie każdy hit to był 160+ , a przed updatem to taki hit był co 4-5. Może się myle , jeśli tak to przepraszam.... Sir Macq, pozdro! |
![]() |
![]() |