![]() |
#7464 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: W pokoju
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thora Ravox
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Chill Out
Świat: Nerana
Poziom: xx
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Kozak xD i wbilem w koncu 2 raz ten posrany 61 ; p
![]()
Tobie przyjacielu mówię dzisiaj salut, proszę Cię o to, byś ochraniać mnie mógł, proszę o to byś był, by nie brakło Ci sił nie dam rady podziękować, chodź bym wiecznie żył. http://www.lastfm.pl/user/Leonosik ![]() Ostatnio edytowany przez Leonosik - 20-12-2007 o 08:33. |
![]() |
![]() |
#7465 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Hail ?;>
PS! Nie daje mojego wygladu tibii! ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Scartex - 20-12-2007 o 13:45. |
|
![]() |
![]() |
#7466 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#7467 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() @ up
wyjdz kretynie @Scartex Moze pochwal sie jak ty jej kasujesz listy, wpieprzasz sie na respa i zachowujesz sie jak male dziecko? zal mi ciebie lamusie |
![]() |
![]() |
#7468 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() 14:03 Yzin Fael [51]: a palowi bo abdejcie wycofajo robienie rune 22:29 Yzin Fael [52]: nadzialem sie na wejwa i prawie ded na miejscu |
![]() |
![]() |
#7469 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak Scartex hail za*******anie ludziom hajsu : ] Ty wstawiasz screeny na forum, że ktoś podmienił liścik lub coś w tym stylu a unikasz oddania hajsu : ]
#7470 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Avar, czemu nie kupisz sobie np Crown Armora zamiast Blue Robe? Dla knighta raczej lepsze :<
#7471 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I na nim zostalo cale moje eq kasa itd... z Ava A to eq które noszę teraz jest kolegi pozatym b robe jest lekki ![]() ![]() Pozdro ;o
![]() 14:03 Yzin Fael [51]: a palowi bo abdejcie wycofajo robienie rune 22:29 Yzin Fael [52]: nadzialem sie na wejwa i prawie ded na miejscu |
|
![]() |
![]() |
#7472 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2007
Lokacja: Hell
Imię: Frightening Wraith
Profesja: Elite Knight
Poziom: 125
Skille: 89/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Scartex, robaku... zmuszasz mnie brutalnie do wypowiedzenia sie na tym forum. Ale jednoczesnie dbasz o moja popularnosc, za co ci dziekuje ;] Widze, ze szczycisz sie moim listem na forum bo jest tam twoj nick napisany osobiscie przeze mnie. Niezwykly zaszczyt dla tak marnej istoty, nie da sie ukryc. Coz, szkoda ze default ma tak mala pojemnosc i juz nie mam twojego zalosnego "leave" ani tez juz niestety priva z twoim kumplem, ktory mnie prosil zebym zwolnila dla ciebie tower (nie powiem kto, bo akurat do niego nic nie mam, poza tym ze sie zadaje z taka glista). I naprawde myslales, ze wyjde z tower po tym jak wczoraj mi sie bezczelnie wpakowales? Pomijajac sytuacje z bodajze miesiaca wstecz. Jesli myslisz, ze teraz spotykajac cie na jakimkolwiek expowisku stamtad wyjde i bedziesz czul sie bezkarny... to lepiej nie mysl juz w ogole bo najwidoczniej nie jest to twoja mocna strona ;]
#7473 |
Guest
|
![]() Hiho.
![]() ![]() Dziękuje Szczególnie Za Grę : - Nervarien - Thorian Pall - Bodzio'Szajs - Norvill - Shareza - Ethanamoz Lothardan - Hardyzz Skilz - Decard - Moon Ark - Ferax Urza - Sir Kurtz ![]() ( Sorki jeśli kogoś pominołem ) Życzę Wszystkim Wesołych Świąt ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
#7474 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Zgierz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Auxerius
Dobrze Ci tak ![]() Trzeba bylo nie botowac... @gz all ![]() Pozdrawiam, Baruteq |
![]() |
![]() |
#7475 |
Guest
|
![]() co to ma do tego?
|
![]() |
#7476 |
Użytkownik Forum
|
![]() HHAHAHH Wkoncu dobrze Ci Tak Dziecko
![]() Wwalales mi sie na respa bez slowa ,wyzywales mnie itp .Ciesze sie ze kolejne dziecko neo own3d.Vomiro sie jebnal ziomek z rl wlasie sie dowiedzialem .Pzdr ![]()
#7477 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gin Botterze xD
#7478 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() Nie wiem jak można się cieszyć z czyjegoś hacka, ale cóż..
Ja osobiście współczuje A wracając do mnie to po raz bodajże 4ty jestem retired, ale teraz już naprawdę i wbijać będę tylko b. rzadko. Pozdro dla qmpli ;-) No i reszty też ![]() @down Non-pvp to non-pvp Jak Ci nie pasuje, to zmień serwer, easy?;o
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 20-12-2007 o 16:52. |
![]() |
![]() |
#7479 |
Guest
|
![]() Jak wam sie wydaje czy dobrym rozwiązaniem by było gdyby na Neranie i innych NonPvP zrobić raz w miesciącu "KILLING TIME" tzn raz w miesiącu wszystkie NonPvP są PVP...
Rozwiązało by to takie sprawy jak która gildia jest najlepsza czy np. zabić nooba który zapitolił nam loota. Jak wam sie wydaje co by mogło z tego być ... Ostatnio edytowany przez Shicu666 - 20-12-2007 o 16:51. |
![]() |
#7480 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Imię: Ardoix
Profesja: Elite Knight
Poziom: 25
Skille: 63/64
Poziom mag.: 4
|
![]() Tutaj cosik z wczoraj i z dzisiaj
![]() Lvl. ![]() Tutaj Mlv. [Wiem ze zalosny xD] ![]() Tutaj Dist. [74] ![]() I tu Next Lvl ;P ![]() !!Gz!! All Adv. |
![]() |