![]() |
#7462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2009
|
![]() Goratel jakiś ty cwany, szkoda że jak miałeś haka to cie kurwa na forum nie było widać, co płakałes ? a jak tam banik ? ogarnij się człowieku i przestań na tego dzieciaka najeżdża .
Jak żeś był w DD to kurwa na innych gadałeś, obrażałeś a teraz?...szkda słów na Ciebie. NIe pamieętasz już jak sie kurwa cieszyłeś jak ubijałeś bosy ? z DD, jak to z szkoły sie zrywałes bo kurwa jakiś bo s się zrespił ? @Atahi ana Marcel nie pamiętasz jak krzyczałeś na Vt u DD jak to kurwa my z wami a wy nie chcecie na service brać jesteś taki sam jak Cones.... Po 2-gie z tego co wiem my/oni czyli DD nie chodzi na poi w 15 tylko robią sobie dla jaj poi service nie planowany i maja zabawę. To że ida sobie w 5-9 osób na poi to się nazywa hunt w team ...a, nie że się boją Ciebie/Marcela bo z tego co wiem oni tak z was szydzą na vt ze bania mała...to że idą pouc komuś kogo próbujesz trapnąć to sie zwie lojalność, koleżeństwo .... SS [IMG] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7463 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Recon
Poziom: 254
|
![]() aż mnie skurcz złapał ;/ kto zgadnie w co zgarnia 100k ;/
![]() |
![]() |
![]() |
#7464 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP.
W tylku czy w kroku? Che Che Czky. Wpierw bylo tak _/ ![]() Pozniej, to bylo tak \_ ![]() A teraz bylo tak \_/ ![]() Che Che Czky.
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. Ostatnio edytowany przez Azkabanczyk - 28-02-2010 o 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7465 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2010
|
![]() w przyrodzenie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7466 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2009
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mighty Xaszkil
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 231
Skille: 109/80
Poziom mag.: 26
|
![]() Cytuj:
![]() Jak tak wspominasz to DD sie smialo ze ST robi Service za 100k od osoby.
20:41 Haike [318]: xaszkil the notmozg 17:07 Moguai [251]: szaszlyk 17:07 Sayffegis [201]: to 17:07 Arcanox-Drag [229]: cio*a 12:21 Norvill [200]: masz downa xd\ s2 misiaczki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7467 |
Użytkownik Forum
|
![]() @kasza
owszem smiali się ale ja tu nie do was ja pije... bo z wami zawsze oni/my mieli/mielismy większą beke to są stare dobre czasy dopóki Recon sie do DD nie dopierdolil, a teraz sie smieja ze ich DD sponsorowalo ja nic takiego nie wiem, to ze ktos dal na początek troszke im potków to nei znaczy ze im codziennie ktos cos kupowal .... Jestescie taq fajni ze jak to mówi goratel "zapadam" i patyczek w ucho wam do tego ze robią poi "solo w 6 ... " dobrej nocq [IMG] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7468 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Goratel
Profesja: Elder Druid
Poziom: 348
Skille: 21/29
Poziom mag.: 98
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7469 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 10 2008
|
![]() [quote=squrcz;2737791]
@Atahi ana Marcel nie pamiętasz jak krzyczałeś na Vt u DD jak to kurwa my z wami a wy nie chcecie na service brać jesteś taki sam jak Cones.... Po 2-gie z tego co wiem my/oni czyli DD nie chodzi na poi w 15 tylko robią sobie dla jaj poi service nie planowany i maja zabawę. To że ida sobie w 5-9 osób na poi to się nazywa hunt w team ...a, nie że się boją Ciebie/Marcela bo z tego co wiem oni tak z was szydzą na vt ze bania mała...to że idą pouc komuś kogo próbujesz trapnąć to sie zwie lojalność, koleżeństwo .... ana? o.0 ja krzyczalem ze na servisy nie chca brac? nie sadze,kiedy chcialem to nie bylo problemu zeby sie dogadac z DD i pojsc.jedyne co mozna wypomniec dd z mojej strony to ze nas wykorzystali jako opozniaczy a w tym czasie poszli zabic handmaidena-to bylo chamskie. aze sponsorowaniem to inna baja,nie bede o tym pisac bo nadal szanuje sediego i niektore osoby z DD. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7470 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Marcel of Nerana
Profesja: Elite Knight
Gildia: sexy team <3
Poziom: 255
Skille: 100/98
Poziom mag.: 10
|
![]()
1° Knight to Reach Magic Level 10 on Nerana. 11:24 Marcel of Nerana [224]: kupiles poradnik jak uciekac poprawnie z poi dl ? 11:25 Trupinio [252]: i ze niby co mialem sie dac trapnac wez spadaj z takimi tekstami 13:44 Nieme Oko [177]: gadam z st o banie dla reconu ktorzy mnie trapneli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7471 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7472 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Fakt ty zawsze byłes człowiekiem z którym można bylo sie dogadac. to cones płakal ale juz ciul z tym chodzi mi o to ze wiem co oni tam robią idac na poi w 8 bo w tylu chcą isc a nie ze sie boja ciebie, uwierz ze jak wpadasz na poi to oni sie smieja bo sam ich nazywasz dziecmi update, a sam jak lurujesz to wykorzystujesz update, że mozna przez pixelowate ludziki przechodzic ... Wiec chyba cos nie tak... Mówisz ze szanujesz ludzi ? ja ludzi których szanuje nie miałbym sumienia na nich lurowac czy przeszkadzac ...to chyba logiczne co nie ?... @goratel Ta spamowali/spamowalismy ale tylko po to ze byłeś z nami i miałes takie samo prawo tam isc jak oni/my... A co do sprawdzania respa na bocie to sam żeś kurka wodna stal i sprawdzał nawet nie wiem czy nie wiecej niż Jomy czy Fuflis. Teraz w DD jest dużo nowych osób typu shin i inni i to co było kiedys oni mogą o tym nie wiedziec bądz w momęcie w którym byla mowa o botach ich nie bylo ?nvm .. [IMG] ![]() Gratz punisha dziś? czy foto z kiedys? i offer kajdanky ;d Ostatnio edytowany przez squrcz - 01-03-2010 o 11:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7473 |
Zbanowany
|
![]() z dzis,za kajdanki interesuje mnie item z plasmy ew imperor+oczko dracoli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2009
|
![]() Nie potrafię zrozumieć po co ten cały flame. Mówicie o lojalności czy szacunku a w rzeczywistości jeden drugiego by wyruchał na zakręcie i wbił nóż w plecy za kilka pixeli.
"Nie masz prawa wstępu na poi", "poi solo w 3455", "dziecko neo". Czy tak trudno uszanować drugą osobę? Ok rozumiem małe dzieci z wielkim "ego"... Po co Karo luruje? Bo mu to sprawia radochę czy rozrywkę. No ale bez przesady. Tobie sprawia radochę, innego denerwuje. Znam wiele osób które tu maja 150 + lvl i 30+ lat i potrafią tylko latać i zabijać mobki, więc często twoje lury nie były by potrzebne. Ok... Rozumiem "Recon" każdy ma się bać i nie wchodzić na respa bez pozwolenia. Ale posłuchaj siebie (lub poczytaj) czy to nie brzmi żałośnie? Chcesz akcji idź na pvp. Owszem nie raz śmiałem się z twoich cam-ów, ale potem się dziwisz że jakaś noob gildia idzie na kopy w 20 osób. Tyle chciałem nabazgrać. Ragno~ Jakiś ss, może brazol nie będzie sapać: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7476 |
Użytkownik Forum
|
![]()
1° Knight to Reach Magic Level 10 on Nerana. 11:24 Marcel of Nerana [224]: kupiles poradnik jak uciekac poprawnie z poi dl ? 11:25 Trupinio [252]: i ze niby co mialem sie dac trapnac wez spadaj z takimi tekstami 13:44 Nieme Oko [177]: gadam z st o banie dla reconu ktorzy mnie trapneli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7477 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: Mysłowice
Stan: Usunięty
Świat: Aldora
|
![]() ^
czemu sb nie zalozyles ? /; |
![]() |
![]() |
![]() |
#7478 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2007
Gildia: Recon
Poziom: 254
|
![]() a ten debil znowu z tym zalosnym keyem hehe
![]() |
![]() |
![]() |
#7480 |
Użytkownik Forum
|
![]() i Ty mozesz pomoc
wyslij 10k do venore zbieramy na pacca dla przemo podaruj dzieciom slonce ![]() --- Marcel_Kogz dodał 18 minut i 16 sekund później --- ![]()
1° Knight to Reach Magic Level 10 on Nerana. 11:24 Marcel of Nerana [224]: kupiles poradnik jak uciekac poprawnie z poi dl ? 11:25 Trupinio [252]: i ze niby co mialem sie dac trapnac wez spadaj z takimi tekstami 13:44 Nieme Oko [177]: gadam z st o banie dla reconu ktorzy mnie trapneli ![]() Ostatnio edytowany przez Marcel_Kogz - 03-03-2010 o 20:39. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |