![]() |
#7481 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Dobra przyznam się do zbrodni, tylko mnie nie powieście ! Zabiłem mu trolla ! ( taka jest prawda... ) a mu się to nie spodobało, bo skillował.
Dam mu radę, przy skillach prawie 50 ( mowil jakie ma ) niech przejdzie się na potwory typu roty/mino/dwarfy ;ppp Ja o waszej gildii nie wyrażałem się źle, tylko oni mi grozili własnie całą waszą gildią ![]() Ten człowiek z porażeniem mózgowym to bardzo dobry kolega twojego znajomego z gildii ... Nie speszyli się mnie, tylko kumpla bo miał troszkę wyższy lvl, czytaj ze zrozumieniem ![]() Co do polakow i brazylijczyków - Zgadzam się z tobą i wiele razy powtarzałem to na forum, polacy są gorsi od brazylijczyków ( co nie znaczy, że wsród br'ów nie ma noobów, też są, ale jest ich znacznie mniej niż w polsce ). To nie ja zachowuje się jak dzieciak i groże wszystkim kto mi zabije trolla, że ma reporta, bana, hunta i bloka od moich znajomych ... Zabiłem mu trolla i co, jestem wielkim noobem ? ![]() @down Nie było tam żadnego Pombiego ani Chucka ( chyba, że masz inną postać ). Byłem tylko ja i Ci dwaj co widać na screenie z poprzedniej strony. POZATYM nie obrażałem waszej gildii i nie wyzywałem żadnego z was - wy obrzucaliście mnie stertą prymitywnych wyzwisk. Najlepszym dowodem jest post podemną, w którym gość z Polskiej Armii mnie wyzywa. Farr'erar no sam zobacz, jak się zachowuje twoja gildia. Jesteś liderem to zrób porządek. Ja staram się być opanowany i nie daję się ponieść emocjom ![]() Ostatnio edytowany przez Hoxiu - 16-01-2007 o 17:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#7482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Oo Wiocha
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sorceser of darknes
Profesja: Sorcerer
Gildia: Legendary Friends
Świat: Harmonia
Poziom: 106
Skille: 20/20
Poziom mag.: 66
|
![]() Ej chlopcze na jakiej podstawie obrażasz gildie polska armia . Sam sie wjebales na respa i teraz pierdolisz smuty . Bylem tam i wiem kto byl i jak to sie robilo wiec zamknij swój smierdzacy ryj i idz sie pobaw swoim wibratorkiem . Masz swój swiat i swoje betonowe klocki
Hail noob ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Gryfice
Imię: Markus The Dark Master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Immortal Souls
|
![]() POZDRO
![]() GZ ALL |
![]() |
![]() |
![]() |
#7484 |
Uwięziony Duszek
Data dołączenia: 10 08 2006
Imię: Botrex
Poziom: 200
|
![]() @ Up
Nie robmy z forum miejsca diss'ów. Po czyjej stronie jest racja wszyscy wiemy, a szkoda zeby temat zamkneli ;]
![]() |
#7485 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2006
|
![]() 1 mln exp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7486 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2006
|
![]() Cytuj:
A wiec, niedawno moj rl friend zrobil sobie postac na harmonii (knighta) i zaczal skilowac. Ja jako jego dobry kolega chcac mu pomoc stalem z nim okolo 6h i przyprowadzalem mu trole, ukladalem skrzynki zeby mu nie uciekaly i donosilem food. W pewnym momencie przyszedl ten oto czlowiek i zaczal zabijal all trole Siviczka. Powiedzialem mu grzecznie "no kill plz" a on nie reagowal i niedosc ze zabijal dalej trole mojego kolegi to jeszcze zaczal nam zabierac skrzynie itp. Nie moglem juz wytrzymac i go traplem czego normalnie nie robie (only noob'a). PS: zobaczymy jak ja cie kiedys obsmaruje gnojem szczeniaku to zobaczysz. Nie nauczyla mamusia ze sie nie zabija komus monstrow jak skiluje?? poza tym co 25lvl robi na trolach?? All noob'ą ktorzy nie daja skilowac newbie knight'ą mowimy nie!! Koniec juz tego tematu i prosze wiecej nie pisac takich bzdur na forum!! @Edit Moj kumpel ma skile dopiero po 37 bo ma 8lvl -.- pomysl troche 50 na 8lvl?? Mial dobic 40 i jutro isc na mino skilowac ale nie bo ty musialem nam przeszkodzic. Prosze nie wierzyc we wszystko co pisze Hoxiu bo on nie zabil tylko 1 trola tylko 8~ troli bo moj kolega byl nimi okrazony i by mogl tak jeszcze stac z 30min na nich, poza tym musialem mu je zabic skoro pod AB jest tak duzy resp troli?? Poza tym jak przyszedl twoj "kolega" chociaz wiem ze to twoj har, poniewaz jak poszedlem do dp to on dal na trolach loga "MC" nie "sploszyl" nas jak chcesz to ujac tylko Sivik musial konczyc bo siedzial od rana dzis a jego mama chciala pograc w pasjansa (Pozdro dla mamy Sivika) a ja nie mialem juz co tam robic skoro dal loga i poszedlem do dp bic mlvl a pozniej musialem konczyc. Taka jest prawda i prosze mi tu kitu nie wciskac i na przyszlosc nie zabijac troli innym jak skiluja na ogromnym respie bo pozniej musza oni dluga szukac 8 troli w jednym miejscu i je posutawiac -.- A co do gildii nikt w niej nie jest noobem, co prawda bylo moze ze 2 ale juz ich usunal leader. PS: niemam porazenia muzgowego, zreszta pewnie nie wiesz co to znaczy tylko skopiowalem od kolegi up. Jestes naprawde taki glupi czy ktos ci za to placi? Ostatnio edytowany przez Pajlok - 16-01-2007 o 18:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() OK, koniec, powiem jeszcze to, że skrzynek nie zabierałem tylko je przesunełem to mi przeszkadzały ( to jest różnica ). Owszem, zabiłem trolle
Wiesz co mi się nie podoba, że taki gość trapuje sobie 8 trolli i ja nie mam co zabijać, biorąc pod uwagę to, że na jednym pietrze expi ponad 5 osób :O Prędzej czy później i tak znalazł by się inny noob ( ... ) i zabiłby Ci te trolle ![]() Jeżeli uważasz, że trolli jest dużo to w takim razie nie problemem byłoby znalezienie tych 9 trolli na dalsze skillowanie ![]() Ostatnio edytowany przez Hoxiu - 16-01-2007 o 18:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7488 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krol Korin
Profesja: Knight
Poziom: 48+
Skille: x/x
Poziom mag.: 5
|
![]() ee Hoxiu po co dajesz posta i ssa ze cie "trapneli" skoro sam zaczoles mu bić trole?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7489 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Wiem ze nie jest trudno znalesc 9 troli pod AB ale trudno jest znalesc 9 troli w jednym duzym miejscu zeby szlo tam skilowac. Poza tym na tym pietrze expily 2 osoby w tym ty a 1 i 2 pietra nizej nikogo nie bylo. Poza tym bylismy tam 6h i nie bylo zadnego nooba poza toba. Zreszta 25lvl chyba nie expi na trolach?? lol Ja na nich expilem do 9lvl pozniej szedlem na gobliny. Nie musisz sie bac juz ze padniesz na mino albo elfach. Nie boj sie, jestesmy z toba. i to mi jest zal takich ludzi ktorzy klamia na forum a pozniej probuja zrobic wszystko zeby sie wykrecic -.- www.zal.pl (zal.br powinni usunac poniewaz wiekszosc br nie jest tacy jak ty) @Edit Dziekuje Up ze mnie ktos popiera. Ps: Czytajac moj temat prosze sobie nie myslec ze uwazam ze all Pl to n00by, bo sa tez porzadni ludzie ale chodzi mi o to ze wiekszosc n00b'ów jest polakami. Owszem sa fajni kumple ktorych nie znam z rl a mimo to idzie z nimi pogadac, pomoga w quescie i nawet podczas tranzakcji nie boja sie da itemow czy kasy na srodek depo. Ostatnio edytowany przez Pajlok - 16-01-2007 o 18:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Ełk
Imię: Shass Enre
Profesja: Elder Druid
Poziom: 266
Poziom mag.: 90
|
![]() odrobiony lvl zostało jeszcze ponad 200k exp!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7491 |
Włókniarzyk
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Imię: Botrex
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
![]() |
![]() Wyjazd na priv z tą idiotyczna rozmową ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7492 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Włocławek
Imię: Krol Korin
Profesja: Knight
Poziom: 48+
Skille: x/x
Poziom mag.: 5
|
![]() up
popieram stonka kłóćcie sie w tibi nie na forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7493 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Ełk
Imię: Shass Enre
Profesja: Elder Druid
Poziom: 266
Poziom mag.: 90
|
![]() Po co tu się kłucić jak i tak te posty zostana usunięte??
Ten oczywiście też. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7494 |
Użytkownik forum
|
![]() ok koniec juz tego tematu i nie pisac juz o tym -.-
ps: ty nie jestes wcale taki swiety, widzac po twoim ss uzywasz bota do swiatla!! Wiem bo nie uzywam zadnych botow i wiem ze tam bylo ciemno a u ciebie jest jasno jak na sloncu. Koniec tematu niema o czym mowic, tylko na przyszlosc nie zabijaj innym monstrow!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7495 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7496 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Poziom: 94
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7497 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Moris Emperian
Świat: Empera
Poziom: 40
Skille: 19/25
Poziom mag.: 45
|
![]() dzik: Lol. Twoja ortografia miażdży. Powinieneś napisać rÓżnicę, a nie rUżnicę.
![]() |
![]() |
![]() |
#7498 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Jak najdalej od ciebie
Imię: Rege of Harmonia
Profesja: Paladin
Gildia: Bunch of Brothers
Poziom: 150
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
A co ty jestes ? Co z tego ze pisze ruznica zamiast różnica ? Przeszkadza ci to ? to sie nie gap >.< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7499 |
Guest
|
![]() Locik z dzisiejszego hunciku na d lair > : )
![]() Thx Wypasq > : P Ostatnio edytowany przez Leciu - 16-01-2007 o 21:51. |
![]() |