![]() |
#7502 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Raz nad wozem, raz pod wozem... ![]()
Ostatnio edytowany przez Scartex - 21-12-2007 o 20:55. |
|
![]() |
![]() |
#7504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]() Podczas wbijania souli
Wie ktoś może, jak się zwiększa/zmniejsza czcionkę na forum?;o Bo cos chyba kliknąłem i mam tak małą czcionkę, że nic nie widzę >.< ![]() By Zrywna_Szkapa
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
#7505 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() 14:03 Yzin Fael [51]: a palowi bo abdejcie wycofajo robienie rune 22:29 Yzin Fael [52]: nadzialem sie na wejwa i prawie ded na miejscu |
![]() |
![]() |
#7507 |
Użytkownik Forum
|
![]() (...)Chcieć to nie znaczy mieć(...)
![]()
Jak Dębica, to TYLKO WISŁOKA!!! Jak ROW, to TYLKO RYBNIK!!! Jak piękna historia polskiej piłki to TYLKO KSG!!! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Atimcia - 22-12-2007 o 10:12. |
![]() |
![]() |
#7508 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Almighty'Biesio
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Odrobiony.
![]() Gz All ![]()
![]() 17:34 Salyn Nolandrion [15]:So... How old are you? 17:34 Alliex [8]: thais |
![]() |
![]() |
#7509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Graty Henius
![]()
#7510 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() 14:03 Yzin Fael [51]: a palowi bo abdejcie wycofajo robienie rune 22:29 Yzin Fael [52]: nadzialem sie na wejwa i prawie ded na miejscu Ostatnio edytowany przez Atimcia - 22-12-2007 o 10:13. |
![]() |
![]() |
#7511 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2007
Lokacja: Hell
Imię: Frightening Wraith
Profesja: Elite Knight
Poziom: 125
Skille: 89/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Sratex, widze ze jestem twoim idolem. Tym razem screen z moim udzialem. Az mnie specjalnie zatrzymales zebys mogl ze mna dluzej pobyc...
Ale coz, po niedlugiim czasie okazalo sie, ze jestem sprytniejsza od waszej paczki "rocznikow 94" xD Musze przyznac, ze loot mi w tym dniu wyjatkowo dopisal - 9 turbanow, 4 kiecki, 7 red poc no i 17 shardow, z czego dwa tobie sprzatniete sprzed nosa, gdy biles z exori, a i tak zgarnialam wiecej expa ;] A co wyniknelo z waszej nieudolnej proby utrudnienia mi expa? Popatrz bejbi: ![]() I kto okazal sie gora w starciu FW vs. noob? Ofc jak zwykle JA ;] BTW Ciekawa przerobka... Co miales na mysli poprzez "nad wozem"? W samolocie? xD' moj_przypadek:=raz_nad_wozem_raz_na_wozie
If It's All Just A Game - Every Day Remains The Same... Ostatnio edytowany przez RiivaajA - 22-12-2007 o 00:45. |
![]() |
![]() |
#7513 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Greaster jak tam exp na tej wysepce? Ile kasy wbijasz w lvl i ile wynosisz średnio? Thx za odpo
#7514 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2007
Lokacja: Cze100chowa
Imię: Pan Majda
Profesja: Elder Druid
Poziom: 8
Poziom mag.: 30
|
![]() @Up
jakies 100k/h, zwraca sie mniej wiecej na styk, czasem jak cos poleci z gsa to na + Jakis trade : ![]() Pozdro
#7515 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Calmin Fen
Gildia: Matsunai
Poziom: 80
Skille: 76/73
Poziom mag.: 6
|
![]() GZ greaster
Gz RiivaajA, ja tam do Ciebie nic nie mam tak samo jak do Scartexa. Hansu Powiem ci że masz zacięcie że nadal się z nimi kłócisz ![]()
Pomóż! Każda złotówka się liczy! http://rys.wwf.pl/ Demokracja to ustrój w którym dwóch pijaków z pod mostu, stanowi większość wobec Profesora Uniwersytetu! Sami oceńcie: http://www.maxior.pl/film/17990/TVN_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/54735/Tvp_3_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/76140/Wywiad_z_Tibyjczykiem |
![]() |
![]() |
#7517 |
Użytkownik Forum
|
![]() 71 Distance Fighting xD:
![]() Gz Henius, fajnie padles na froscie, a mowilem zebys nie szedl ![]()
00:03 Halur [23]: Siema mam Pytanie jak che miec Czaszke na Glowie to musze nosic taka Czaszke co z Amazonek Wypada jak tak to ide zlocicbo chce wygladac jak moj kolega ? ~~1923~~ ![]() ~~1923~~ |
![]() |
![]() |
#7518 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Wrocław / Breslau / 71 City
Imię: Moori Mali
Gildia: Nerana Academy
Poziom: 96
|
![]() Cytuj:
Osz Ty ;* Jaki ty twardy 1.Ten Glon czy jak mu tam . Burakiem moze byc jedynie on ukazujac swoja osobe i styl zycia jako Polak. Wg mnie ten czlowiek jak juz wspomnial Hansu wyjedzie z tad i nie wroci [Oby ![]() 2. Reszta tych pajacow co maja zamiar mowic ze polaki to idioci , hamy itd Podam wam zwykly przyklad ;] Eternia - Gildia Desscus czy jakos tam w 6 osob wygrywa z Mcg i Ro ktorych jest z 30 wynikiem 14:1 w mcg sa polacy i w Ro tez a desscuc to same br i swe.... Jaki z tego wniosek ?? Polacy mysla jak ty mysla ze sa pempkiem swiata Puknijcie sie w leb i zacznijcie myslec sami nic nie zdzialacie trzeba sie zgrac.... Hansu kiedy do mnie przyjedziesz?? Musimy do olesnicy jechac ![]()
20:37 Viraelli [80]: jestem dzieckiem i co? [CHAR]Moori Mali[/CHAR] ![]() ![]() ![]() 1.Umiesz Liczyc?? Licz Na Siebie Twoje Szczescie Innych Jebie 2. Ja Ide Za Nimi Bo Onia Ida Za Mna Wiesz Jak To SIe Nazywa? To Lojalnosc !!!! Celesta [CHAR]Sir Broniu[/CHAR] Thx For All PPl WHo Play With Me On Celesta - Nosferatu Of Celesta 4ever |
|
![]() |
![]() |
#7519 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2007
|
![]() Proponuje zakończyć temat o polakach...
Ale jednocześnie dodam ze niestety myliłem sie, Hansu ma racje patrzymy na rząd i tibie.. a popatrzmy jeszcze jacy to pijacy i złodzieje ![]() Ale jest coś w polsce co lubie .... Behemoth \m/ |
![]() |
![]() |
#7520 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
Lokacja: Kozie city
Imię: Soszmen'ek SPRZEDANY
Gildia: BEST Doomsday
Świat: SUX Nerana
Poziom: 92
Skille: 80+/76+
Poziom mag.: 7+
|
![]()
Na zawsze NERANA, Zawsze [GUILD]DOOMSDAY[/GUILD], Na zawsze [CHAR]Soszmen'ek[/CHAR] 23:21 Joe of Nerana [17]: wyslij swoje zdiecie ofiarom tsunami zeby wiedzieli ze sa gorsze tragedie 10:57 Metan Creatyny [25]: e daj ktos mane Ostatnio edytowany przez gertoll1991 - 22-12-2007 o 12:07. |
![]() |