![]() |
#7521 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: W-wa
Profesja: Master Sorcerer
Poziom mag.: 94
|
![]() Ja to czekam aż Atahi solo zacznie na poi lurować...
bo kolega up rzekł prawdę - raczej nie ma problemu mając 4k + hp lurować, przy okazji nie martwić się o kogoś .. ( zazwyczaj jak się tam expi to trzeba pilnować tych z mniejszym lv - a Marcfel jest sam i nie ma takiego problemu ). a jak miał kogoś to ... chyba musiał wyjść po suplajsy ![]() czyż nie ? ![]() Ice poi ? a jak się nie ma o kogo martwić to się expi na poi - a Marcfel nawet przyprowadza potworki ![]() wiem wiem MArcfelq .. mam te swoje ... ile to mi dawałeś .... 12 czy 14 lat .. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#7522 | ||||
Zbanowany
Data dołączenia: 19 10 2008
|
![]() @darmarz
ten screen mowi sam za siebie,mjeszcze tylko dodam ze co chwile wychodziliscie z tortow zeby sprawdzic czy nie wpadlem ![]() @pinkilamusy.cam wpadam,aivi spam krzakow,marelv jako jedyny na tyle obsrany daje loga ![]() przychodze z respem,ofc spam krzakow marelv juz off ![]() zawolanie lamusow do wybicia main rooma ![]() i cud nastal,marelv online,co za magia ![]() ![]() wiec chlopie przestan byc taki mocny w gebie bo jestes zwyklym lamusem ktory potrafi gadac,nic wiecej. a co do kopalni-sorry ale moj plecak to cos wiecej niz lina,lopata i manasy ![]() o,poszukalem i cos znalazlem.co prawda to nie cam z hunta i spamowania ue ale widac tu ogarniecie ksaraxa i nadupcanie vis hurow w destro przez marelva ![]() ![]() noo i pink sisters na dzwigniach,gz utamo na 300 ed,ofc kazdy mag na ekranie tez utamo,powodzenia... ![]() Cytuj:
![]() ![]() ale marcel chyba im robil borute bo dzwonil cos xd Cytuj:
Cytuj:
jestes idiota,to ze kazdy kto ma pojecie o tej grze cie wysmiewa to juz musi byc marcel na x y z acc? porazka. masz,yellow hp marcela.tak btw to jest wiecej niz full hp twojego kolezki,210 rp. ![]() Cytuj:
czyli jesli marcela by tam nie bylo to wszystko toczylo by sie tak samo,tak? powtorze-idiota. wszystko dosc jasno opisalem wiec nie mam zamiaru prowadzic dalszej dyskusji z napinaczami. over&out,milego kozaczki. ![]() Ostatnio edytowany przez szkapamujwruk - 08-03-2010 o 16:05. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2009
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7524 |
Guest
|
![]() Mar**** i Atahuj jesteście tacy groźni że sie markowi nie dziwie
![]() sam bym s*******al jak bym was zobaczył albo od razu dawał xloga. Wy nigdy nie zrozumiecie ze czasem trzeba sie wylogować bo ktoś was o cos prosi, ale tak to jest jak sie ma patologiczna rodzinę i nigdy nie będzie sie miało swojej bo szczela sie ślepakami. Myślicie ze jesteście niewiadomo kim a wszyscy z was leja od góry do dołu. Jak jesteście takie kozaki dawać wara, a nie sorki zapomniałem ze nie macie koleguffffff ![]() Raaito |
![]() |
![]() |
#7525 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2010
|
![]() Cytuj:
Szkoda mi tylko Mar****ka którego starzy karmili z procy i chyba miał spięcie w inkubatorze, dlatego teraz myśli, że jest taki kozaczek. I niech mu liżą dupsko dalej ;] W końcu któryś się przekona, że nie warto... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Michael'Destroyer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Pink Sisters
Świat: Nerana
Poziom: 12
Skille: 69
|
![]() Misie zrozumcie, że czego nie zrobicie to Marcel jest bogiem, a reszta to śmiecie.
![]() I jakiś ss z lura, mieliśmy farta. ![]() ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7527 |
Użytkownik Forum
|
![]() @pinkilamusy.cam
wpadam,aivi spam krzakow,marelv jako jedyny na tyle obsrany daje loga Hmm ja sie raczej nie obsrałem .. nie musiałem nic wycierać .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przychodze z respem,ofc spam krzakow marelv juz off Off bo jak sie daje exita to sie wylogowywuje postać - ![]() zawolanie lamusow do wybicia main rooma ja ich nie znam nie wołałem więc nie wiem o co Ci chodzi .. Jak już to odciągał nam Miczel z Agą, bo wpadli sprawdzić łapki . Hmm muszę się ich spytać czy się pytali ciebie marCFELU o zgodę na wejscie bo słyszałem że trzeba ![]() ![]() ![]() i cud nastal,marelv online,co za magia ![]() to nie cud - ja wpisałem hasło i login wybrałem chara i sie lognełem - pomimo tego że LEGENDA NERANY ( i tu ponownie max sarkazm ![]() ![]() wiec chlopie przestan byc taki mocny w gebie bo jestes zwyklym lamusem ktory potrafi gadac,nic wiecej. a co do kopalni-sorry ale moj plecak to cos wiecej niz lina,lopata i manasy ![]() o,poszukalem i cos znalazlem.co prawda to nie cam z hunta i spamowania ue ale widac tu ogarniecie ksaraxa i nadupcanie vis hurow w destro przez marelva ![]() hmm tak i tu potwierdzam , biłem w destro z visów -bo stały pewnie z innymi potworkami ![]() ![]() a co do ksaraxa - nie niestety troche musieliśmy go pilnować ![]() ![]() ![]() noo i pink sisters na dzwigniach,gz utamo na 300 ed,ofc kazdy mag na ekranie tez utamo,powodzenia... a co to przeszkadza ? jak dla mnie i na raty mogę chodzić z utamo . No ale pewnie LEGENDO NERANY ( czy już pisałem wcześniej że to z sarkazmem ?? ) nie zauważyłeś hff - a jak dobrze wiesz na nich sie nie stoi bez utamki ![]() a i jeśli taki wymiatacz jesteś to jak masz maga na utamie to go łatwiej ubić .. no ale ty marny wymiatacz jesteś wiec co ty na ten temat wiesz ![]() ![]() ![]() ![]() ale marcel chyba im robil borute bo dzwonil cos xd ten gosc to marcel,zabil cie juz raz,zna poi lepiej od calej waszej grupy razem wzietej,m walle nadal spowalniaja,skoro zajebal wam jednego czy tam 2 chlopow a ciebie wyjebal z hunting spota to mialo to duzy sens. jestes idiota,to ze kazdy kto ma pojecie o tej grze cie wysmiewa to juz musi byc marcel na x y z acc? porazka. masz,yellow hp marcela.tak btw to jest wiecej niz full hp twojego kolezki,210 rp. ![]() czyli jesli marcela by tam nie bylo to wszystko toczylo by sie tak samo,tak? powtorze-idiota. wszystko dosc jasno opisalem wiec nie mam zamiaru prowadzic dalszej dyskusji z napinaczami. over&out,milego kozaczki. powodzenia ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7528 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: Mysłowice
Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
|
![]() 2 ^
gdyby nie te m walle i przechodzenie przez ludzi to polowa z was dalej grzalaby bot place ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#7529 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Więc napisz do swojego koleżki soldier from the war... on jest przecież mistrz of the cieta riposta... ![]() a od teraz będziesz gnojony na każdym kroku i nie liż więcej d**y druidom, żeby cię siohali. przecież masz swojego niedo**banego atahiego... --- anty-marcel dodał 1 minut i 55 sekund później --- Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez anty-marcel - 08-03-2010 o 16:55. Powód: Automerged Doublepost |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7530 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2008
Lokacja: Mikołów
Stan: Usunięty
Imię: Knight-Kazior
Gildia: Street Fighters
Poziom: 203
Skille: 96/92
Poziom mag.: 9
|
![]() po 1 zdjęć się nie cytuje bo jest syf
a po 2 Marlev~ lubię Cię no ale bez przesady z tym 300 ed... Chciwus ma 200 ed i normalnie hunci na hff bez utami, dopiero jak mu 4 hff wyskoczą to e ring i jazda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7531 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2010
|
![]() sieeemmaaa !! ziomeczki
![]() Marcel sory ale mojego fraga musisz sobie odjąc ![]() ![]() Wcale sie nie przejmuje jak większość z was tymi pixelami bo to tylko jakaś gra =] i potrafię się przyznać do błędów bo każdy je popełnia ![]() Dla niedowiarków film z akcji ! http://www.sendspace.pl/file/645c9556a3876961c66df91 dla modków plossse ![]() aha i teraz możecie mnie jechać dzieci neo ![]() Ostatnio edytowany przez FROM0TOHERO - 08-03-2010 o 17:58. Powód: poprostu edycja |
![]() |
![]() |
![]() |
#7532 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj tam KAziorku,
ja na hff nie wyjde bez utamki ![]() on po 1,7 bije jak sie zagapisz ![]() a taniej mi jest 1,7 mana stracic jak 11cc na bleski ![]() ![]() a co do screenow marcfela to chcialem aby odpowiedz byla na miejscu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7533 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2009
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mighty Xaszkil
Gildia: Sexy Team
Poziom: 231
Skille: 109/80
Poziom mag.: 26
|
![]() Skończ pierdolić idz wal UE od energi w destroyery ;]]]]
20:41 Haike [318]: xaszkil the notmozg 17:07 Moguai [251]: szaszlyk 17:07 Sayffegis [201]: to 17:07 Arcanox-Drag [229]: cio*a 12:21 Norvill [200]: masz downa xd\ s2 misiaczki |
![]() |
![]() |
![]() |
#7534 |
Użytkownik Forum
|
![]() kolejny .... szkoda gadac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7535 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() aha i nie pros mnie wiecej zebym cie posiochal, bo "przeciez mnie znasz" ![]() po 1 ten screen o niczym nie swiadczy na którym jesteśmy bo tam tylko widac ze ci nie pyklo zeby ekipke ubic tylko z murim ci sie udalo a to dlatego ze on nie chcial wyjsc bo ma z toba osobiste porachunki i byl uparty "ten gosc to marcel,zabil cie juz raz,zna poi lepiej od calej waszej grupy razem wzietej,m walle nadal spowalniaja,skoro zajebal wam jednego czy tam 2 chlopow a ciebie wyjebal z hunting spota to mialo to duzy sens." Zabił mnie tylko dlatego ze wziąlem na siebie pół respu nalurowanego na kopalni, bo chciałem żeby pozostali wyszli bezpiecznie. a jak widac na filmiku naszym jak przyszedles MISTRZ I WLADCO POI mialem 100~ potkow left wiec to byla koncowka huntu zioom, dlatego wyszlismy. Ze mnie się nikt nie wysmiewa, bo z tego co wiem to mnie nawet pare osob szanuje za podejscie do hacka z rookowaniem. bo to odrobilem prawie. Ale jesli mnie wysmie to wiesz gdzie to mam. Masz racje polew niesamowity z goscia ktory mysli ze mamy po 12 czy14 lat sam na stojąco zapewne pod stołem przechodzi. A ty Arcyki nie badz taki mądry, mnie schakowano bo sie zagapiłem, ale mniejsza o to wiecej sie to nie powtorzy ato zeyjerstes zreem inie potrafisdz sam nicpokazac tylkolizaesz 4 litery tym co potrafia cos to juz no comment. pozdro600 dla lizaków --.-- i GZ tym co MarCfelowi daja rade _/ sry zapomnialem o dwóch sprawach. 1. nikt nie bedzie co chwila wylazil z seala zeby zsprawdzic czy "właściciel" przyszedl, bo wykupiliśmy taki czar sie nazywa "exiva" znasz ?? 2. Wara od tego w ile osob expimy tu czy tam, bo to ze jestemy gdzies np w 5 czy 10 to znaczy ze mamy przyjaciół i jestesmy lubiani. A jesli ktoś lata sam, no max we 2 to sami sobie odpowiedzcie. --.-- Ostatnio edytowany przez darmarz - 08-03-2010 o 19:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7536 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() ledwo dałem radę ![]() 19:59 Loot of a cave rat: 2 gold coins, cheese 19:59 Loot of a cave rat: a gold coin 19:59 Loot of a cave rat: 2 gold coins 19:59 Loot of a cave rat: 2 gold coins 19:59 Loot of a cave rat: 2 gold coins, cheese 19:59 Loot of a cave rat: nothing dobrze, że marcfel nie nalurował... BTW - 09.03.2009 Rat quest service... After ss... Ostatnio edytowany przez anty-marcel - 08-03-2010 o 20:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7537 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Stan: Niegrający
Świat: nerana
Poziom: 100
|
![]() @Marcel
Jesteś taki miły, koleżeński i bardzo inteligentny jak na 11-nasto latka. MOGĘ CIĘ DOTKNĄĆ ?? PLEASEEE!! btw. Czemu nie byłeś taki kozak jak wbiłeś na service DD?? Sraka ;o pełne majty? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2009
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Zmieńmy temat
Kto jeszcze dostał wezwanie na kwalifikacje wojskową? ![]() ![]() @down Gra na swój sposób a ty to przeżywasz jak dziewica
![]() Ostatnio edytowany przez _Zerk_ - 08-03-2010 o 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7540 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Przecież nikt Ci nie każe... Gdyby dla marcfelka to była tylko gra, to dał by innym spokojnie w nią grać ![]() |
|
![]() |
![]() |