![]() |
#7561 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @gro frizz
hahaha! tym razem obronie sie nie tentaclami, a moich haremem :3 (nie,nie chłopaków zwierząt ani tentacli) lol...już 2 teamy mam na funekai XD...
![]() |
|
![]() |
#7562 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#7563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Ogląda ktoś Asu no Yoichi?
![]() |
#7564 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() @Tompior
U mnie Rapid/MU to ostateczność gdy na Torrent nie ma. Dobijało mnie dodawanie plików do wspomagaczy i fakt potrzeby resetowania (czego nigdy nawet nie robiłem, bo komp sam chodzi 7/24) do torrenta wrzucam sobie 20-30 GB i na 3-4 dni jest spokój. @Kashek - tylko ściągam na razie. Jak będzie więcej ep. lub całość dopiero się zabieram ![]() Ostatnio edytowany przez DDoS - 08-03-2009 o 13:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7565 | ||
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() A co do limitow - na MU jakies duze one nie sa (czesto mi ciagnelo 10x350MB. Przerwy miedzy plikami wynosily 40 sekund). No i z RS sie zgodze - ostatecznosc :d BTW. Jakie wy macie te torrenty, ze wam ciagnie po 500KB/s i nie zawala wam to lacza? :d |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() boze a ja sie ciesze jak mam 130 kb/s.... Ludzie jakie wy nety macie ??!!
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7567 |
Użytkownik Forum
|
![]() mi zwykle ciągnie po 400KB/s~ ale jak lapek wył. to po 1MB ściąga : p
10Mb/s(jakos tak)
![]() |
![]() |
#7568 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() ja mam 1,5 MB po 23 mam 3 MB i jakos nie placze : p.
![]() |
#7569 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Ostatnio megaupload zaczął usuwać anime ze swoich serwerów, a prędkość też jakaś niższa jest. Póki działa tak jak teraz to ok, ale jak jeszcze zwolni to bede musiał się na torrenty przesiąść. W sumie torrenty są sporo wygodniejsze niż megaupload.
Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7570 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() Rayza kupil sobie tego samego neta co ja
![]() Chello 10Mb/s ;> A co do torrentow - uzywam utorrenta. Czesto sie zdarza, ze przy wlaczonym torrencie nic innego nie chce dzialac (w sensie - firefox, gry online itp.) a jestem pewien, ze calego pasma mi nie zabiera. np. teraz leci 250kb/s torrent i nic mi nie tnie neta, a kiedy indziej przycina az za mocno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7571 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() ja jak sciagam cos z neta to transfer ok. 250 kb/s czyli u mnie torrenty by sie sciagaly troszke dlugo ;s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7572 |
Fallen Angel
|
![]() Cóż, z megauploadem denerwuje mnie niska stabilność. Przykład: Wczoraj kończyłem ściągać Ouran~. Odcinek 25 szedl z predkoscia 700kb/s, 26 juz po 50...byla 2 w nocy.
![]() |
#7573 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa
Stan: Niegrający
Imię: Sonozaki Mion
Gildia: The Three Families
Poziom: 135
![]() |
![]() No i wlasnie mam ten sam problem... Z przegladarki idzie mi nawet po 1 mb/s, a torrent (mowie tu o plikach ~5 gb) max 100 przy pomyslnych wiatrach...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7574 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Muashuashuas Haruhi jest swietne! Narazie prucz tego iz anime jest kawaii, nie bede sie dalej wypowiadal... Musze zobaczyc wiecej!
![]() Btw. Heh, ja juz odliczam czas do Funekaia. Nawet cosplay juz jest gotowy >.< Dowiedzialem sie tez, ze jesli wakacje mi wypadna w dni konwentu to z wyjazdu na wakacje zrezygnuje (dalo sie rodzicow jakos namowic bez wiekszego wysilku xd). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7575 |
Użytkownik Forum
|
![]() EY EY! TEMAEEEEE! a dla czego nie dałeś do sygny Konserwy spożywczej "Al"? : /
Darker than BLACK Długo szukałem takiego anime ^^,fajne oryginalne i wgl extra XD Chociaż momentami przewidywalne anime, i czasami jest zasada drugiej walki..no i nie liczac schematu 1 "akcja" trwa 2 odc. i zmieniają sie tylko wrogowie i powody etc : / ale aktualnie (jestem na 13 ep.) oceniam na 7/10 ^^
![]() |
![]() |
#7576 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7577 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
![]() jesli chodzi o prędkość, to myślałem, ze moje 230kb/s z torrenta to dużo i tym przyszpanuje :< GNOJE!
![]() |
![]() |
#7578 | |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7579 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @2x Up
Nie, to nie to. @Higurashi Rei 01 Obejrzane w bardziej zrozumialym dla mnie jezyku. Fajne i odprezajace. @Clannad ~AS~ 21 Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7580 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() aj tam marudzisz mnie sie podobał 21ep clannad as. Wzruszający był, teraz tylko czekam na true ending.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |