|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#7561 |
Guest
|
![]() No to jak chcecie zakończyć ten temat, to zakończmy go.
1.)Manchester najlepszą klubową piłkarską drużyną świata. 2.)Sir Alex Ferguson najlepszym trenerem w historii piłki nożnej. 3.)C.Ronaldo jednym z najbardziej zasłużonych graczy finału 08' i jeden z najlepszych piłkarzy świata. (Mówiąc, że Ronaldo jest słaby itp. to tak jak byście mówili że O.S.T.R się sprzedał bo sprzedaje najwięcej płyt [hip-hop.pl]) 4.)Manchester był lepszy od Chelsea biorąc pod uwagę cały mecz. 5.)Drogba słusznie dostał czerwoną kartkę. 6.)Kocham UNITED. Teraz możemy gadać/pisać o Tibii ![]() Ukryty tekst:
|
![]() |
|
![]() |
#7562 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7563 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2008
Lokacja: PYRLANDIA
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 165
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Po jakiego chuja to ZNOWU piszesz?
![]() |
![]() |
#7564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Warszawa.
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 43
|
![]() Narazie, to oni są kurwa najlepszą klubową piłkarską drużyną w Europie. Rozgrywki chyba ci się pomyliły.
![]() |
#7566 |
Użytkownik Forum
|
![]() Proponuje zakonczyc ten temat
Male podsumowanie 1. MU rox 2. CHA sux |
![]() |
![]() |
![]() |
#7567 |
Użytkownik Forum
|
![]() proponujesz zakonczyc a tylko prowokujesz wywłoko..
JA JESTEM TEN ZUYYY xD Ostatnio edytowany przez JechaczNakonny - 23-05-2008 o 00:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7568 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() Cytuj:
w mgnieniu oka no bo kurwa jak można kibicować komuś innemu jak manu!!!! co do ukrytego textu to skoro ja jestem nabzem(na forum tibijskim) to ciebie tu nie powinno być POZDRO, POĆWICZ & DOROŚNIJ yo @pozdrawiam karola i ratilta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7569 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7570 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2007
|
![]() ile maz lat ?
Ostatnio edytowany przez Baxmen900 - 23-05-2008 o 09:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7571 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() Jak to się ironicznie mówi - "Każdy zna się na polityce i na piłce nożnej"
Tyle jeśli chodzi o mój komentarz do tego spamu.
![]() |
#7572 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7573 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Furora Kto pierwszy wbije teraz 200 lvl? Sowx, Azor, Yeetro?
![]() |
![]() |
#7574 |
Użytkownik Forum
|
![]() xespoz :>>>>>>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7575 |
Użytkownik Forum
|
![]() sowx ofc <10 znakow >
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7576 | |
Guest
|
![]() Kocham ten klub (-.-)
Od zawsze, na zawsze. Znasz się na piłce nożnej jak Jacek Gmoch, nawet tak samo się wypowiadasz. Cytuj:
Jeden z moich najlepszych ziomków jest fanem Chelsea. I chodź w żartach jechaliśmy po swoich klubach, to po karnych dostałem sms : "mimo wszystko szacunek dla MU". Ćwiczę, a z dorastaniem... "jestem dzieckiem samemu nie dorosnę" ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7577 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
|
![]() Ja też uważam, że już sporo na ten temat dyskutowaliśmy. Ale chce stanąć w obronie kibiców Manchesteru jeżdżonych przez Larryxa, który sugeruje się 'ekspertami'. Sądzisz, że żade ekspert nie wypowiedział suię, że MANU było lepsze? Jak tak to sie mylisz. Ale mniejsza o to. Lepsze wrażenie mogła zrobić Chelsea, bo druga połowa należała do nich, ale pierwszą grali słabo. Dogrywka- bardzo wyrównana, do tego byłem dość pijany i odczuwałem to jako równą grę (więcej gry Manchester, ale Chelsea więcej atakowała).
Karnych nie komentuję, bo to była wojna w głowach piłkarzy. Nie powiedziałem i nie powiem, że któraś z drużyn była lepsza, bo obie zagrały kapitalne spotkanie, walka była napewno na równym poziomie (nawet jak jedna z drużyn w czymś była lepsza, w czymś gorsza). Jest mi szkoda Chelsea pod jednym względem. Za 10 lat nikt nie będzie pamietal, że zagrali świetne spotkanie, tylko 'ah, Chelsea dostała z Manchesterem'- nie mówie tu o fanach, którzy pamiętać bedą zawsze, ale o tworzącą sie historię. Ale co zrobić, takie życie! Pozdrawiam fanów Chelsea, Manchesteru i innych angielskich klubów (innych nie ![]() Joł! @up, myśle ze Sowx : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7579 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@2up : Jak odwali PG to Spoxster jak nie Spoxster to Sowx. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7580 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moje zdanie jest takie..
wyzywacie sie kur..a jak nie wiem co a przeciez kazdy bedzie bronic swej ulubionej druzyny takze ja nie widze sensu dalszego pisania!.. Wyraziliscie swoje opinie no i starczy koniec tematu a wspieranie sie ktora druzyna jest lepsza a ktora gorsza albo ktory pilkasz powinien strzelac a ktory nie to chyyba powinniscie znalezc sobie jakies forum dotyczace PIŁKI NOŻNEJ a tak apropo to co sie z PTAQ dzieje??..;o
JA JESTEM TEN ZUYYY xD Ostatnio edytowany przez JechaczNakonny - 23-05-2008 o 13:49. |
![]() |
![]() |