Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-06-2008, 23:16   #7561
CliMaHaZzArD@Blizzara
Guest

Domyślny

Kurwa łeb o krawężnik bym mu rozjebał... bez kitu;/
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-06-2008, 23:20   #7562
misiek12300
Użytkownik Forum

misiek12300's Avatar

Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: Dębica

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: ._.
Świat: Menera
Poziom: 220
Skille: o-O
Poziom mag.: 10
misiek12300 ma numer GG 6274454
Domyślny Uwaga!!!

Uwaga ktos sie podszywa podemnie na 380 stronie...odrazu mówie ze to nie ja ;/
misiek12300 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-06-2008, 23:34   #7563
bartek10
Użytkownik Forum

bartek10's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Czeczenia.

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Menera RoX
Poziom: 45
Skille: 20/23
Poziom mag.: 44
Domyślny

Ci geyelogerowcy za duzo sobie pozwalaja co to ma byc wolna amerykanka juz przesadzaja.
Siemka wczoraj nabiłem 20 lev. na rooku i troche już mi się nie chciało grać ale poszłem sobie jeszcze na Mino Hell.Gdy tam wpadłem ujrzałem Apprentice Sheng na początku byłem zszokowany ale na szczęście miałem przy sobie BP potion fluidów. fluidów. I chwile to trwało ale powaliłem na ziemię Apprentice Sheng lot jaki z niego wyleciał to:wand that has energy i minotaur leather. Gram na świecie Nova.
bartek10 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-06-2008, 23:37   #7564
HuraganBlade
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 01 2008

Stan: Niegrający
Poziom: 194
Skille: 95/92
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Udenix Pokaż post
20:05 Huragan Blade [164]: ty myslisz ze kazdy kupuje gp na allgro i chary jak ty?

Dziecko kupiło char na allegro i myśli że dobry jest.
Z tego co wiem huragan nie wyzywa ludzi na powitanie od szmaciarzów itp
Huragan nigdy by ani jednej litery bez poprawienia nie wpisał.

Więc widać że jakieś dziekco kupił char 13 lat + dziecko ma radoche z tego co mu mówi 102 lvl i jest h lvl a 157 lvl dla niego to nie h lvl

Więc ile dajecie kiedy 100 koleś wbije XD
Synku Ty jesteś tak głupi że nawet ponowny proces reedukacji Ci nie da. To Ty do mnie zacząłeś pisać od razu mnie wyzywając. (a moja reakcja to efekt kilku piw i meczu i szybkiego pisania w czasie seansu tv, kto oglądał to wie że wsciec się można było na nim). Marna próba zdobycia poklasku tutaj na forum, kolejna. Uzymysłów w końcu sobie że nie ważne Czupa cobyś nie wymyślił to i tak zawsze ludzie normalni i porządni oleją to co masz powiedzenia. Lvl to nie wszystko, trzeba mieć inteligencje a tej Ci brakuje, bo jeśli nie to czemu nie zdałeś już aż trzy razy w szkole? Ten char czyli Huragan był, jest i pozostanie mój a jeśli kiedykolwiek zdecyduje się definitywnie skończyć z Tibia to go skasuje. Nie mam potrzeby handlować pixelami, bo w rl mam świetnie płatną prace i to jest zasadnicza różnica między nami.

Czupa co Ty możesz wiedzieć co Ja pisałem i z kim w Tibi jak ty zawsze po max minucie od mnie ignora dostajesz?LOL.

Twoje podejście do Tibi charkteryzuje to:

"Więc ile dajecie kiedy 100 koleś wbije"

Dla Ciebie Tibia to miejsce gdzie starasz się leczyć kompleksy i dla Ciebie tylko lvl sie liczy i to jest wiecznie Twój standartowy argument w rozmowie z innymi a ludzi masz w d****. Sam to mi napisałeś że ludzi jak Ci ktos podskoczy to zastraszysz ich psuciem im huntów. Pomyśl że Ja nigdy nie biegałem z dwuręcznym po lagunie żeby na hama przegonić Bahzela z lvlem i nigdy nie expiłem dla samego lvla, tylko realizowałem sobie jakieś inne wartościowsze cele w grze, dzięki którym w tibi jak w pewnym momencie zauważyłeś zyskuje się prawdziwy szacunek innych graczy. To jest dojrzała gra, którą Ty możesz tylko naśladować po innych od jakiegos czasu.

99% ludzi Cię tu nie lubi. Oczywiście zdarzają się wyjatki, ale czyż nie potwierdzają one reguły? Zastanów się dlaczego i zrób w końcu coś z tym a pisanie o tym czegoś wstylu "wali mnie to" to dziecinada, ale w sumie pasuje do Ciebie jak ulal.

Graghora nie szukaj na moim charze bo go tu nie ma. Kolejna różnica międzynami jest taka: od początku Huraganem grałem i gram sam a nie kilkoma ownerami jak Ty. Możesz zaprzeczać do woli temu ale cały serwer to wie, że Udenix nigdy nie miał jednego ownera. Problem w tym Czupa że kiedykolwiek ty się do niego dorwiesz to narobisz syfu wiecznie temu drugiemu ownerowi. Naprawde jesteś dziwnym dzieckiem. Pomyliłeś chyba kolejki u Boga przed narodzinami i zamiast rozumu wziąłeś duże stopy.

P.S: Gwoli wyjasnienia wypowiedź publiczna od rozmowy prywatnej różni się tym że powinno się przestrzegac pewnych norm i pisowni a priv to priv, mam Ude tak wielu znajomych na Menerze, że wiecznie musze pisac "prawie" równocześnie na kilku oknach, pisze się wtedy szybko, nieuważnie i z błędami. A to że sie z Tobą na privie trochę powyzywałem, hummm, udowodniłem Ci że nawet przy takim stylu prowadzenia rozmowy nie jesteś dla mnie żadnym przeciwnikiem. Zapomniałeś języka w gębie i wyskoczyłeś jak Filip z konopi że selnałem chara. Marna obrona zrodzona w akcie Twojej desperacji.

No cóż, jakie Ty możesz mieć doświadczenie życiowe, żeby mi dorównać w czymkolwiek? Co Ty osiągnąłeś w rl? do czego już doszedłeś? Wyznacznikiem wartości człowieka jest dla Ciebie cokolwiek co dotyczy Tibi? żalosne. Ale cóż, nie ten wiek malusi chlopaczku poprostu nie ten wiek, żeby nam się wogóle porównywać. Może miałbym syna w Twoim wieku jakby mi się mój pierwszy numerek udał

P.S: Nie martw się w Tibi masz jako jedyna osoba u mnie pernamentnego igonora. Zawsze to jakieś osiągnięcie i jesteś PIERWSZY!@ ojejku, robimy party na cześć Udenixa i wręczymu mu jakiś pucharek.

Papcio Hurek znowu dziecku dał publiczny wykładzik, ojejku@!

Ostatnio edytowany przez HuraganBlade - 13-06-2008 o 00:24.
HuraganBlade jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-06-2008, 23:58   #7565
misiek12300
Użytkownik Forum

misiek12300's Avatar

Domyślny /\

Czupa weś juz nie od*******aj tu maniany...
odjebta sie od hurka wszytcy po koleji bo on nigdy nie sellał charów i nigdy swojego chara nie sellnie....
Jeszcze on nie ma poczeby zeby sellać chara aby miec na życie because ludzie w tym wieku juz sobie radzą finansowo
Szczerze to trafiłeś teraz na nieodpowiedniego człwieka aby go je**ć więc odbij plix xd

Ostatnio edytowany przez misiek12300 - 13-06-2008 o 00:06.
stary 13-06-2008, 00:00   #7566
Darkside_The_Ghost
Użytkownik Forum

Darkside_The_Ghost's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2007
Lokacja: Sosnowiec

Profesja: Knight
Gildia: Jou Shikari
Poziom: 312
Skille: 102/100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez HuraganBlade Pokaż post
Pomyliłeś chyba kolejki u Boga przed narodzinami i zamiast rozumu wziąłeś duże stopy.
Dobry tekst xD
Darkside_The_Ghost jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2008, 00:02   #7567
JeMioUsZeK
Użytkownik Forum

JeMioUsZeK's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2008
Lokacja: w dupie

Stan: Na Emeryturze
Poziom: 700
Skille: 74/70
Poziom mag.: 90
JeMioUsZeK ma numer GG 6956138
Domyślny 2x Up

Swiete slowa hurek z gory popieram
stary 13-06-2008, 01:59   #7568
Sysiaaa
Użytkownik Forum

Sysiaaa's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2007
Lokacja: Gdynia

Imię: Esire
Świat: Menera/Olympa
Poziom: 225
Sysiaaa ma numer GG 2302201
Domyślny \o/

weźcie se już darujcie spam, bo żal

Ostatnio edytowany przez Sysiaaa - 13-06-2008 o 02:08.
Sysiaaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2008, 07:25   #7569
Udenix
Użytkownik Forum

Udenix's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Choszczno

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Synku Ty jesteś tak głupi że nawet ponowny proces reedukacji Ci nie da. To Ty do mnie zacząłeś pisać od razu mnie wyzywając. (a moja reakcja to efekt kilku piw i meczu i szybkiego pisania w czasie seansu tv, kto oglądał to wie że wsciec się można było na nim). Marna próba zdobycia poklasku tutaj na forum, kolejna. Uzymysłów w końcu sobie że nie ważne Czupa cobyś nie wymyślił to i tak zawsze ludzie normalni i porządni oleją to co masz powiedzenia. Lvl to nie wszystko, trzeba mieć inteligencje a tej Ci brakuje, bo jeśli nie to czemu nie zdałeś już aż trzy razy w szkole? Ten char czyli Huragan był, jest i pozostanie mój a jeśli kiedykolwiek zdecyduje się definitywnie skończyć z Tibia to go skasuje. Nie mam potrzeby handlować pixelami, bo w rl mam świetnie płatną prace i to jest zasadnicza różnica między nami.

Czupa co Ty możesz wiedzieć co Ja pisałem i z kim w Tibi jak ty zawsze po max minucie od mnie ignora dostajesz?LOL.

Twoje podejście do Tibi charkteryzuje to:

"Więc ile dajecie kiedy 100 koleś wbije"

Dla Ciebie Tibia to miejsce gdzie starasz się leczyć kompleksy i dla Ciebie tylko lvl sie liczy i to jest wiecznie Twój standartowy argument w rozmowie z innymi a ludzi masz w d****. Sam to mi napisałeś że ludzi jak Ci ktos podskoczy to zastraszysz ich psuciem im huntów. Pomyśl że Ja nigdy nie biegałem z dwuręcznym po lagunie żeby na hama przegonić Bahzela z lvlem i nigdy nie expiłem dla samego lvla, tylko realizowałem sobie jakieś inne wartościowsze cele w grze, dzięki którym w tibi jak w pewnym momencie zauważyłeś zyskuje się prawdziwy szacunek innych graczy. To jest dojrzała gra, którą Ty możesz tylko naśladować po innych od jakiegos czasu.

99% ludzi Cię tu nie lubi. Oczywiście zdarzają się wyjatki, ale czyż nie potwierdzają one reguły? Zastanów się dlaczego i zrób w końcu coś z tym a pisanie o tym czegoś wstylu "wali mnie to" to dziecinada, ale w sumie pasuje do Ciebie jak ulal.

Graghora nie szukaj na moim charze bo go tu nie ma. Kolejna różnica międzynami jest taka: od początku Huraganem grałem i gram sam a nie kilkoma ownerami jak Ty. Możesz zaprzeczać do woli temu ale cały serwer to wie, że Udenix nigdy nie miał jednego ownera. Problem w tym Czupa że kiedykolwiek ty się do niego dorwiesz to narobisz syfu wiecznie temu drugiemu ownerowi. Naprawde jesteś dziwnym dzieckiem. Pomyliłeś chyba kolejki u Boga przed narodzinami i zamiast rozumu wziąłeś duże stopy.

P.S: Gwoli wyjasnienia wypowiedź publiczna od rozmowy prywatnej różni się tym że powinno się przestrzegac pewnych norm i pisowni a priv to priv, mam Ude tak wielu znajomych na Menerze, że wiecznie musze pisac "prawie" równocześnie na kilku oknach, pisze się wtedy szybko, nieuważnie i z błędami. A to że sie z Tobą na privie trochę powyzywałem, hummm, udowodniłem Ci że nawet przy takim stylu prowadzenia rozmowy nie jesteś dla mnie żadnym przeciwnikiem. Zapomniałeś języka w gębie i wyskoczyłeś jak Filip z konopi że selnałem chara. Marna obrona zrodzona w akcie Twojej desperacji.

No cóż, jakie Ty możesz mieć doświadczenie życiowe, żeby mi dorównać w czymkolwiek? Co Ty osiągnąłeś w rl? do czego już doszedłeś? Wyznacznikiem wartości człowieka jest dla Ciebie cokolwiek co dotyczy Tibi? żalosne. Ale cóż, nie ten wiek malusi chlopaczku poprostu nie ten wiek, żeby nam się wogóle porównywać. Może miałbym syna w Twoim wieku jakby mi się mój pierwszy numerek udał

P.S: Nie martw się w Tibi masz jako jedyna osoba u mnie pernamentnego igonora. Zawsze to jakieś osiągnięcie i jesteś PIERWSZY!@ ojejku, robimy party na cześć Udenixa i wręczymu mu jakiś pucharek.

Papcio Hurek znowu dziecku dał publiczny wykładzik, ojejku@!

Łoo mój Boże! Co za zaszczyt! I co dalej? Udowodniłeś coś sobie tymi wypocinami? Gówno cie obchodzi to, do czego doszedłem w rl, ciekawe kim - o wielki Huraganie - byłeś w moim wieku.

Ja na pewno nie chciałbym być ~30-toletnią sprzątaczką w jakimś wiejskim banku, która nie zważając na rodzinę na*******a w tą pixelozę. Dowartościowujesz się tą grą, czy jak?

Przestań mi prawić morały, bo jesteś dla mnie, wbrew temu co Ci się wydaje, nikim. Przechwalasz się swoim wiekiem i oczekujesz respektu od innych z powodu swojego wieku, a nie osobowości.

I jeszcze jedno; gówno mnie obchodzi co te Twoje 99% o mnie myśli. Ja mam może ten mój jeden procencik, ale ten procent jest dla mnie wiecej wart niz ta cała gra. To moja gildia, oddani przyjaciele, a nie jakieś posrańce Twojego pokroju.

Bez odbioru.

Ostatnio edytowany przez Udenix - 13-06-2008 o 07:26.
Udenix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2008, 08:29   #7570
pvv
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Marklowice

Imię: Wio Wista
Profesja: Sorcerer
Poziom: 44+
Skille: 19/24
Poziom mag.: 45
Domyślny

up i któryś tam up:
18:22 Kili Tadi [13]: nie przeginaj mam prawie 14 level a ty dziesionty hahahahahahaha

11:50 Aldra Kara [85]: dalej walisz kapucyna przy tibi ?
11:50 Aldra Kara [85]: xD
11:50 Vizawo [160]: lekko

02:11 Hero Star [3]: i am drinking coca cola and u come and say im suck
pvv jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2008, 09:36   #7571
HuraganBlade
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Udenix Pokaż post
gówno mnie obchodzi co te 99% o mnie myśli
Cała Twoja wypowiedź jest tyleż warta co właśnie to zdanie. Nie liczenie się ze zdaniem innych, oznacza że uważasz że wszystko robisz i wiesz najlepiej, narcyzku. Nie musze nic więcej pisać bo to wystarcza żebym cię od razu znokautował.
stary 13-06-2008, 10:34   #7572
Dudziu
Użytkownik Forum

Dudziu's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: zapewne z domu xD

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 1xx
Poziom mag.: 6x
Domyślny

Cytuj:
Cała Twoja wypowiedź jest tyleż warta co właśnie to zdanie. Nie liczenie się ze zdaniem innych, oznacza że uważasz że wszystko robisz i wiesz najlepiej, narcyzku. Nie musze nic więcej pisać bo to wystarcza żebym cię od razu znokautował.

Udenixa znam praktycznie od poczatku serwera (mial 30-40 lvl). Nigdy mnie w kule nie zrobil, nigdy nie robil z siebie nie wiadomo kogo z racji wyzszego lvl'a, wobec mnie zawsze byl w porzadku chociaz ma prawie 100 lvli wiecej a to nie potwierdza "twojej tezy" xD, mysle ze takich osob jak ja jest wiecej dlatego nie wiem skad te nieuzasadnione "99%"

Ostatnio edytowany przez Dudziu - 13-06-2008 o 10:37.
Dudziu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2008, 10:37   #7573
Vadem
Użytkownik Forum

Vadem's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006

Stan: Zbanowany
Imię: Vademekium
Poziom: 150
Poziom mag.: 74
Domyślny

Cytuj:
to wystarcza żebym cię od razu znokautował.
MASHAUSHUASHAUS

MASHAUSHUASHAUS

MASHAUSHUASHAUS

MASHAUSHUASHAUS

MASHAUSHUASHAUS

MASHAUSHUASHAUS

ARE YOU NOOB?

NOKAUT W NECIE
GZZZZZZZ!

Ostatnio edytowany przez Vadem - 13-06-2008 o 10:39.
Vadem jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2008, 12:06   #7574
Fishman
Użytkownik Forum

Fishman's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2008

Imię: Rybka
Profesja: Elder Druid
Domyślny

Proszę... Takie sprawy to na priv... Albo stwórzcie temat "kłótnie z menery"
Fishman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2008, 12:27   #7575
misiek12300
Użytkownik Forum

misiek12300's Avatar

Domyślny

I jeszcze jedno; gówno mnie obchodzi co te Twoje 99% o mnie myśli. Ja mam może ten mój jeden procencik, ale ten procent jest dla mnie wiecej wart niz ta cała gra. To moja gildia, oddani przyjaciele,

Bez odbioru.[/quote]

Bardzo fajne słowa! ! !
stary 13-06-2008, 12:32   #7576
Dargy
Użytkownik Forum

Dargy's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2008
Lokacja: Wrocław (dolnoslaskie)

Imię: Dargy
Gildia: IT
Poziom: 144
Skille: 89/82
Domyślny Smakowe

Dargy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2008, 13:14   #7577
HuraganBlade
Użytkownik Forum

Domyślny

@ Dudziu: w porządku, ale weź mi wytłumacz, dlaczego ciągle od X czasu mnie bezpodstawnie atakuje? teraz też to on zaczął pod moim adresem jako 1 oszczerstwa pisać że sprzedałem chara a to jest kłamstwo. I to o tym w sumie miała być rozmowa. Ja go nigdy nie prowokuje, więc ocb? Jego postępowanie w stosunku do mnie, wcale nie pokazuje że on jest wporządku człowiekiem. Jak już napisałem, nigdy pierwszy z nim nie zaczynałem rozmowy i kłótni staram się poprostu go unikać bo za bardzo sie od siebie różnimy charakterami tak mi się wydaje.

Nie było moją intencją rozpoczynanie kłótni, tak wyszło, ale Ja się jak zwykle tylko bronie. A wystarczyło żeby Udenix napisał, szukałem jakiego chara kupił Graghor. Pomyliłem się, przepraszam. Wtedy pewnie bym zeedytował swojego posta i było by wporzo. Myśle że poprostu tak było a Udego dodatkowo zmyliło to że nigdy nie widział jak Ja jade z grubej rury w Tibi, ale wieczorami po piwku i w nerwach się zdaża nawet mi teraz od słowa do słowa i zaczynamy kłótnie na kilka stron zapewne. Cisnienie wywołane przez wczorajszą sytuacje mi juz przeszło. Nie uważacie że dalsze prowadzenie wulgarnej, chamowatej i godzącej w czyjąś godność osobistą rozmowy jest bezsensu? Jeśli uważacie że to ma sens to ok, ale Ja z tego odpadam, bo szykuje mi się kolejne dwa miesiące retired i póki co wolę sobie pograć.
stary 13-06-2008, 13:50   #7578
Szyszkati
Użytkownik Forum

Szyszkati's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2007
Lokacja: Gdynia

Imię: Exusu
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Hope
Poziom: 168
Skille: 105/78
Poziom mag.: 24
Domyślny

Hiho Gratki wszyskim SYSIA ROXISZ

Pozdrawiam.
Szyszka
Szyszkati jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2008, 14:11   #7579
Dudziu
Użytkownik Forum

Dudziu's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: zapewne z domu xD

Poziom: 1xx
Poziom mag.: 6x
Domyślny

Wiem w czym jest problem to NPVP dlatego 100 i retired =]
Dudziu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2008, 18:44   #7580
Fishman
Użytkownik Forum

Fishman's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2008

Imię: Rybka
Profesja: Elder Druid
Domyślny

Słynne ,,elven legsy" wielkie rary zostały ujawnione...

O sile...
Brass legów...
Fishman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania