![]() |
#741 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Bartas tak mam za "grosz" odwagi... Tak Patrzał to mój char gratuluje Ci ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Amyks Co masz do ownera Patrzała xd ?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#742 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2006
Lokacja: Slużevv
Imię: Saia Thero
Profesja: Elder Druid
Gildia: Pink Dreamers
Świat: Nerana
Poziom: 60
Skille: duży
Poziom mag.: 52
|
![]() Uh dawno mnie nie bylo tu chodz pewnie nikt nie zauwazyl zmiany
![]() w kazdym razie tak sobie czytajac forum dochodze do tego ze wszyscy ze wszystkimi sie klocicie , omg ludzie zloozujcie to jest tylko GRA.... jeszcze mam tylko wiadomosc do okrzesa co do jego ziola to nie jest smieszne ani madra , jesli palisz(w co nie wierze specjalnie) to idz se pal ale nie wchodz na nasze forum o berylii z tekstami i ziolkach bo to nas nie interesuje. ps. ziola sa nie legalne juz cie namierzaja ![]()
![]() |
#743 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @saia
co do jednego się zgodze wszyscy się kłucą.... Ale jeśli o ziółko chodzi... ... to każdy ma własne zdanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
|
![]() @"rakuscisnie" - tak ty jesteś genialny, pvp mastah, nikt z twoich znajomych nie nosi okularów, i wogóle jesteś "umyty" i wszystko wiedzący, jesteś poprostu geniuszem i jeszcze raz genialny! aż się nadziwić nie moge dlaczego wcześniej tego nie zauważyłem,
żal^n (jak wogóle wiesz co taki symbol znaczy) tylko kląć potrafisz i tyle, tak vega padł, i daki i komandoos i.. genialny plan faktycznie nie będę już więcej pisał bo rakusciśnie wie milion razy więcej ode mnie i wogóle wszystkie rozumy pozjadał ALBO BĘDĘ PISAŁ DALEJ ;o @topic - bulwersują mnie te tematy na tibia.com zakładane przez chary kh o tym jakie to wave jest evul! bo niektórzy bocą, bo ktoś tam kogoś zajebie, bo ktoś tam komuś zabierze spawn, szkoda że tak szybko zapomnieli że to oni bocili KAŻDEGO chara, to oni zabijali dla zabawy, mieli prywatne spawny na które nikt nie mógł wejść, pisza żę popełniali błędy i więcej ich nie będzie... a na galanie bany zbierają za bocenie ;o i jeszcze raz @rakuscisnie nie odpisuj do mnie bo poziom twoich wypowiedzi jest naprawde przerażający i niechce mi się czytać tego co piszesz, robisz z siebie tylko większego debila --------- @kuba_lol - to forum tibia.pl tutaj nie musisz udawać że kh nie używa "Z", przecież widać na battle że używają ciągle "Z" i korzystają z tego, no stary jak widze jak ktoś pisze że kh nie używa tej opcji to śmiać mi się chce... a no może na battle poprostu dla zabawy piszą Z nick ? zabawna sytuacja była jak po mass na vdl ktoś na trade napisał z i boty zareagowały i strzeliły chyba w swojego jak dobrze pamiętam. mam znajomych i w kh, nieraz z nimi gadam i nikt tam nie ukrywa że bot to podstawa, więc nie jest tak że nic niewiem... a co do tego pvp, jedna akcja prawie wyszła, padł kin co popełnił błąd no i to świadczy że kh ma pvp? no dobra "+" dla nich, a co powiesz o wcześniejszych bitwach? te wszystkie porażki, no cóż mają pvp... zajebiste tak wojne można przegrać i odejść z serwera, ale co do tego że trzymają się razem... jak lider ma wszystkie pasy i wrazie zdrady może cie haknąć to jest argument żeby się trzymać razem, pozatym tam każdy ma dostęp do kilku kont - fakt to zbliża, taki zajebisty sharing jak coś ktoś będzie odpisywał to bez bluzgów prosze
GŁOS LUDU Ostatnio edytowany przez whoos - 08-11-2007 o 00:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
|
![]() Pocisnie mnie ktos????
//Wezu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Użytkownik Forum
|
![]() off top
cisne cie :O XDDDDD ps: wyraź jakąś swoją opinią to zaraz się ktoś znajdzie kto się z tobą niezgodzi ;]
![]() |
#747 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Etan Marth
![]() |
![]() @whoos
Nie mow ze ciagle tylko Z i Z bo ostatnio bardzo rzadko to jest w uzyciu i vent wystarczy |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nawet na ostatnim masslogu Dempah gral na Pon'te , bo sie smucicl jak go atakowalem ![]() napisal mi " wtf , dempah here" I tego ze On wam pomaga NIE mozecie zaprzeczyc. WY NAWET SWOJEGO VENTA NIEMACIE , tylko siedziecie na vencie thorianów... Gl&HF berylia poradzi sobie i bezemnie. Gl&HF berylia poradzi sobie i bezemnie. Ostatnio edytowany przez Rev'ico - 08-11-2007 o 12:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2007
Imię: Rakus Nightmare
Gildia: Exhausted
Poziom: 106
Skille: dwagile
Poziom mag.: 99
|
![]() No proszę nareszcie wypowiedzi ludzi z servera.
Rev'ico , pomaga nam tylko jedna osoba z thori a nie że grają na naszych charach ![]() Może masslogi były takie , ale to stare dzieje. Z już odpadła , nie używamy jej od kiedy ja jestem w KH. A teraz powiedz szczerze... kto dowodził Wave na edron jak nie Daffy? No :-) ;-) Widzisz , też dawaliście chary innym. Każdy szuka pomocy , a na ile mu się uda to się widzi w praktyce xD No co może Nathocik nie expił revicem ? ? ? :-) Whoos Ty jesteś rozgoryczonym dzieckiem którego wyjebało z łona matki za wcześnie. Okrze~~ Patrzal - hunted. |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2006
Lokacja: Slużevv
Imię: Saia Thero
Profesja: Elder Druid
Gildia: Pink Dreamers
Świat: Nerana
Poziom: 60
Skille: duży
Poziom mag.: 52
|
![]() Okrzes , dobra ziolo twoja sprawa i jak mowisz kazdy moze myslec o tym co innego ale ja tylko chce bys mi nie pisal o tym na tym forum , zaloz se inny wontek czy cos.
boty-mozliwe ze ostatnimi czasy kh nie uzywa Z combo ale nie wypierajcie sie ze nie uzywalo tego jak jeszcze wave bylo. co teraz sie dzieje nie wiem =P co do thorian to na nasze i na kh chary wbijali trzeba by sie zajac glebsza filozofia tutaj gdyz jesli spojrzycie z perspektywy czasu to bija sie dwie grupy , ludzie tak sie wymieniaja stronami ze mozna tylko powiedziec ze walcza 2 grupy a takto juz nie da sie sprecyzowac , ofc mozna mowic exhausted vs iog jednak spojrzcie ze 20% exhausted to np dawny lifestyle a polowa iog to ruin etc wiec to juz kwestia umowna kto z kim w guild siedzi. a tak przy okazji ma ktos jakies movie z ostatnich battle? ps. przestancie sie klocic a jesli juz to robicie nie rozpisujcie sie =P wystarczy jedno zdanie , zbastujcie
![]() |
#751 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@rakuscisnie - moge się założyć o dobrą flaszkę że mam więcej lat niż ty... ps kto chce się jutro napić z dębica-skład zapraszam do rzeszowa na dobrą imprezę ![]()
![]() |
![]() |
#752 |
Zbanowany
|
![]() up@
Twoja wypowiedź nic nie wznosi do tematu a to że masz więcej lat o niczym nie świadczy. Po prostu jesteś zerem musisz się z tym pogodzić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Rakus
Mam się przejmować ?? :> Bartas = Rakus ? :> To tylko domysły ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Każdy jak każdy inny człowiek ?...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmm to może pochwalimy się naszymi kontami na takich stronkach jak ep~ itp xd ??.. Niech ktoś zacznie xdd
No trzeba jakoś rozluźnić tę stresową i napięta sytuację na forum : < |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() Cytuj:
^.- Dzisiaj dobra walka byla filmik na tibia.pl w dziale filmy ^^ |
|