|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#741 |
Użytkownik Forum
|
![]() Slovik co post robisz sie bardziej zalosny .... .
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#742 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2007
|
![]() Cytuj:
zacznijmy od tego ze jestes albo tepa albo kolezanka khazula. po h*** go znasz buhahhaha nie rozsmieszaj mnie...widziala go na 1 meetingu i happy a khazul pewnie nie otworzyl do niej ust, wstydzil sie BO TO DZIEWCZYNA przeciez. on pewnie pierwszy raz gdzies z dala od mamusi najebal sie i wyprawiaj cyrki...no kill plx? śemanko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lady-Maximus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Świat: Furora
Poziom: 400
|
![]() Patrząc na ogół wypowiedzi na tym forum, nie spodziewam się niczego innego ;D Jednak zdanie innych na temat mojej osoby nie interesuje mnie, tym bardziej, że mnie nie znają. Zresztą krytyka pozwala udoskonalać swoją osobowość, oczywiście jeśli jest uzasadniona
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Gdynia
|
![]() Cytuj:
Baxmen900 - najlepszy przykład dziecka forum coś kiedyś usłyszał przekręcił i teraz wypisuje swoje mądrości ;] Ostatnio edytowany przez Proszewas - 13-10-2007 o 00:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co przeszkadza ci to?
Borinem juz nie gram i nie jestem juz za dusk zadnym charem . Wkoncu to nie Vision mnie zhakowalo. A w ogole Taifun i inni juz pewnie nie maja zamiaru zrobic czegos na furorze, wiec po co bym slepym fanatykiem dusk??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() I mam nadzieję, że nie poznasz go w takim stopniu jak Piotrek (Ratilltek). Niech Karolek Ci opowie jak to było. Chyba, że dobrze wiesz i mimo to ryzykujesz z nim przyjaźń.
![]()
![]() |
#749 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
17:05 Quil Naruto [58]: no to za kim jestes wreszcie bo Cie nie rozumiem stary?? 17:15 Shmaug [35]: Dusk ofc ale nie mow nikomu;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#751 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kaffexo wez s*******aj z tymi urywkami napisalnej przez ciebie rozmowy. Sam zes to napisal majac w nadziei ze ktos z Vision na mnie zapoluje. Żal !
A tak na marginesie miszczu to ja w rozmowach nie uzywam skrotow typu ofc. I bys nie podawal sie za mojego rla, bo nie masz passow do Naruto. Zes mial do quil tarkanna i co? Jak cie rzekomo wkurzyl to padles nim hamsko i ojebales itemki. Wiekszego nooba od ciebie to niewidzialem. Sam grzales pz nevickiem, i tera myslisz ze inni maja dzielic twoj los. Wyp...dalaj na nerane ! Ostatnio edytowany przez Borin - 13-10-2007 o 11:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#752 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#753 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() Cytuj:
Chodzi mi o to, że dobrze dla Ciebie by było wiedzieć, z kim się przyjaźnisz, bo wątpię, żebyś popierała jego zachowanie. Pozdrawiam, Narrow vel Invisible'Andzia ![]()
![]() |
![]() |
#754 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
HAHAHA ŻALED. Jak idiota sie wypierasz. Czemu w takim razie ukryłeś swoje chary na hidden Shmaug i Borrina? Moze masz cos na sumieniu?? Ostatnio edytowany przez Kaffexo - 13-10-2007 o 18:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#755 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Imię: James Caros
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
![]() za to na rl zostaw portfel przy Khazulku, ciekawe ile z niego zniknie jak z postaci na ktore mial wpada |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#756 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#757 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I wlasciwie dlaczego to robisz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Użytkownik Forum
|
![]() Idzcie sobie na priv, po co tutaj wypisujecie te wasze wzajemne żale ?
@Smerfu Wydaje mi sie ze na twoj portfel w rl strach by mu spojrzec nie pozwolił. @Hahym Nierozumiem toku myslenia takich jak ty. Dlaczego nie ? Ktos ciezko miesiacami na cos pracuje a ty to roz*******asz to w moment to o niczym nie swiadczy ? Swiadczy swiadczy...
![]() |
![]() |
#759 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() @dyskusja o borinie
Kogo to obchodzi kto za kim jest, zmieni cos jakis 35 ms w tej sytuacjii? lol
![]() |
#760 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Gdynia
|
![]() jo tam gadacie...
POLSKA!!! @down Hej Borat GOL!! nie to jest chyba parodia... na stadionie światła nie ma... Khazul wiesz coś o tym :>> EBI SMOLAREK!!! Ostatnio edytowany przez Proszewas - 13-10-2007 o 23:36. |
![]() |
![]() |