![]() |
#741 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Skille: 10/10
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() od nie odczuje różnicy bo i tak sie prawie nie rusza xD
09:58 You see a rope. It weighs 18.00 oz. oO? Ostatnia wizyta: 18-12-2008 o 19:25 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#743 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 131
Poziom mag.: 71
|
![]() Ja przed upem z 2 tyg nie mialem lagow.Od wczoraj mi laguje caly czas.Multimedia cos knuje na swieta pewnie jakas nowa oferta.
Ostatnio edytowany przez Toro2 - 11-12-2008 o 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() W dupie mam ich offerty
![]() chce pograć w cq po ludzku -.-" Anie że ping mi wyskoczy 10.000 ...ichuj
09:58 You see a rope. It weighs 18.00 oz. oO? Ostatnia wizyta: 18-12-2008 o 19:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Skoro tak pogrywacie...
Bardzo dobrze, że MM wyłapuje takich nieudaczników jak wy co się do końca od internetu uzależnili, może jeszcze wyjdziecie na ludzi. NIE gram w Tibię. NIE chcę być gwiazdą. A skoro mówią, że wina leży po waszej stronie, to coś w tym jest, więc ruszcie śmierdzące tyłki i przyjrzyjcie się sprawie z bliska a nie "czekam az ta zua mm naprawi". A z okazji świąt życzę wam jeszcze większych laggów, może podniesie to nieco średnie iq w Polsce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2008
Lokacja: Oln <3
Poziom: xx
|
![]() @up
Weź idż i nie wracaj. Ja Ci osobiście życzę, żebyś dostał rózgę od Mikołaja. Zresztą co ja się tam taki n00bzoorem przejmuję. Miał być Ignored. Aha, a tutaj zamieszczam link do filmiku, który idealnie odzwierciedla twój poziom intelektualny : http://pl.youtube.com/watch?v=5J-feBCSXBw , a także : http://pl.youtube.com/watch?v=S6lQ0p...eature=related Chyba nie można linków dawać tak ? No sorry, ale to wyjątkowa sytuacja.
Gratz ~~ Ostatnio edytowany przez Aae - 11-12-2008 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xiuek
Świat: Premia
|
![]() @CytrynowySorbet
Czytając ten post, w miejscu pytań retorycznych, zastanów się nad nimi, ponieważ taki jest ich cel. 1. Jeśli nie grasz w Tibię to po co konwersujesz z nami na forum tibii.pl? Wytłumacz mi to. Bo jeśli naprawdę nie grasz to nie zaglądałbyś tak często do tego tematu. Mam 99% pewności, że grasz w Tibie i to więcej niż my wszyscy razem wzięci ![]() 2.Skoro wjeżdżałeś na mnie z powodu mojego nieudanego podrywu, to myślisz, że czyni Cię to takim, o którym myślimy, że jesteś super-zarywacz? Myślę, iż jest zupełnie odwrotnie, bo na pewno, jeśli byś choć raz zarwał do dziewczyny, to byś na pewno popełnił jakieś błędy i na 100% nie smiałbyś się ze mnie ![]() 3.Mówisz, że mamy gorsze IQ niż przeciętne polskie? Guzik, prawda ! Moje IQ to 136, a Aae'go to 147 (rozwiązywaliśmy test rok temu).Średnia polska to 80-90. Poza tym IQ nabywa się przy urodzeniu i tryb życia zmienia je bardzo nieznacznie, więc to, iż nie pogramy przez wakacje na pewno tego poziomu nie podniesie, a Twoje pewnie nawet obniży, bo skoro nie będziesz mógł grać, to będziesz się całymi dniami nudził, a to już obniża IQ ![]() 4. Mówisz, że mamy się przyjrzeć sprawie z bliska? Otóż wszyscy my, którzy tu piszemy mamy zamiar zmienić neta, gdy będzie to tylko możliwe ![]() Łyso Ci? Nie to było moim zamiarem. Po prostu napisałem czystą, szczerą prawdę w trochę dobitny sposób. Gdy pisałem o dobitnych słowach przypomniał mi się tekst piosenki Gurala <- "u" jest celowe (a raczej jej początek, pt. Nadzieja) Parę dobitnych słów… Do bitu… Nie bać się Nie dać się I zwyciężyć Pod obręczą Nad obręczą I na obręczy Nie bać się Nie dać się Nie bać się Nie dać się I zwyciężyć Pod obręczą Nad obręczą I na obręczy Nie bać się Nie dać się Z gównem nie jebać się <- Aluzja do użytkownika CytrynowySorbet Każdy dzień przeżywać jakby był tym ostatnim Dziękuję oraz pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.tibia.pl, oprócz CytrynowySorbet. /Xaviour Ostatnio edytowany przez Xaviour - 11-12-2008 o 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() napisane z serca... Xaviour sam nie gram w tibie ![]() twierdzi nawet o tym mój stan :> chce tylko popeczyć ![]()
09:58 You see a rope. It weighs 18.00 oz. oO? Ostatnia wizyta: 18-12-2008 o 19:25 Ostatnio edytowany przez Shea - 11-12-2008 o 22:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#749 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
2. Nie pisałem że jestem super-zarywacz. Mówiłem już, człowiek nie jest idealny. Dobiło mnie tylko to, że nie mogłeś grać w Tibię to postanowiłeś zająć się życiem prywatnym (ofc nic mi do tego)... I to ja niby maniak? :S 3. Ok to jesteś mądry, pomyliłem się. 4. Zmieniajcie, są na rynku lepsi usługodawcy (nigdy nie widziałem żadnej reklamy MM np.) Łyso mi nie jest, lubię swoje włosy :X A skoro jestem gównem (czy mądrzy ludzie nazywają tak innych?), to sam fakt debatowania z gównem świadczy chyba o jakichś problemach o.0 Cytuj:
![]() Ukryty tekst:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#750 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2008
|
![]() Cytuj:
Teraz doczytałem że jestes chłopakiem hrhrh a więc, drogi Patryku powiedz mi czemu wogóle udzielasz głosu o czymś o czym nie masz pojęcia (kwestia wieku). Jestem niemal pewnien że nie miałeś jeszcze dziewczyny (a gdzie tu mowa o partnerce!). Zresztą zobaczysz, przyszłość zrewiduje twoje poglądy i zaczniesz (niestety...) myśleć jak facet. Ja (na swoje nieszczęście) już w gimnazjum miałem przyjemność poznania blachar czy lodziar (13-15 letnie blachary, brzmi tragicznie ale taka rzeczywistość). A przy okazji, drogi Patryku, nie udzielaj się wogóle jeśli twoje zdanie w dyskusji ma brzmieć "Nie zgadzam się", "Zgadzam się" "Nie wszystkie" (można to zrobić w bardziej cywilizowany sposób)itd. skoro nie popierasz tego własnymi przeżyciami czy jakimiś sensownymi argumentamim wygląda to tak że 15sto latek neguje podparte argumentami i własnymi przeżyciami zdanie kogoś bardziej doświadczonego od siebie, a więc nie bądź żałosny. Aha, już się nie denerwuj że tak bardzo przyczepiłem się twojego wieku, w tej kwestii ma on zasadniczy oddźwięk. EDIT Sorbet problemy z mm to nie wymysł. Masz tu tekst napisany przez kogoś kompetentnego: http://www.wykop.pl/link/107415/jak-...st-ich-niemalo Ja na to forum trafiłem własnie za sprawą wyszukiwarki Google i problemów z MM. Ostatnio edytowany przez Uehehe - 12-12-2008 o 06:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#751 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2008
|
![]() Cytuj:
Przy okazji: Za normalne uważa się IQ w granicach 84-116. Polska średnia to ok. 103 pkt. Przy okazji no.2 - gdzie wy ten "test IQ" rozwiązywaliście? W "Teletygodniu" czy "W Życiu na Gorąco"? Nie mam nic do ciebie (zresztą do nikogo tu nic nie mam) ale nie chwal się zawyżonym o kilkanaście pkt poziomem IQ. IQ na tym poziomie mają pisarze s-f którzy potrafią sami tworzyć całe światy i mitologie (oczywiście na kartkach papieru). Mam na myśli Herberta, Lovecrafta, Sapkowskiego czy nawet Tolkiena. A więc nie ubliżaj tym zacnym panom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Imię: Xiuek
Świat: Premia
|
![]() Otóż ten test rozwiązywaliśmy, gdy był "Narodowy Test Inteligencji" w TVN. A parę rzeczy brałem z głowy, nie sprawdzając, więc przepraszam za błędy.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
rodzice w domu ? Mmm tak postanowiłem sprawdzić i lagów nie mam oO Nie samowite juz zapomniałem jak się tam chodzi bez lagów ![]()
09:58 You see a rope. It weighs 18.00 oz. oO? Ostatnia wizyta: 18-12-2008 o 19:25 Ostatnio edytowany przez Shea - 12-12-2008 o 12:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#755 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tzn. Chodzi mi akurat o tą jedną, bo nie miałem tylko jednej. Nie była ani blacharą ani lodziarą, a przestaliśmy ze sobą chodzić, bo po prostu już się nie kochaliśmy. Masz tu przykład, którego tak Ci brakowało. Może po prostu ty miałeś pecha, ale nie wyrażaj się tak. Aha. Ona była bardzo ładna. ; )
![]() |
![]() |
#756 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2008
|
![]() Kurde żeby MM zrobiła do ferii
![]() !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chcę pograć normalnie w tibię!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Ols
|
![]() /\ Śnij dalej, przed upem jeszcze mogłem trochę chodzić... Zalllledd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ja już całkowicie straciłem nadzieje.
![]() |
#759 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Olsztyn
Imię: thunderstorm axe
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Harmonia
Poziom: 13
Skille: rosna
Poziom mag.: 3
|
![]() ja mam dalej lagi zaczynaja sie gdzies tak od 15 do 23 i od 23 do rana nawet nie ma lagow ... tak czy siak z takimi lagami postanowilem zrobic rycerza i skiluje a w tym lagi nie przeszkadzaja na dodatek nie sa juz takie durze ...
|
![]() |
![]() |