![]() |
#741 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Grue lepiej szybko odpowiedz bo ja tu widzę ze to zaważy na czyjejś przyszłości =P
A ja tam wydałem tyle co na podstawke i TBC reszte mam for free(jak sie kombinuje to sie ma)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#742 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Odpowiem wam ile zarabiam na przykładzie grudnia (niech bedzie ze sie chwale wali mnie to hehe)
Wypłata: 1800zł Kasa za poligon: 695zł Nagrodówka: 400zł Gratyfikacja urlopowa: ~900zł ; ) Nie licze za służby i wyprowiantowanie, bo neiwiem ile tego było (ok. 400zł chyba). A normalnie w miesiącu to wypłata, za służby itp spokojnie 2100zl wychodzi ; ) Nie jest zle ogolnie heh ; ) Pozdrawiam i zycze szczesliwego nowego roku wam tutaj obecnym ; ) Grue
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() i na cholere sie tu uczyc?
![]() |
#744 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Osz ty, odliczając kasę na wowa to zostaje ci 2k miesięcznie, nie wiem czemu ludzie tak pi*rdolą, że kasy szkoda... -50zł od pensji to nie jest nic wielkiego imo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Teraz każdy kto gra w WoWa pójdzie do wojska i bedziemy po raz kolejny wojskową potęgą
![]() Ja będę pewnie po studiach w mcdonaldzie dolewał do shake'ów.
Ostatnio edytowany przez PLague - 31-12-2008 o 17:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Przepraszam, że poruszam stare tematy (bo wchodzę tu raz na kilka dni) ale nie mogę się powstrzymać, żeby nie skomentować historii druid vs. mage. Już takie bzdury piszecie, że nie wiem czy się śmiać czy płakać. Obydwie klasy maja swoje silne i słabe strony, ale dużo leży w kwestii umiejętności gracza. Dla mniej doświadczonych graczy polecam druida, świetny char można nim grać jako clicker, jest dobry w dpsie i healingu - w tankowaniu jest okej, bo nie ukrywam, że inne klasy jednak lepiej sobie radzą. Mag trochę bardziej już polega na skillu, w pve ostatnio nie radzi sobie najlepiej dużo klas potrafi łatwo outdpsnąć przeciętnego maga. W pvp jest dobry ale dominuje niestety lamerski arcane spec. Na obydwóch klasach nie da się nudzić ze względu na różnorodność, którą oferują różne spece, tyle, że druid musi zbierać trzy różne geary a mag nie (już nie wspomne o pvp gearze i pve gearze). Historia z śmiertelnością fire to kolejna bzdura, oczywiście, że może na arenach ciężko ujechać oraz clicker to wszędzie indziej będzie miał trudno ale zdolny gracz nie ma najmniejszych problemów. Co do levelowania, feral radzi sobie dobrze nawet 58-80 tego nie można wykluczać, maga w arcane levelować do 60 nie polecam, jedynie fire albo frost. No i jak już coś wspominałem, magiem powinno się mieć dużo keybindów ze względu na ilość użytecznych spelli, problematyka tej rozmowy też leży w tym co chcesz robić pvp czy pve, ale czym byś nie grał, keybindy to podstawa. Feral lepiej radzi sobie z gankerami a już nie wspomnę o frost magu. Mimo wszystkiego czuje, że druid najlepiej by Ci pasował.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2008
|
![]() To tak samo jakby nowy gracz się spytał kim grać: Warriorem czy Palem. Oczywiście wiadomo że wybór pada na Pala (wg mnie), bo zawsze może się uleczyć podczas walki i iść dalej. Także nie potrzebuje takiego super hiper eq do levelowania jak war. Ale wg mnie Pal to tylko i wyłącznie do heala albo do tanka. Jeśli nowy gracz chciałby być DPS'em to radziłbym warka niż szpanerskiego rogala bo do niego trzeba większego skilla. Co do druid vs. mage ja też jak pan up poleciłbym bym druida. Początkowemu graczowi trudniej jest ubić 3 mobki lub 2. Trzeba w takiej sytuacji troche pokombinować. A druid to cat form + stealth i w razie czego leczenia jak spadnie hp poniżej 50% i jedzie dalej.
Jutro albo pojutrze zakupie WoW'a i ponownie zacznę. swoją przygodę ![]() P.S: Bardzo udupili shama podczas tych updejtów? |
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Creatnąłem maga. Zobaczymy ;)
Btw szczęśliwego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Co jest, wchodzę na WoW'a normalnie, próbuję wejść na postać a tu wyskakuje takie coś:
PHP Kod:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#751 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Pal jest dobrym dpsem, zwłaszcza na 80 lev :> A początkujący to ja nie jestem, miałem po prostu dylemat pomiędzy tymi klasami. Anyway, w końcu mam cat forma (bear form to była mordęga, nawet w GLs) i zaczyna się zabawa. Herbalism rox, instant hot bez wychodzenia z forma, do tego bardzo dobry rox _/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() @up
Tym postem, przekonales mnie do zrobienia sobie herby na 450 ![]()
![]() |
#753 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
Obudź się, paladyni zawsze mieli dobry dps aż do endgame(TBC), wtedy ssali to prawda aż do wotlka i teraz nawet w endgamie są silni. Ja już bodajże 20 paladynem byłem w stanie rozjebać 3 elity naraz (Loch Modan, tauren z 2 orcowymi guardami), palem jesteś teraz w stanie rozwalić WSZYSTKO. Warr wbrew pozorom jest bardzo ciężki to grania a rogue właśnie byłby proponowanym wyborem w starciu warr vs rogue, bo rogue jest prosty i je też prosto, może uciec z walki bez problemu(chociaż po co uciekać jak on i tak JE), vanish ratuje nawet przed wysokolvlowym gankerem (zwiększa poziom stealtha na 10sec.). W mojej opinii Warrior to jest ostatnia z tych trzech klas, którą bym polecał nowemu graczowi, za dużo się pada, instancje to głównie tank (chyba, że jest się pro i będzie się fury dpsem ![]() @Dawergo: Naprawdę zajebista sprawa, nie pamiętam dokładnie ile leczy ale naprawdę warto (nie pamiętam czy 2k/cały hot czy 2k/tick) coś takiego. Ostatnio edytowany przez Vrael - 01-01-2009 o 12:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() szczerze to nie wiem, ja po oplaceniu akademika zyje za 350 zlotych na miesiac na dziennych.
![]() |
#755 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Nawet Blizzard nie wie, jak strasznie pomógł mi w queście The Den, otóż jednego klucza pilnowała grupka mobów, w tym elit, jako że nie mogłem sobie z nimi poradzić moim rouge'm (wykrywali stelcha
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() to ostatnio kumpel mial problem. Jest w wotlk taki boss ktory jak zabije wszystkich graczy to odlatuje. No on nie wiedzial o tym i polecial na tego smoka trashin racerem i smok odlecial. I byl problem bo cala grupa stoi i tylko wtf gdzie boss xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#757 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Vrael:
Co do przeżywalności fire maga. Na arenie takie klasy jak DK czy rogal są w stanie wyciągnąć taki burst dmg, że jest z tobą kapa. A jak spotkasz 2* DK to możesz zbierać manatki Ogólnie teraz w pvp jest dość trudno dla maga, z tego powodu, że nie tylko jest clothem, ale i nie ma tak potężnego bicia jak sporo klas dostało. No sorka, ale w res gearze (nie cały, częśc jest z TBC, ale...) dostać kryt z sinistera - 8500. Ze zwykłego sinistera. Ambushe siadają 10k+. Ja o takim czymś tylko mogę marzyć... Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |