|
|
#742 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2008
Lokacja: Ciechanów!
Stan: Niegrający
|
swietny temat
, ciekawe sski ![]() ![]() ![]() ![]() bede tu szczesciej zagladal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#743 |
|
Użytkownik Forum
|
Niektórzy by skazali mnie na męke do piekła ;/
Mystikal nikogo nie zjada, to cipa, za to ma pół metra w łapie jednej, w drugiej tylko 38 cm! XDDD Ostatnio edytowany przez Antorm - 28-09-2009 o 19:48. |
|
|
|
|
#744 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2009
|
Trenuje k100% i jp1?
I Denis Jedryjas solufka? |
|
|
|
|
#745 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2009
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kun Gustaw
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dashers
Świat: Olympa
Poziom: 9
|
Dziś dnia 28 września dowiedzialem sie ze Adam <PHANDRIM> kończy gre strasznie sie zasmucilem ;// SELLAM CHARA Z TEGO POWODU ;<<<<<<<<
|
|
|
|
|
#747 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Imię: Haally
Profesja: Elder Druid
Gildia: Convidents
Świat: Guardia
Poziom: 250
Poziom mag.: 86
|
Ja 21:04:04
to co teraz robisz trzeciego chara i w miesiac 200 ? Moniak 21:04:13 zgadles !!!!!! |
|
|
|
|
#748 |
|
Użytkownik Forum
|
ma zamiar nie grac patafian jeden! MOJSKI GUARDIA BEZ CIEBIE TO NIE TO SAMO!
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
|
|
|
|
#749 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2009
|
Medzik level ![]() ej siema ! ![]() |
|
|
|
|
#750 |
|
Guest
|
Ej noob z Ciebie chyba już Ci to mówiłem?
![]() Ale spoko bo zaraz będzie że jakieś low-lvle zaczepiam |
|
|
#751 |
|
Użytkownik Forum
|
niewiem, bija cie w domu ? na osiedlu ? ktory masz level tym swoim marnym palladynem ? o ile wiekszy od mojego knajta? 5 poziomow?
Gdy ty piszesz nowe posty na tibja . kom to ja sie spotykam ze znajomymi. Jestes totalnym zerem . No life ... 'tibja to tfoje rzycie 4ever&ever' . Napisz mi co ci sie zerowcu nie podoba , na jakiej podstawie wnioskujesz ze jestem noobem . Przeciez juz ci pisalem ze chcialbym sie z toba spotkac ... zreszta nie tylko ja ... pol servera obilo by cie chetnie. Powiedz mi jeszcze ,jaka objetosc ma twoja glowa i ile masz w bicepsie , bo chce w paincie sprobwac ciebie narysowac , ale nie wiem ,ktora kreska lapy rysowac ;/ |
|
|
|
|
#752 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2009
Imię: Vecrius
Świat: Olympa
Poziom: 317
Poziom mag.: 92
|
16:37 Elite Lahm [197]: - tera dzwonimy 16:37 Elite Lahm [197]: - dzien dobry chodzi pani lodowka? 16:37 Elite Lahm [197]: - no tak 16:37 Elite Lahm [197]: - no to prosze ja lapac bo ucieka |
|
|
|
|
#754 | |
|
Guest
|
Cytuj:
![]() sto szusty lefel mam juz dla ciebie nie bede pisal postuf na tibia kom bo juz za duzo rzeczy dla ciebie robie dobilem 1k przed snem zimowym staryco tam jeszcze............ aha ...z reszta wiesz co mnie obchodzi czy sie z kims spotykasz czy nie ;P juz nie jestem na zero ogolony i sorry dla ciebie juz tak nie zrobie na takiej podstawie ze ty tego nie bedziesz kumac za 100 lat przeciez ja ci tez pisalem zes taki nup straszny :/ no jak chcesz to gud lak hef fan wez google mapy, street view, london i szukaj mnie! o boze ;/ nie mam ronczek oooooo jajajajj ;d naucz sie myslec WIDZISZ JAK PRZEZ CIEBIE BRZYDKO PISZE -.-' ! Ostatnio edytowany przez Abraczlowiekimigrant - 30-09-2009 o 18:51. Powód: Niiiiii huhuhuh |
|
|
|
#755 |
|
Użytkownik Forum
|
moge sie juz czuc zgaszony ?
|
|
|
|
|
#756 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Hail Gis Druid 23:24 Master Elite Pal [133]: jak zobaczy kase to pomoze |
|
|
|
|
|
#757 |
|
Użytkownik Forum
|
Velrox, nie lubisz Piotra Przybysza tak samo jak i ja, no ale weź się ogarnij w końcu xD
Raz, że tego się czytać nie da, a dwa, że chyba chciałeś aby było śmiesznie, ale jakoś nie wyszło ![]() |
|
|
|
|
#758 |
|
Guest
|
Nieeee
Nie chciałem żeby śmieszne było ;/ No ale z wami sie po prostu inaczej nie da! Sie przejmujecie tym jak choy ehh ![]() Nie możesz Adi sorry. A puszkins coś tam wkońcu wymyślił? Ci powiem ze nawet sam swoich postów momentami czytac nie mogę A dla tego to wszystko ze nie chce więcej w*****eń nawet przez sekundę Ostatnio edytowany przez Abraczlowiekimigrant - 30-09-2009 o 21:27. |
|
|
#759 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2009
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grek Arte
Gildia: POGROMCA SISIKA
Świat: DAJE ZA 100 ZŁ
|
Krzysiek czekam na 300![*] ![]() ![]() ![]() Ładnie mi strzałeczka wyszła prawda ?;>
|
|
|
#760 |
|
Użytkownik Forum
|
co wnosi ten post do tematu? czujesz sie lepszy, ze piszesz pogrubiona czcionka?
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
|
|