![]() |
#742 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2008
Lokacja: Ciechanów!
Stan: Niegrający
|
![]() swietny temat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niektórzy by skazali mnie na męke do piekła ;/
Mystikal nikogo nie zjada, to cipa, za to ma pół metra w łapie jednej, w drugiej tylko 38 cm! XDDD Ostatnio edytowany przez Antorm - 28-09-2009 o 18:48. |
![]() |
![]() |
#744 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2009
|
![]() Trenuje k100% i jp1?
I Denis Jedryjas solufka? |
![]() |
![]() |
#745 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2009
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kun Gustaw
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dashers
Świat: Olympa
Poziom: 9
|
![]() Dziś dnia 28 września dowiedzialem sie ze Adam <PHANDRIM> kończy gre strasznie sie zasmucilem ;// SELLAM CHARA Z TEGO POWODU ;<<<<<<<<
|
![]() |
![]() |
#747 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Imię: Haally
Profesja: Elder Druid
Gildia: Convidents
Świat: Guardia
Poziom: 250
Poziom mag.: 86
|
![]() Ja 21:04:04
to co teraz robisz trzeciego chara i w miesiac 200 ? Moniak 21:04:13 zgadles !!!!!! |
![]() |
![]() |
#748 |
Użytkownik Forum
|
![]() ma zamiar nie grac patafian jeden! MOJSKI GUARDIA BEZ CIEBIE TO NIE TO SAMO!
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
#749 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2009
|
![]() Medzik level ![]() ej siema ! ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Guest
|
![]() Ej noob z Ciebie chyba już Ci to mówiłem?
![]() Ale spoko bo zaraz będzie że jakieś low-lvle zaczepiam |
![]() |
#751 |
Użytkownik Forum
|
![]() niewiem, bija cie w domu ? na osiedlu ? ktory masz level tym swoim marnym palladynem ? o ile wiekszy od mojego knajta? 5 poziomow?
Gdy ty piszesz nowe posty na tibja . kom to ja sie spotykam ze znajomymi. Jestes totalnym zerem . No life ... 'tibja to tfoje rzycie 4ever&ever' . Napisz mi co ci sie zerowcu nie podoba , na jakiej podstawie wnioskujesz ze jestem noobem . Przeciez juz ci pisalem ze chcialbym sie z toba spotkac ... zreszta nie tylko ja ... pol servera obilo by cie chetnie. Powiedz mi jeszcze ,jaka objetosc ma twoja glowa i ile masz w bicepsie , bo chce w paincie sprobwac ciebie narysowac , ale nie wiem ,ktora kreska lapy rysowac ;/ |
![]() |
![]() |
#752 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2009
Imię: Vecrius
Świat: Olympa
Poziom: 317
Poziom mag.: 92
|
![]()
16:37 Elite Lahm [197]: - tera dzwonimy 16:37 Elite Lahm [197]: - dzien dobry chodzi pani lodowka? 16:37 Elite Lahm [197]: - no tak 16:37 Elite Lahm [197]: - no to prosze ja lapac bo ucieka |
![]() |
![]() |
#754 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() sto szusty lefel mam juz dla ciebie nie bede pisal postuf na tibia kom bo juz za duzo rzeczy dla ciebie robie ![]() co tam jeszcze............ aha ...z reszta wiesz co mnie obchodzi czy sie z kims spotykasz czy nie ;P juz nie jestem na zero ogolony i sorry dla ciebie juz tak nie zrobie na takiej podstawie ze ty tego nie bedziesz kumac za 100 lat przeciez ja ci tez pisalem zes taki nup straszny :/ no jak chcesz to gud lak hef fan wez google mapy, street view, london i szukaj mnie! o boze ;/ nie mam ronczek oooooo jajajajj ;d naucz sie myslec WIDZISZ JAK PRZEZ CIEBIE BRZYDKO PISZE -.-' ! Ostatnio edytowany przez Abraczlowiekimigrant - 30-09-2009 o 17:51. Powód: Niiiiii huhuhuh |
|
![]() |
#755 |
Użytkownik Forum
|
![]() moge sie juz czuc zgaszony ?
|
![]() |
![]() |
#756 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hail Gis Druid 23:24 Master Elite Pal [133]: jak zobaczy kase to pomoze |
|
![]() |
![]() |
#757 |
Użytkownik Forum
|
![]() Velrox, nie lubisz Piotra Przybysza tak samo jak i ja, no ale weź się ogarnij w końcu xD
Raz, że tego się czytać nie da, a dwa, że chyba chciałeś aby było śmiesznie, ale jakoś nie wyszło ![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Guest
|
![]() Nieeee
Nie chciałem żeby śmieszne było ;/ No ale z wami sie po prostu inaczej nie da! Sie przejmujecie tym jak choy ehh ![]() Nie możesz Adi sorry. A puszkins coś tam wkońcu wymyślił? Ci powiem ze nawet sam swoich postów momentami czytac nie mogę A dla tego to wszystko ze nie chce więcej w*****eń nawet przez sekundę Ostatnio edytowany przez Abraczlowiekimigrant - 30-09-2009 o 20:27. |
![]() |
#759 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2009
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grek Arte
Gildia: POGROMCA SISIKA
Świat: DAJE ZA 100 ZŁ
|
![]() Krzysiek czekam na 300![*] ![]() ![]() ![]() Ładnie mi strzałeczka wyszła prawda ?;>
![]() |
#760 |
Użytkownik Forum
|
![]() co wnosi ten post do tematu? czujesz sie lepszy, ze piszesz pogrubiona czcionka?
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |