![]() |
#742 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Użytkownik Forum
|
![]() G-g-g-godlike! Legendary!
To była penta, ale w za dużych odstępach czasowych :<
![]() |
#744 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Czyli nie penta. Nub żeś i tyle :D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Apropos malza - jaki build polecacie?
Obecnie robię merc > deathfire grasp>rylais>zhonya>void,ale dfire grasp ujowo się sprawuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Aha, nie wiem co to jest pub-boj, i dlaczego Idra twierdzi, że jednostki protosa nic nie kosztują, ale jakby cię to tak bardzo interesowało, to po grze w SC zawszę piszę GG, bo tam raczej się nie zdarza, aby grało się na większą lub mniejszą liczbę przeciwników, a co za tym idzie, gra w 99% przypadków jest fair ![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 25-12-2010 o 20:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#748 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mam jeszcze builda na spell vampa i powiem szczerze, że działa naprawdę dobrze, mając Will of the Ancient + Zhonya można wziąć na siebie focus 3, zabić ich i przeżyć (Null Zone pod nogi, Silence, Malefic na jednego, ulti na drugiego, spell vamp z dmgu jest wtedy ogromny, po całym combo zhonya, czekamy aż cooldowny zejdą i dokańczamy dzieło).
![]() |
![]() |
#749 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Właśnie pierwszy raz miałem revive eve w teamie, która nie była mną :D Na początku słabo jej szło, miała coś koło 2/6, potem gdy za nią łaziłem (grałem Soraką), to nie padała w ogóle, a zgarnęła dwa double i jeden quadra kill. Soraka ftw.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Keke, stestuję na dniach. Danke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Janna to support, praktycznie każdy jej skill skill prócz shielda to mocne cc, a Soraka to healer i silencer, więc co ty tu porównujesz? :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#754 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Janna to królowa supportu.
![]() |
![]() |
#755 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Soraka jest typowym healerem, więc niby supportem ją można nazwać, ale Janna to 100% support. Obydwie są dobre, Janna może i lepsza, ale Soraka też jest dobra, nie gadajcie ;p
@edit LOL, mundo na mnie krzyczał że jestem idiota i retard bo gram noob faceroll championem, że Eve jest op itd. ![]() Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 25-12-2010 o 23:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Pro Gankplank is pro. Pobiłem też chyba swój prywatny rekord, prawie 400 minionów sfarmionych :d Niestety przegraliśmy, bo eve to low, miałem zero supportu od tanka, Kog Maw zrobił się pod AD, ale spamował tylko i wyłącznie R i generalnie nie byłem w stanie scarrować bez pomocy drużyny.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 26-12-2010 o 02:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#759 | ||||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
1. Starcraft z tych gier, które wypisałeś jest najstarszy 2. Starcraft był pierwszą grą, która rozwinęła się na profesjonalny poziom - e-sportu. To tam jako pierwsze powstały właśnie takie zwroty jak gg, ponieważ w tym kraju to nie była tylko gra - ale kultura, a dla niektórych nawet praca. A to wymagało wprowadzenia pewnych zasad dobrego zachowania. I tak jak na CSie krzyczeli o fartach i headach z dupy, SC było na etapie turniejów, sponsorowanych przez korporacje, z relacjami puszczanymi w telewizji. Cytuj:
Cytuj:
![]() Tak czy siak lepsze napisanie czegoś takiego z błędem (ale domyślają się ludzie o co chodzi), niż zachowywanie się jak rypka ![]() Cytuj:
Taka sama sytuacja. Dobra, troche wam temat odciągam, można skończyć ![]() <tak wiem, wpadł zrobił burdel i mówi że kończymy xD> Na pocieszenie - ![]() I pamiętajcie!
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() Zagralem sobie ostatnio z 15 gier poppym, wygralem moze jakies 4-5, ogolnie to mi sie on podoba ale w jakims premade, bo z randomami jest to strata czasu, wystarczy ze 1 nie ogarnia albo pojdzie afk to juz gra jest skonczona, co innego z anivia ;p
Przed chwila sobie wymyslilem, ze zagram sobie kims z rotacji - wybor padl na morgane. Jeden custom - "o kurwa, fajna", pozniej normal. Czytam sobie builda na mobafire i mysle po co te eliksiry, przeciez to totalna strata kasy... Mialem 0/0. Kupilem juz sobie buty i eliksir z niechcenia - za 2 minuty double kill na malphu i nida, a goscie grali dosc przyzwoicie, w szczegolnosci ta nida. Kupilem jeszcze jeden eliksir i dalej padl malphite, nie wiedzialem ze to jest takie powerful o0 Buildy goscie mieli beznadziejne, ale 1 gre Morgana uwazam za zaliczona ;p Btw kupic Lux, Shena czy Morgane? ;d ![]() |
![]() |
![]() |