![]() |
#742 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cóż lokalizacja prawie im sie udała.
Prawie robi wielką różnicę. W tym wypadku moze nie tak wielką. Trzeba poprawić opis runów/armorów/ i przyrzadów do zadawania bólu ale to się da zrobić łatwo (brak dodatkowych mocy i samo to, że można wypić icy dragon sword-a. Taki opis) Gorzej "Lodu młot z obrony" czyli Icy Warhammer of Defense. no żal. A to tylko przykład. I Kurcykowie bardzo mnie denerwują... @down Wszystko przez steama, jak zawsze. Kiedyś było inaczej?? Nie pamiętam Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 09-12-2006 o 22:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Ciekawy jestem czy poprawione spolszczenie będzie dodane jak normalny update, czy trzeba będzie ściągać jakiegoś patha czy coś podobnego ?
![]() |
#744 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Spolszczenie już jest (od wczoraj)... Wystarczy w ustawieniach włączyć język polski
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Polonizacja jest, delikatnie mówiąc, bardzo zła. Najprawdopodobniej to wina ArenaNet, która źle załączyła polski język. No bo jak inaczej to nazwać, kiedy w polskiej wersji nie ma statystyk przedmiotów, a każdy przedmiot można wypić i prowadzi do odurzenia?!
Plus jest taki, że można grać po angielsku, mając staty przedmiotów, i mieć tekst po polsku. Wystarczy RCtrl i mamy wszystko po polsku. Aby mieć pierwotny język, zwolnij(;<) przycisk. @up Ja mam rytualistę i jest niezły. Ostatnio edytowany przez Nadrill - 10-12-2006 o 09:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Dziwne to spolszczenie xD
Kupie 1gb ramu wtedy pogram tera mapk wchodzi tak ze daj spokoj ...
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Guest
|
![]() No wróciłem do GW i hyba se Factions kupie
![]() Ey a jakie questy trzeba robić w Properies, żeby się dostać do Crystal Desert i innych terenów? Bo narazie moge do tych lodowych gór i w Askalonie... Noi tu mój rekord 18 wygranych pod rząd!!! Szkoda tylko, że dziwne kolory. ![]() Ostatnio edytowany przez Ghard Lage - 11-12-2006 o 16:45. |
![]() |
![]() |
#748 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
Lokacja: Kolonia na opodal magicznej bariery
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() EEE GW ju po polsku?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
No już od 8 grudnia jest polski klient i polskie serwy ![]() BTW @2up Coś ci grafika nawala. ![]()
![]() |
#750 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak nawiasem... dziala wam guildwars.pl ?
Mi sie wyswietla "This IP address cannot be used for browsing." Czyzby mnie zbanowali? ![]()
![]() |
#751 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
Lokacja: Kolonia na opodal magicznej bariery
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() hehe walsnie looknolem i ujrzalem swiatlo dzienne, a tym swiatlem jest wreszcie polski jezyk w opcjach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Użytkownik Forum
|
![]() Senseal mi też nie działa -.- Zapewne problemy z serwerem.A wyglądało to tak jakbym dostał bana ale sie nie przejmowałem bo i tak tam rzadko zaglądałem, ale skoro nie tylko ja mam ten problem to chyba ich wina nie nasza ^^.
![]() |
#753 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#754 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytat z cd-projektu:
Cytuj:
No dobra jeden dzień różnicy ale co do polskich serwów...
*** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Uther92 - 11-12-2006 o 20:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#755 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2006
Lokacja: Kazordoon :P
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Świat: Nebula
|
![]() Bardzo mi sie giera podoba, tylko kilka pytan mam. Czy jesli kupie GW Nightfall,
to bedzie mi on chodzil bez pierwszej czesci i czy nie bede mial tego co bylo w GW Phrophercy czy Factions? Wiem ze nightfall jest w innym swiecie (kochane CDA) i ze dochodzi derwisz i paragon (w polskiej wersji patron) czy to sie opłaca? |
![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Użytkownik Forum
|
![]() Każdy dodatek jest samodzielny, po prostu będziesz mieć tylko to co zostało dodane czyli np tylko derwisza i paragona.
![]() |
#758 |
Użytkownik Forum
|
![]() polonizacja jest, 9 zostala wprowadzona. Tylko nie wiem czy ja jestem jakis dziwny czy co, ale niemoglem znalesc polskich dystryktow. No i ta polonizacja nie jest najwyzszej klasy:|
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Nytalith - 11-12-2006 o 20:48. Powód: me idiot... |
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dyskryptów nie ma inskrypcji na przedmiotach także, ale to już błąd, którzy nie występował na beta-teście.
2up Najlepiej kup sobie Phropercies(podstawowa wersja, po prostu Guild Wars), a potem dokup dodatki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Guest
|
![]() Grafa tylko taka jest na screenie bo mi się coś jakość spiepszyła jak przekonwertowywałemz bmp na jpg...
Ostatnio edytowany przez Ghard Lage - 14-12-2006 o 16:56. |
![]() |