![]() |
#741 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Gregoire, historie serwera mozna sprobowac napisac. Jesli znajdzie sie ktos zaufany do pomocy, bo mnie niestety ominal kawalek zycia serwera po upadku Indepe~ az do ~pazdziernika obecnego roku szkolnego. =)
Cytuj:
Cytuj:
Swoja droga, co myslales, kiedy to pisales? 'Podal w wieku 17 lat, pewnie dodal sobie rok, moze dwa, zeby wygladac powazniej. Ot, zagroze, sprowokuje go, to moze mi chociaz odpowie'? Kiepska zagrywka, naprawde kiepska. Moze nawet zalosna. W zasadzie, moglbym uniesc sie honorem, stwierdzic, ok, j'estem 16 letnim dzieciakiem, co nie potrafi podac rozsadnej odp po ktorej stronie byscie staneli'. Tylko dlaczego tego nie zrobie? Cholera wie =< Cytuj:
Spojrz, w momencie wybuchu konfliktu Arcanium vs Alderath, nasi przyjaciele staneli po dwoch roznych stronach barykady. Przylaczenie sie do jednych, byloby zdrada drugich, rozumiesz juz co mam na mysli? Wielce prawdopodobne, ze brygada pozostanie neutralna woboec konfliktow przeciw Arcanium. Mozliwe tez, ze wesprze ktoras ze stron, jesli strona przeciwna wystarczajaco gleboko zalezie nam za skore. Tak, czy inaczej nasza decyzje uksztaltuje dopiero wojna, a nie zadne forumowe gdybania. Mam nadzieje, ze zaspokoilem Twoj glod wiedzy. Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 21-02-2006 o 20:04. |
|||
![]() |
|
![]() |
#742 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xandar Mac'Leod
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arcanium
Świat: Iridia
Poziom: 132
Skille: 97+dist
Poziom mag.: 21
|
![]() lol Adolphus czy jak go tam na obiad wolaja(mi znany jako Lamalas, Arnus badz Szymon) ma 17 lat i o ile pamietam jakos na poczatku wrzesnia urodziny 18 sa nie? to Szymon kupuje alkohol zazwyczaj wiec wiesz xD
odnosnie poparcia jakiej kolwiek ze stron to Ado sie wypowiedzial w 100% i nie musze nic dopowiadac ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() humm... mam 23 lata i jesli myslisz ze tym dialogiem sie dowartosciowales to sie mylisz, ani mi nie przygadales ani nic bo poki co ja mam 3 fragi na was xD.
Ezekiel A. Feb 16 2006, 14:18:38 CET Killed at Level 48 by Firefist Podpalacz. Constatin. Feb 19 2006, 20:56:58 CET Killed at Level 28 by Asker on Iridia and by Lord miecio. Sillent Armanio. Feb 19 2006, 20:57:56 CET Killed at Level 16 by Asker on Iridia. Z pomoca Askera. P.S. Jak ktos chce moj nick na xerenie niech sie mnie pyta jak na firefista sie logne. Odpowiadam tylko zaufanym znajomym. |
![]() |
![]() |
#744 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie mialem zamiaru Ci przygadac. Po co? =)
Chcialem tylko Ci uswiadomic fakt, ze bylo to conajmniej zalosne. Przykro mi, ze uciekasz sie do takich metod zdobywania wiedzy, zamiast po prostu zwyczajnie zapytac. Z innej beczki, pytasz po ktorej stronie staniemy, potem pokazujesz 'frag liste'. Szukasz ewentualnych sojusznikow do insurekcji przeciwko Arc, a jednoczesnie - podejrzewajac ze staniemy po ich stronie - chcesz nas osmieszyc? Blad za bledem, moj dwudziestotrzyletni Bergerku. Pozatym, jesli koniecznie chcesz podliczac, dolicz fragi Danytha i Szenlonga. Dolicz prosze tez tych, ktorzy sie z tej 'wojny' (skoro jest frag lista, musi byc i wojna, prawda?) wyplacili. Swoja droga, przyjemnie bylo roz***ac gildie przyjaciolom? Warto bylo poswiecac ludzi expiacych w barwach gildii inferno? |
![]() |
![]() |
#745 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie nie.. to ty zrozumiales to zbyt dumnie i tak zes napisal ,ale olac to ja pisze na pelnym luzie ;].
Fragi danytha i szen~ nie licza sie bo ubiliscie ich z ARc a racze Arc ich ubijalo a wy tylko waliliscie w nich z hmm + bolt jak juz ich trapneli. To wasza wojna z Danythem i Szen~ , ja z tamtym niemialem nic wspolnego nawet dowiedzialem sie poozno o tym;p , a ubijam was za to ze ezekiel chcial mnie PA. Tamte fragi to wy vs oni. Pytam sie po ktorej stronie byscie staneli gdyz w razie gdybyscie sympatyzowali stronie mi sprzyjajacej odpuscil bym sobie, bo wlasnie mam wojne u siebie na serwie i niechce ubijac ewentualnych sojusznikow tu na iridi wiec to nie bylo pytanie by cie osmieszyc tylko by znac sytuacje , wiec staraj sie byc bardziej "elokwentny". Wiec moje powody by was ubijac to: PA, Insulting, Asslicking. Robicie se tu tylko wrogow a ja niewiem czy naprawde warto ;/ . Dodam tylko ze nie wszytskich z was bede atakowac bo sa ludzie ktorych szanuje. |
![]() |
![]() |
#746 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol srry dp.
Ostatnio edytowany przez berger - 21-02-2006 o 21:23. |
![]() |
![]() |
#747 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorry za dp
Ostatnio edytowany przez berger - 21-02-2006 o 21:24. |
![]() |
![]() |
#748 | ||||||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Coz, rzeczywiscie wzialem to sobie za bardzo do serca. A przynajmniej bardziej niz powinno sie brac kretynskie i bezpodstawne zaczepki. Zwracam honor, podpalaczu. Cytuj:
Secundo, ktos Arc do pomocy z Danythem i Szenlongiem musial zawolac. Ktos, kto jest przez nich na tyle powazany, ze go nie olali. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Hahaha-ha. Ha. Mowisz o posiadaniu przyjaciol w Arc i Ald? Jak definiujesz lizodupstwo? Wchodzenie im w dupe i mowienie, jacy sa za***isci? Nie, tego nigdy nie bylo. Pamietam, jakie zgrzyty byly po smierci Ezekiela od Yamy i Shamali. Pamietam, jak Iselith o*******al Firenze Bellatora, mowiac mu co mysli o zabiciu VV. Jesli takie zachowanie, to lizodupstwo, to szkoda, ze jest go tak malo na innych serwerach. Cytuj:
Cytuj:
Z wyrazami uznania dla konsekwentnie prowadzonej rozmowy, //Lamalas. Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 21-02-2006 o 23:33. |
||||||||
![]() |
![]() |
#749 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Tutor
Imię: Yamahati
Gildia: Iridian Alliance
Poziom: 102
Skille: 94/65
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#750 |
Użytkownik Forum
|
![]() @yama to bylo pytanko 4 dni temu ale nieodemnie(nie od mojej osoby). Btw ciebie tez drazni DB?
@Adolf~ - (niechce mi sie edytowac;p) Zwracam honor, podpalaczu, tu sie zachowales ok i pelen szacunek do ciebie ,ale i tak bede chcial was ubic;p. Ja naprawde nieskminie jak mozna czerpac przyjemnosc z takiego zachowania jak wasze, szczycenie sie o huntowaniu paymentsow itp(wg mnie cos takiego jest niskie). Huntowaliscie gildie ok ,ale nie z mojej winy bo wczesniej Ezekiel zabil kolesia bez powodu ( BEZ POWODU) i to byl rewanz ,za to padl ale was nieobchodzi kto mial racje. Przyznam tez ze all stuf rozdalem z obu charow i niemam zabardzo czym walczyc ;/, chyba 10 SD i niecaly bp manasow mi zostal ![]() Mowisz ze Eze~ mial kika(sorki ale to jest zbyt pospolite gdyby nie lagi i kiki to by chyba nikt nigdy nie zdechl;p) ale powiem ci cos. Jak go gonilem biegal non stop na wprost zadnych ruchow na boki unikania ani nic, trafialnosc w niego mialem 100% nieuchnol sie bo go odepchnolem na bok i wylapal chmurke prawdopodobnie od nieudajen proby uhania(nie mow ze bot... ale jak ktos biegnie po lini prostej) w dodatku dal sie latwoi bloknac.Szkoda ze tego akurat nie nagrywalem. Obrazaliscie wiele osob ale by niepowtorzyla sie sytuacja zachowam to dla siebie. Mozesz potraktowac ten arg jako niewazny zgodze sie bo nie przedstawie dowodu ,ale chce uchronic ludzi ktorych znam i dalej chca tam grac. Assliking - to niektorym z was ryj smierdzi gównem, i chyba dlatego slowa niektorych z was sa gowno warte. (Adol~nie kieruje tego do ciebie bo potrafisz nawiazac dyskusje). Jestem przygotowany ze mnie ubijecie w koncu zawolacie pewnie Arc na 48 palla;p sam z wami bym podjol walke ale vs Arc pasuje. Niestety niepowalcze knightem bo nie mam rec key a z paszportu pamietam tylko ze w miejscu urodzenia wpisalem Santa Maria xD. Robienie wrogow... moze juz sie robie stary ![]() |
![]() |
![]() |
#751 | |||||||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jesli ten film nie zaczyna sie w Venore na charze Maxxonek, mozesz przestac ogladac. Nie jestem pewny, czy zrapidowalem odpowiedni (jest on dla poprzedniego klienta) i nie chce mi sie o tej porze sprawdzac. To pewnie przez wrodzone lenistwo. Tak czy inaczej, tym filmem chcialem Ci pokazac, ze jesli jestesmy w stanie cos wykonac samemu i mamy odpowiednio duzo czasu, nie prosimy nikogo o pomoc. I Bog da, to i Ciebie dopadniemy sami =) Cytuj:
Mimo to, nie moge tolerowac chamskiego zachowania wobec moich przyjaciol, czy nawet tylko czlonkow gildii (o jajcarskiej randze 'egg', ani prob ich wykonczenia. Mam nadzieje, ze i Ty to zrozumiesz. |
|||||||||
![]() |
![]() |
#752 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
ja: czemu go zabiles EA: Ch**j ci do tego ja: mozesz oddac mi jego eq? EA:nie mam czasu jak niehccesz miec hunta to lepiej zamilcz ja:zabiles go bez powodu i radze ci lepiej oddac EA: nie groz mi bo moge wiecej i sam masz hunta ja Padniesz EA: czekam na ciebie Pisalem to znobka i mniej wiecej tak wygladala gadka, jak widac Eze sie doczekal. To bylo zachowanie sfustrowanego dzieciaka z ktorym niechcialem juz wiecej gadac . Poprostu spelnilem swoja obietnice. Chyba wiem dlaczego ty jestes liderem potrafisz negocjowac i dyskutowac a tamten dzieciaczek(tyle moge wywnioskowac o tym co piszesz i po rozmowie z nim) jest dla mnie zerem ktore znowu padnie, jesli bedziesz slowny i nikt z Arc wam niebedzie pomagac ;]. Nie mial powodu i ja mialem racje. Cytuj:
Powod trzeba miec zawsze dobry w tym momencie przyznales czesciowo mi racje.Do byle powodow zaliczyc mozna lepsze skile szybsze expienie i posiadanie lepszego domku lub wiekszej ilosci kasy. To jest PA wynikajace z zazdrosci i niezaradnosci. To NIE SA POWODY. Cytuj:
Ezekiel jest moim przykladem nietylko w odniesieniu do mojej 1st rozmowy z nim ale takze w stosunku do innych(niepodam z w/w powodow). Beda mieli tu problemy lub paymentsy od was poniewaz bedziecie chcieli moj nick badz zrobic im po zlosci przezemnie. Tak jak zrobiliscie z Gildia. Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
PAmietaj ze to jaka jest Iridia i gospodarka zalezt tez od was. Jak chcecie moge odpuscic sie i nie ubijac was. Wasze paymentsy to 100k od calej gildi dodatkowo Ezekiel ma mnie przeprosic za swoje zachowanie. i zapomne o tym , jesli nie bedziecie all musieli dodac Firefista do VIP i uwazac kiedy bede online. Te 100k bedzie akurat bym mogl zrobic nowego chara bo przegram war i zaczynam tu od nowa. Jesli nie godzisz sie na paymentsy to ja Vs wy bez pomocy Arc. Czekam na odp ![]() P.S. Nie traktuj tego zbyt emocjonalnie bo to tylko gra ![]() Izapamietaj jedno: "TO JACY JESTESCIE OKRESLA TO JAK SIE ZACHOWUJECIE" ubijac chce was za to jak eze postepuje. Ostatnio edytowany przez berger - 22-02-2006 o 02:56. |
||||||
![]() |
![]() |
#753 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Tutor
Imię: Yamahati
Gildia: Iridian Alliance
Poziom: 102
Skille: 94/65
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Berger odezwij sie do mnie w grze albo wez od ilnica moj gg.
|
![]() |
![]() |
#754 | ||||||||||||||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Faak, dysleksja zabije mnie wczesniej, niz cokolwiek innego. Tak czy inaczej, to byly tylko przyklady. O infernie i paymentach, juz Ci mowilem. Ktos za wasza akcje musial zaplacic. A skoro jeden z was mial oczywiste zwiazki w tej gildii, byl jej czlonkeim, padlo na nich. Placili dla przykladu. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jedyne, co mozliwe, ze dostaniesz to przeprosiny od Ezekiela. I to nie dlatego, ze sie boimy. Jest szansa, ze je dostaniesz, bo jego zachowanie bylo - jak to ujales - niskie. A co do reszty... Odpowiem kolejnym cytatem. "Nie bedziemy ukladac sie z terrorystami!" =D Pozatym, milo, ze w naszym spokojnym Nothingham zalagl sie Robin Hood i jego wesola kompania. =] Cytuj:
|
||||||||||||||||
![]() |
![]() |
#755 | ||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wejde dzis na tibie i proponuje te rozmowe zakonczyc tym postem odpowiedz tylko na temat tego co zrobic z paymentsami dla Inf oddacie czy nie. Dzieki za rozmowe ![]() btw.sorki za blady ale mam dysortografie. pozdro all. |
||||||||
![]() |
![]() |
#756 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() @berger
Z ciekawości... za co ma eze przepraszać sir lobo~?
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#757 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Troche to smutne bo podobne praktyki stosowali Niemcy na Polakach w latach 1939-1945. |
|
![]() |
![]() |
#758 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: iridia
Poziom: 00
|
![]() HEHE Mam nadzieje ze bedzie jakis przewrot na iridi. A postaram sie w mire mozliwosci jak wszystko bedzie po mojej mysli dolonczyc do bloku wojennego.
|
![]() |
![]() |
#759 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#760 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dzis po rozmowie z Adolph~ dogadalem sie i jestem mile zaskoczony jego postawa jak i podejsciem do sprawy(oby wiecej takihc liderow). Uzgidnilismy ze place beda zwrocone tym ludzia ktorzy zaplacili poza spaykym(jak niewi dlaczego msg me prv), lider DB wie kto ile placil i ma sie zglosic a payments bedzie mu oddany bez zadnych konsekwencji, wiem kto ile wiec oszustow sam ubije w razie nizgodnosci pisac mi prv msg tu na forum. Uzgodnilismy tez ze Eze mnie przeprosi za swoje zachowanie (co pisal nawet w swoim poscie , jego konflikt z lobem pomijam bo to ich osobista sprawa) wtedy sprawa bedzie zakonczona i wszytsko bedzie ok a ja zrobie zawieszenie broni. Btw Szukam power abuserow bo juz chwilowo niemam czasu na tibie(szkola + praca) i niemam jak grac o normalnej porze, jak cos msg me plx. Yours , trully Shane. |
|
![]() |