![]() |
#742 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Świetnie sezu! tylko troche krwi na nogach (nie za bardzo, to jest skrzepła krew), 12 obrazków + 3 gnicia i będzie x / 1
(x = y + 1) ![]() (y = x + 1) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: We Włocławku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() @Siekiet, Aqua Mador
To dla was dwóch Ent... Wieśniacki :/ ![]() Ps. Aqua Mador Jak Ci się moje Outfity podobają dla Ciebie ? Ps 2. Aqua Mador Niestety krzywo stoi bo nie jest z tyłu i z przodu pokazany ;/ ![]() Edit @Celoz Na kolanach ma krew taką jak mają Cyce ;P ![]() A z tymi zginięciami chcesz ?? Bo niewiem czy to zrobie... @Down Moje pomysły się wyczerpały ale dobra jak tak chcesz to się postaram -.- Ostatnio edytowany przez Sezu - 21-08-2006 o 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ent fajny.....
.....ale gryf ,liczyłem na twoją inwencje twórczą tak to ja też mogłem zrobić LOL! ![]() ![]() Ps. Sukkuba (kobieta demon) świetna super i w ogóle spox down:Nie że bym go nie podziwiał ale liczylem na coś więcej niż tylko "Obróć o Kąt : 90, 180, 270"i nie denerwuj sie tak szybko a outfitów nie robie bo nie umiem i nie mam materiałów ![]() Ostatnio edytowany przez Aqua Mador - 21-08-2006 o 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() @up o co ci kure chodzi dobry jest!!
![]()
![]() |
#747 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Skawina
![]() |
![]() Ej mam pytanko jak wy obracacie zeczy np dał wam gryra a wy zrobiliście go z 4 stron plz powiedzcie
@down ale jak mam tylko przub albo tyl to jak mam zrobic z 4 stron ?? Ostatnio edytowany przez ZeuSbobo - 21-08-2006 o 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Zbanowany
|
![]() @Aqua Mador
Ok zmieniłem troche tego Gryfa może teraz lepiej wygląda ?? ![]() Ps. Veruis Dzieki, że się za mną wstawiłeś ![]() (Podaj na PW swój nr GG.. ![]() Edit @Up Jak masz np. Z twóch stron czyli z tyłu i zboku to obracasz o Kąt 90 Stopni a potem jeszcze Przerzucasz w Poziom... I all jest Ok ale jak masz np Tylko tył to Ci to niewyjdzie... @Down Jak znajde w Spritach słonia to go zrobie ;P Chyba, że ty go masz z 2 stron to dawaj i będzie szybciej ;> Ostatnio edytowany przez Sezu - 21-08-2006 o 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sorry za słowa Krytyki Sezu ale przynajmniej jestem szczery ,i nowe zamówienie
![]() Ten pan na tibijskim słoniu ![]() ![]() ![]() plz plz plz Teraz jest super extra bombowy ![]() ![]() ![]() ![]() Royal Możesz zrobić mi hydre z 4 stron ? ![]() Ostatnio edytowany przez Aqua Mador - 21-08-2006 o 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Ivul, mam goscia z siekiera w rece, ale tego z peleryna mi sie nie udaje.
![]() I wczesna beta mojego gryfa xD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#751 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() emmmm
a nie obreaził byź sie jak by zamiast orła był terror bird?? (lekko przerobiony) i czy skrzydełka mają być też ![]() bo może sie za to wezmę ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Zbanowany
|
![]() @Up
Heh fajny ten Gryf Ci wyszedł ;] Tylko mogłeś mu dac skrzydła Daga to by był lepszy Efekt @Aqua Mador Zaraz będzie dla Ciebie Outfit... Hmmm to znaczy jakie Hinduskie ozdubki ??... Ostatnio edytowany przez Sezu - 21-08-2006 o 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Cytuj:
Fajne potwory robisz ;] wręcz świetne masz talent Chłopie ;] Może jak mowisz to co robisz to tyko "Wiedza co chce użytkownik" ale ty potrafisz Zrozumiec i wyobrazić sobie co chce ten Użytkownik jak ktoś chce chimere to domnie ;p ![]() sklepana w (czas od poprzedniego edita ;p) @down Chwile bo starą mi wcieło(Chimere nie matke ![]() Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 21-08-2006 o 22:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Zbanowany
|
![]() @Up
;] Dzieki. A z chęcią obejrze twoją Chimere jeśli dasz ją ;] @Aqua Mador Nie znalazłem nic Hindujskiego co by się nadawało na ozdoby dla słonia ale dałem 2 Czaszki i jest git (Te słonie zostały ukradzione jakimś tubylcom ![]() ![]() More More More MuahahaHAHhah ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @Torog
sorrka stary spuźniłęś się... chimerę/mantikorę już dawno zrobiłęm ja ![]() jeśli kto chce pisać ![]() @Sezu powiem szczerze że kiedyś z obrzydzeniem patrzyłem na twoje prace ale jesteś coraz lepszy
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Zbanowany
|
![]() @Up
Wiesz z dniem każdy robi się coraz lepszy ;] A tak dokłądnie to kture prace tak Cię przerażały. Dokładnie jakaś czy all ?? ;> ![]() @Topic Ale ludzie dajcie jakieś zlecenie bo ja tu zasne "zzZzzZzZZZzzzzZzz...." |
![]() |
![]() |
![]() |
#757 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
moja Chimera była moją pierwsza grafika w tibii ]:-> wienc jakieś 14 miesięcy wczesniej ]:-> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Skawina
![]() |
![]() A tutaj mój słonik
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Zbanowany
|
![]() @Veruis
Prosiłeś mnie na GG abym zrobił Ci takie coś a więc prosze... ![]() @Topic Jak zaraz nie dostane jakiegoś zlecenia to zasne :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mam dla ciebie zlecenie!!!
Daj mi białego Władce Zwierząt (Druida dla nie kumatych) obruconego plecami i twarza do nas ]:-> (i jak może podać jego numer w TSE bo mnie krew zaleje (szukam od ponad 3h i nie widzialem ani szpona !@!!@##@!)) Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 22-08-2006 o 01:39. |
![]() |
![]() |