![]() |
#7581 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Pfff...a co, raportniesz nas?, witcha ubijesz? buhahahahahha Owszem, trapować NIE PRZESTANIEMY... ![]() AA Edicik Cytuj:
IQ 50< "musk" A owszem, padłem pare razy,ale jakoś nigdy sie zbytnio nie przejołem stratą pikseli... Ostatnio edytowany przez exeros - 14-10-2007 o 00:45. |
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#7582 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Będę kontynuował swoją działalność, dostanę kolejnego tak jak napisałem wcześniej. Cytuj:
Cytuj:
![]() Stare ale jare ~~ ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2006
Lokacja: Rumia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Gz all
Shield ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2007
Lokacja: Kujawsko-Pomorskie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mikano Kabie
Profesja: Elite Knight
Gildia: Remedy
Świat: Astera
Poziom: 140
Poziom mag.: 9
|
![]() Gz all
Jakis quest ![]() 8 mln ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() pozdro dla fatal iluzon.
master knight~ zaloguj ise to ci kase oddam. @a co do tego trapowania.. humm.. tibia jest gra mmorpg.. w kazdym takim rpgu zlodziejstwo, pulapki to elementy gry tworzace klimat. tibia rules ograniczaja jednak te elementy i my gracze musimy sie do tego stosowac. mowi sie trudno zyje sie dalej ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez bartii10 - 14-10-2007 o 18:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7587 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Ełk
Imię: Trynio Knight
Gildia: Setzers
Poziom: 123
Skille: 88/84
Poziom mag.: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7588 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7589 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: s@motny w sieci
Imię: Solo Kioker
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brigade forever
Świat: Astera ROX
Poziom: 869
Skille: *.*-*.*
Poziom mag.: 69
|
![]() @dużo up :/
"w"y (prawie) wszyscy razem jesteście <...> warci nie pyskujcie do Kojota, moglibyście mu buty najwyżej czyścic i taka jest prawda. Dobrze ,że nie gram bo mi niedobrze jak patrze co robicie. Ss->brak
ocb? "Jedno co dajesz i bierzesz od braci Tu nie chodzi o szelest szacunkiem się płaci" ![]() Ostatnio edytowany przez miśko - 14-10-2007 o 21:06. Powód: pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#7590 |
Użytkownik Forum
|
![]() *Up
Normalnie aż się dziwiłem, że nikt do tej pory nie liznął mu pupci ; X Wariant nr. 1 Dla mnie to, że ktoś jest ode mnie szybciej biegającym pixelem z 3 cyfrową liczbą w levelu nie oznacza, że jest lepszy ode mnie więc stfu blx :<? Wariant nr. 2 Nawet jeśli jest twoim kumplem to po co dalej spamujesz ? Rofl. Wy uważacie mnie za tego złego a ja na odwrót i to się pewnie nie zmieni więc po co dalej ciągnąć ten temat <_< ? SS. Może jestem lama ale powie mi ktoś co na rotach w venore robi 'podnisczony' pokoik z Dreamera :S ? ![]() *Edit A to nie jest podpowiedź do dreamera :F? Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 14-10-2007 o 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7591 | ||
Zbanowany
|
![]() Lizdodupy atakuja!
Pfff...Brigade jest niewiele lepsze od chaotic...przez tehasa głównie....( i pare osób..) Bez komentarza... Cytuj:
O tak:> Stfu plx? Trapowanie normalna część RPG.. Dostane bana, delete i tak nadal będe trapować... Cytuj:
Wy*******aj, Trapowałem, Trapuje,Trapować NIE przestane... Cos Starego ![]() Ostatnio edytowany przez exeros - 14-10-2007 o 21:51. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7592 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Imię: Ashkeal
Poziom: 101
|
![]() Ehhh..Kiokerku moj uspokuj sie nie potrzebnie sie wtracasz..mielismy ochote na jajca to sie pobawilismy i ja tez bana dostalem czego w ogole sie nie wstydze...bylo sporo smiechu.a Kojot..n/c po co on sie wtraca to ja nie wiem.i ja bymbyl za zakonczeniem tego tematu bo to w wiekszosci nie wasza sprawa:|
By Li-Archer EDIT @nizej Zalem zajezdza ale ja nie zaczalem...po co rozwlekac ten temat..ja jestem za zakonczeniem tej banalnej klótni. EDIT I dajcie spokoj kiokerowi.Bo nie ma sensu zaczynac klotni z nastepna osoba.Vhal i Exeros wyluzujcie juz ;p
![]() Ostatnio edytowany przez Ashkeal - 14-10-2007 o 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: s@motny w sieci
Imię: Solo Kioker
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brigade forever
Świat: Astera ROX
Poziom: 869
Skille: *.*-*.*
Poziom mag.: 69
|
![]() @Exeros i Vhaloir. Gdzie tu macie lizanie dupy?
@Li- może i nie potrzebnie. Brigade nie to samo, wiem! ale to nie chodzi o to. Mógłbym was zbesztać tak jak Wy mnie, ale po co? To forum i tak zawiewa żalem, a nie zawsze tak było. Pomyślcie zanim kogoś pojedziecie heh. Więcej nic nie napisze na ten temat. Zadowoleni?
ocb? "Jedno co dajesz i bierzesz od braci Tu nie chodzi o szelest szacunkiem się płaci" ![]() Ostatnio edytowany przez miśko - 14-10-2007 o 21:58. Powód: elo :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7594 | |
Zbanowany
|
![]() Error
Cytuj:
cd..może nastąpi BARDZO ![]() Ostatnio edytowany przez exeros - 14-10-2007 o 22:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7595 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz próbujesz zwalić winę na nas? Lamerskie posunięcie. Weź ziółka na uspokojenie blx...
Cytuj:
*Edit staree ... ![]() Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 14-10-2007 o 22:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7596 | |||
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
Ale kvrwa jego mać jeśli ktoś obraża moja gildie, choć nieistniejacą, to juz nie jest byle co. Łaskawie odpi-rdol sie ze swoimi gówniarskimi zarzutami od czegoś o czym masz gówniane pojecie i równie gówniany powód do krytyki. Ja nie powiem słowa na wasza gildie. Chociaż mógłbym. Jednak kurva nie zapomne tego. I skonczyc ta jebana dziecinna nagonke na Chaotic, bo to przypomina wyzwiska z piaskownicy. Zarówno poziomem jak i stylem oraz argumentacją. Cytuj:
Kończe ta dyskusje, jak i ograniczam aktywność na tym forum do forum dla supportu.
![]() |
![]() |
![]() |
#7598 | ||||||||
Zbanowany
|
![]() A co mi daje że mam piksele nr 100? to tylko gra i sram na to czy padne czy nie, czy mam pikseli wiecej czy mniej...
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
:> Cytuj:
Pzdro... ![]() |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7600 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Imię: Taki sobie mis
Profesja: Elder Druid
Gildia: Abandon
Poziom: 171
Skille: 20/29
Poziom mag.: 82
|
![]() Mialem nic nie pisac na ten teamt ale nie wytrzymalem.
@Exeros jesli duzo wiesz to podziel sie ze wszystkimi swoja wiedza, chetnie posluchamy. Popieram Kojota w 100% i uwazam tak samo jak inni moi przedmowcy ze to co robicie nie ma nic wspolnego z gra, zabawa etc... @Seec dokladnie xD a tuatj maly konkurs, kto jest na ss ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Taki_sobie - 16-10-2007 o 14:42. |
![]() |
![]() |